Reakcia muža

8. aug 2022

Minule som robila pecene kurca. Vyslo, bolo dobre. Maso vacsinou robi muz. Ja robievam salaty, prilohy, omacky, halusky atd.
Dnes som piekla kurca a nechtiac sa mi koza spalila aj s korenim. Tak som to zoskrabala. (On miluje na kurcati pecenom dobre opecenu kozu). Ked som mu povedala, ze mi zhorela koza, tak sa nasral. Ze uz na to ani chut nema a ze naco som to zoskrabavala, ze som to mala nechat tak. A ze uz nemam varit.

Ako by ste reagovali vy na jeho mieste? Je normalne, ze sa nahneval alebo mohol aj inak reagovat? (Chybu som si priznala).

zmrzlinka2021
8. aug 2022

strasne sprostosti niektori tu riesite....

zojazoja
8. aug 2022

Jedna sprostosť za druhou...mesiac čo mesiac, týždeň čo týždeň, deň čo deň.

autor
8. aug 2022

@zmrzlinka2021 ano riesime. Pre mna podstatne veci, kedze z takychto veci vznikaju hadky u nas.

bessie12
8. aug 2022

a kde je vlastne ten problem ?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninka99865
8. aug 2022

Keď ma môj neprimeranú reakciu tak mu to obratom poviem, nikdy mi nenapadlo písať to sem 😳

autor
8. aug 2022

Druhykrat dam pozor. Len som vybehla na dvor a ked som prisla, uz bola koza cierna.

petulda333
8. aug 2022

A ty na neho nikdy nevybehnes pre hlupost? Ja na svojho ano,stane sa. On tiez. A o 5min nevieme,ze nieco bolo.

beata_k
8. aug 2022

Ja ju tiez lubim, mna by si tym tiez nazlostila. 😄 Ale zase nevieme ako velmi ti to dal pocitit. Ked v tej chvili zasomral, ze nemas varit, tak by som az tak dramaticky nebrala.

autor
8. aug 2022

@ninka99865 ja som sa len opytala. Lebo on tvrdi, ze jeho reakcie su normalne a ze praveze ja vsetko robim zle.

autor
8. aug 2022

@petulda333 jeho to drzi dlho. Aj cely den vie byt potom neprijemny.

loliku
8. aug 2022

Asi mal len zlú náladu a vybil si zlosť na tebe kôli somarine, nastať sa kôli koži 🤣🤣

loliku
8. aug 2022

Ak to robí pravidelne že kvôli takýmto somarina ti nadáva a hovorí ti že všetko robíš zle, tak s najväčšou pravdepodobnosťou bude na hlavu

zmrzlinka2021
8. aug 2022

Chapem ta, ze ta to stve.

Mozno moja reakcia nebola velmi milá, ale aspon ja nechapem, kde beriete s muzom tolko energie a času na riešenie kravin. Mozno keby ste riesili v rodine vazny problem, napr. onkologicke ochorenie, pochopili by ste, že nejaka zhorená koža kuraťa je fakt sprostosť jak mraky.

autor
8. aug 2022

@beata_k noo on sa vzdy nahneva tak, ze sa pomaly cely den nebavi so mnou. Najlepsie ked sa pohadame zmalickosti a z prkotiny to prejde do velkej hadky, kde si vyhadzujeme na oci aj veci z minula.

beata_k
8. aug 2022

Tak toto nerobte. Minulost nechajte minulostou.

bessie12
8. aug 2022

a aky ma zmysel sa takto hadat ?

vsauce_
8. aug 2022

Tak nevar. Vybavené.

autor
8. aug 2022

@loliku minule som chcela pomedzi chodnikovu dlazbu odburinovat. Som sa ho pytala co a ako. Povedal, ze on mi to pokosi vyzinacom/krovinorezom. Mna napadlo, ze to dam prec s nozikom (starym) kym on spal. Ze ho prekvapim.
Zobudil sa, a ked videl , ze som pomedzi tie dlazdice pchala noz tak bol ohen na streche. Vraj to bol jeho oblubeny noz, ze som ho zatupila a zlomila mu spicku. A ze len co sa zobudi, tak ho naseriem. Zas hadka ako svina. 🥲 tak nechapem uz ci som ja taka zla alebo on len prehnane reaguje. Minule zas bolo zle, ze som sla robit tortu a boli sme v obchode, kupila som vsetko na nu. Piskoty som mala este doma skoro cely balik. Tak som ho nekupila. Prisli sme domov a zistila som ze budem mat malo piskot. Uz zas prehnana reakcia, ze teraz sme boli v obchode ci som si ich nevedela kupit. A ze on druhykrat do obchodu nejde (obchod je 4km od nas)

Ja osobne by som sa zasmiala nad tym kuratom.

laila22
8. aug 2022

Mala si si dať pozor aby Ti koža na kurati nezhorela, nemala by si problém. To si ho tam len strčila a o 2hodiny vytiahla zhorené? Nekontrolovala si ho? Veď keď pečiem kurča, tak ho polievam výpekom pod chvíľou. Vidím v akom je stave... Ja keby som bola hladná a tešila sa kura, tiež Ti poviem svoje. 😂😂. Alebo si kura mal vziať nastarosti muž, keď vedel,ze nevieš upiecť kura. Riešite somariny. Jedná hračku z Lega, ďalšia zhorenunu kožu na kurati... 😝

zmrzlinka2021
8. aug 2022

@autorka
si prilis aktívna a prílis si beries jeho reakcie k srdcu. Inak, ten noz je citliva veci - prosím ta, načo si to šla robit? torta - no miniem piskot kolko mam a kaslem na to.

Proste su to hovadiny, a spravate sa obaja velmi nezrelo. Aky mate vobec cas? Travite ho spolocne? mate spolocne zaujmy? rozpravate sa? smejete? objimate?

autor
8. aug 2022

@laila22 polievat som ho bola asi 5krat. Potom som ho odokryla a pridala na 220stupnov. Sla som na dvor. Ked som prisla uz bola koza cierna. Masu nic neni.

viky173
8. aug 2022

ja by som mala radost, ze uz mu nemusim varit a varila by som iba sebe 🙂

asfodelka
8. aug 2022

Ako dlho ste spolu? Tomu Tvojmu muzovi asi vadi aj ze dychas, to znamena, ze mu vadi nieco podstatnejsie, o com mozno nevies...
Alebo ma len malo sexu a je podrazdeny 😇😅
Inak za tu vec s nozom by sa ten moj nasral tiez. Ja mam prevntivne zakazane brat jeho pilky, srubovaky a neviem co este.. preto mam vlastne 😉

petulda333
8. aug 2022

Sak nech je aj 3dni,ja ignorujem

nafka0483
8. aug 2022

Ked robi vacsinou maso muz, tak naco varis? Nech si opecie ako chce. Urob prilohu.
S piskotami by si nastvala aj mna.
S burinou - ked sa najprv opytas co a ako, on povie, tak naco potom robis inak? Bud sa nepytaj a urob po svojom alebo ked sa pytas ako to urobit tak urob ako povie.

Mimochodom ked uz odkryjes a das na gril tak pri tom musis stat, ziadne odbiehanie na dvor, to rychlo zhori.

autor
8. aug 2022

@zmrzlinka2021 ja som nevedela, ze to je jeho oblubeny noz. Bol hodeny v garazi a vyzeral stary. (On s nim lupal koru na dreve). Tak som ho vzala. Nevedela som.
Moc nikam ani nechodime, furt sa vadime skrz taketo somariny. A z malickosti vznikne velka hadka. Ja viem, ze mam chyby. Lenze on mi kazdu jednu sprostost vyhadzuje na oci.
Ja na to maso, by som inak reagovala. A celkovo by som inak reagovala aj pri inych veciach. Co som mu aj povedala minuly tyzden a dnes zas vystup aka som nemozna.

laila22
8. aug 2022

Tak už rozumiem prečo zhorelo v momente. 🙂 Ja Ti verím , že mäsu nič nie je, ale tá chrumkavá koža je to naj. Kašli na to. Keď bude hladný, ohlodá aj kura bez kože. Nabudúce nevyturj na 220C, ale ak áno, tak ho stráž.. 🙂

nafka0483
8. aug 2022

A ked si taka nemozna tak preco je s tebou?

autor
8. aug 2022

@asfodelka vyse 3 rokov. (Viem malo, este sa mame spoznavat. Ale s nim je to tazko). A sme uz manzelia.