Reakcia ex

14. dec 2021

Dievčatá potrebujem poradiť, či správne vyhodnocujem situáciu. Stretla som sa so svojím ex. Po pár rokoch. Mali sme k sebe predtým veľmi blízko, v podstate sme sa nebavili celé tie roky, bolo to medzi nami striedavo oblačno, poznáte to, emočne náročný koniec, nedovysvetľované veci. Stretli sme sa, lebo odchádza natrvalo preč zo SK. Stretnutie inicioval on, s tým že sa malo niesť v kamarátskom duchu, hneď na začiatku on sám povedal, že nemá nič ,,zlé” za lubom. Všetko bolo fajn, v kamarátskom duchu to aj prebiehalo, aj keď z jeho strany padla nejaká poznámka o uzatváraní vecí predtým ako začnú nové, ja som sa na to ale nechytila. Potom som mu dala darček na rozlúčku. Dala som mu niečo, čo je vlastne spomienkou na náš prvý sex. V tej chvíli ma objal, chvíľu zaváhal a dal mi pusu na líce. Neodvážim sa za tým vidieť nič viac, iba obyčajnú slušnosť. Ale mám z toho zvláštne pocity, či mi nechcel náhodou povedať niečo viac. Čo vy na to?

benit
14. dec 2021

A co si mu tym darcekom chcela povedst ty? 🙈

7lenka11
14. dec 2021

Celkom nerozumiem, prečo si mu dala darček, ktorý má súvis s vašim prvým sexom, keď to malo byť kamarátske stretnutie. Myslím, že ty prvá si mu vyslala divný signál a jeho to zbytočne zmiatlo. Ak by ma bývalý pozval na kamarátske stretko, žiadny darček by som mu nedoniesla a už vôbec nie niečo, čo súvisí s intímnymi vecami, ktoré sa medzi nami odohrali pred x rokmi...

pribinak
14. dec 2021

Prosím tá, čo bol ten darček? Fakt si neviem predstaviť pamiatku na 1. sex s niekym s kým už chcem byt max len kamoska

lindous
14. dec 2021

Podľa mňa v ňom odchod zo Slovenska vyvolal nostalgiu a preto mal možno potrebu ťa ešte vidieť, ty si to tým darčekom pravdepodobne ešte umocnila, ale za objatím a pusou na líce by som vôbec nič nehľadala ... a kedže odchádza, tak je asi fakt úplne zbytočné tú situáciu nejak vyhodnocovať

maciatkolulu
14. dec 2021

Sa mi zdá, že tu anonymne plodis romantické debiliny🤣🤣🤣a nie jedna tema

kubkovamama
14. dec 2021

Nemala si mu nic dávať a urcite nie v súvislosti s prvym sexom, omg.🤦‍♀️ A teraz si nerob nadeje za jedno objatie a pusu. Zbytočne sa rozvrtalo nieco co nebolo treba.

kate211
14. dec 2021

Ja si tak nejak snazim predstavit, co by som si myslela, keby som dostala darcek od ex na kamaratskom stretnuti a bola by to spomienka na nas prvy sex. Neviem, asi to, ze ma nejaku priatelku, chce si vrznut a nevie to dat najavo inak.

tykat
14. dec 2021

@pribinak …aj mna toto najviac zaujíma ze co mu dala 😀… este jeden sex?

pribinak
14. dec 2021

@tykat no som zvedavá na odpoved 🤣

autor
14. dec 2021

Nie, Bože žienky. 🙈😄 je to úplna chujovina, ja si odkladám nepodstatné veci, ktoré mi pripomínajú obdobia, kedy som sa cítila dobre. A bol to talizman pre šťastie. Nechcem napísať čo to je, lebo je to špecifické, aby ma tu náhodou niekto neidentifikoval 😄😄 Ale je to niečo na štýl ,,vrchnák od piva, ktoré sme v ten deň pili”.

autor
14. dec 2021

@maciatkolulu neuveríš, ale žiadna iná téma tu nie je aktuálne moja. Naposledy som niečo pridala dobrého štvrť roka dozadu a to nemalo s romantikou teda nič. 😄

autor
14. dec 2021

A on sa tomu potešil, teda vyzeral tak, hneď mi povedal kde ho bude nosiť pre šťastie.

maciatkolulu
14. dec 2021

Ooooo, to je krásne a romantické, nič v zlom, možno si pritom bude bimbasa naháňať 🤣🤣

autor
14. dec 2021

@maciatkolulu Keď aj, to mi je jedno čo s tým urobí. 🙂 Jeho vec.

miadi
14. dec 2021

A naco to vlastne dalej riesis ? Ved ide prec z Svk .

autor
14. dec 2021

@miadi máš úplnu pravdu…asi len pre môj nejaký vnútorný pocit.

miadi
14. dec 2021

Som si spomenula pri tebe na jeden roman co som citala pred 20rokmi a uz neviem nazov. Indianka uplietla talizman z chlpov zo svojej pipiny a dala ho milemu on bol Europan . Dlhe roky sa nevideli osud ich rozdelil a on ten jej talizman cely cas nosil vo vrecku az sa tusim po 10r znovu stretli niekde v lese nahodou .. on jej ukazal ten darcek od nej a bolo to 🥰akoby sa nikdy nerozlučili. 😁

miadi
14. dec 2021

Hlavne ho vypusti z hlavy. Zi svoj zivot pre seba nedumaj uz nad nim. Urcite nejake city su u oboch .. ale nie dost na to aby ste boli spolu .

autor
14. dec 2021

@miadi 😂😂😂 aj by som povedala, že čistá romantika, ale neviem si predstaviť, že by niekto 10 rokov nosil vo vačku chlpy z niečej vagíny. 🤢 Áno, žila som, žijem, len som sa cítila hlúpo. Ako keď ti s niekým zostanú nevypovedané veci. Ktoré by už ale v súčasnej situácii aj tak nič nezmenili. Niekedy asi len potrebujeme dostať odpovede na otázky, ktoré nám šli celý ten čas hlavou, aby sme sa proste cítili lepšie.

miadi
14. dec 2021

No mozno lepsie ze nic nepovedal .. rozlucili ste sa dostal darcek moze byt rad 😃a spomienky na vas prvy sex uz mu nikto nezoberie ma aj talizman 😁.

merlinja
14. dec 2021

@miadi no fuj....

miadi
14. dec 2021

@merlinja co chces autor bol chlap 😃podla Mna si to vymyslel no nemala som vtedy net patrat ci taka tradicia existovala u domorodcov,

merlinja
14. dec 2021

@miadi no tá predstava, ... A tak niektorí sú kreatívni

miadi
14. dec 2021

@merlinja hej kreativne velmi Ja som dumala ako take nieco sa prakticky da vyrobit ? Ja som rada ked snurky su dost dlhe Neviem si predavit nieco z chlpou vytvorit 🤣z vlasou este ok

daniela2202
14. dec 2021

@benit presne 👌👍

merlinja
14. dec 2021

@miadi :o)))))))))))))))

gladys_07
14. dec 2021

@miadi to bola daka divna Pocahontas 😂

katkami123
15. dec 2021

@miadi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tak to je iný príbeh

katkami123
15. dec 2021

Podľa mna chcel rozlučkovy sex, nevyšlo, ide sa ďalej …

spadnutaslivka
15. dec 2021

@katkami123 podľa mňa nechcel rozlúčkový sex, lebo očividne by ho bol dostal, keby sa trošičku prejavil...