Randím s mužom, ktorý je stále unavený

4. máj 2023

Neviem ani ako začať ale v skratke asi toľko že randím s mužom ktorý je vecne unavený,chodieva spat aj pred 22 a zamýšľam sa čo bude ak by mal plus 20rokov a mal rodinu ako by prebiehalo podieľanie sa na nej,keď po príchode z prace je schopný zaspať…a jedine aktivity ku ktorým sa dokope sú cez víkend aj to podľa jeho réžie. Myslite že tu rozhovor pomôže ? Neviem si ani predstaviť keby spolu bývame že zaspi a ja mám robiť čo ? Je si pánom svojho času no je to dookola to iste

wishes
4. máj 2023

ten spanok este pred 22 hod nebude nahodou tym, ze je ranne vtaca? 🙂

viestta
4. máj 2023

A kedy vstava? Lebo ak o pol piatej aby stihol byt o siestej v robote, ma este celkom dobru vydrz, ked potiahne bdely do desiatej vecer.

anjelicek26
4. máj 2023

Napriklad borelioza... chybajuce zelezo, stitna zlaza (u chlapov menej bezne, ale stava sa)... normalne preventivka... ked nic nenajdu, tak to tak proste "je", ale mlady chlap nema byt takto unaveny...

autor
4. máj 2023

@viestta práveže nie nie je časovo limitovaný ale prichádza do prace tak o 6 ,len má proste mrzí že s ním človek nedokáže držať rytmus keď je inak naladený
A aby to nebolo len prácou take sa stáva aj v lete na dovolenke navečerať sa a spat, a pritom ja by som chcela ešte trosku “žiť život”

wishes
4. máj 2023

@viestta to je presne moj pripad, vstavam o 4:30 a v praci zacinam o 6:00 a preto chodim dost casto do postele pred 22 hod. takze mne to ani nepride nezvycajne 🙂 ale unavena v priebehu dna alebo pocas vikendu nie som, fungujem normalne a som relativne mlada 🙂 a zaroven si neviem predstavit, ze by mojmu partnerovi prekazalo, ze chodim skoro spat…..

wishes
4. máj 2023

myslim si ze to uz je len o zvyku a je tak naprogramovany 🙂 prave si napisala, ze v praci uz je o 6, takze predpokladam, ze vstava skoro…. ja to uz mam tak automaticky aj pocas vikendov.. takze preto moj rezim je kvazi kazdy den cca rovnaky 🙂

viestta
4. máj 2023

@wishes ja som sova, moj chlap je ranne vtaca. A este aj vstavame do roboty skoro, z poobednajsich prichadzame neskoro. Jedine cez vikendy a dovolenky kazdy spi do sytosti a ako chce. Ale ani by mi nenapadlo vycitat mu, ze o pol deviatej ho zalomi a ja strasim az do polnoci. Rovnako jemu nenapadne vycitat mi, ze drichmem do deviatej, ked on vstal skor ako kohuty.

koniarova
4. máj 2023

Skus sa zamyslieť, čo ti na ňom naozaj vadí. Spánokom si to len odôvodňuješ.

lindous
4. máj 2023

Píšeš to akoby robil niečo zlé, ale to by sme to potom mohli aj otočiť akože prečo ty nevstávaš skôr a nejdeš skôr spať, aby ste zaspávali spolu... no lebo každý máte nejaký biorytmus a vyhovuje mu to inak.... mne to ako niečo šialene tragické nepríde, keď zaspí môžeš robiť to čo robíš aj keď spolu nebývate... pre teba to samozrejme môže byť prekážka, to je v poriadku, ale očakávať že sa zmení resp. vyčítať mu to mi príde odveci...

dadis
4. máj 2023

Tie dnesne vztahy. Este aj biorytmus toho druheho je problem. Ja som ranne vtaca, tiez chodim spat skoro, ak nemam nejaky extra program. Ved co takto vecer, tv nepozeram..neuzivam si to ponocovanie. Radsej rano pred pracou si idem este zabehat. Pri knizke alebo s telefonom v ruke zaspim skoro. Ked ideme do podniku, viem potiahnut aj do 5tej rana 🤭

daniela2202
4. máj 2023

Asi je chorý- smer doktor

beata_k
4. máj 2023

Noze si dnes nastav budik o 5:00. Ze zhruba kedy ta vecer vypne. 🤷🏼‍♀️

viestta
4. máj 2023

@daniela2202 chlap, ktory chodi do roboty na siestu asi nebude chory, ked zaspava po deviatej vecer. Ked vstava o piatej rano (mozno aj skor) tak to ma akurat tych odporucanych 8 hodin spanku.

54tinka54
4. máj 2023

Keď by som chodila na šiestu do práce tak by som asi tiež chodila spať pred 22:00

mamamasama
4. máj 2023

Mozno cvici. Pre nas je spanok dolezity.

daniela2202
4. máj 2023

@viestta naštuduj si nervovo svalové ochorenia a mnoho ďalších , potom môžeš komentovať mňa

viestta
4. máj 2023

@daniela2202 ja budem komentovat koho chcem 😉

luccija
4. máj 2023

Aj my sme ako bezdetní spali do 11 a jedli v reštaurácii.Ved to je iný život ako pri deťoch a, keď niečo musis...keď som vstávala o 5:15 po robote som hodinu spala a večer 21:30 už zase.
Možno je opačný typ a skóre ranné vstávanie mi nevyhovuje, je unavený z práce veď každý má inú odolnosť.

reanda
4. máj 2023

a preco s nim randis?

mandzula
4. máj 2023

@autor ak skoro vstava, necudo, ze potrebuje skoro zalahnut. Na zamyslenie je to vtedy, ked okrem prace a spanku nic ine nezvlada - vela, samozrejme, robi ak to, aku pracu robi. Ak teda len robi a spi, moze mat zdravotny problem alebo je to proste taky ten typ, ktoremu to pre zivot staci - to menit tazko a vtedy treba ist o dom dalej a hladat niekoho s podobnou zivotnou energiou, ako mas ty.
A dolezity je aj vek - ak ty mas 20 a on 40, mozu (nemusia) tak byt rozdiely suvisiace s vekom a aj prioritami, co sa travenia volneho casu tyka.

nikpa
4. máj 2023

Tak si nájdi niekoho kto je rovnako naladený ako ty. Niektorí ľudia sú proste takí, lenochodi, spachtosi...nič s tým nenarobis.

drake122
4. máj 2023

No, či je chorý, či nie, v každom prípade si zaslúži viac ohľaduplnú partnerku...

tibor79
5. máj 2023

Ja som kedysi chodila na autobus o 4,30. V práci som bola o 5,15 a spávať som chodila o 20,30. Aj teraz idem veľakrát pred 22,00 aj cez víkend napr. Môj pred polnocou spať nejde. Cez víkendy o druhej rano. Žiadny problém.

jankalukasova
5. máj 2023

"Že zaspí a ja mám robiť čo??" 🤣🤣🤣
Bože dobrý. Manžel tiež vstáva ráno o 5:00. Jasné, že ide spať skôr ako ja. Veď nie som polročné dieťa aby pri mne musel celý večer sedieť a robiť mi program. Skús jeden týždeň vstávať s ním a zaspíš možno skôr ako on...
Keď som vstávala do práce 4:30, tak v pondelok (po weekende), som vydržala hore do 22:00, v utorok už len 21:30... Atď. V piatok, keď všetci chodia von, som padla do postele ako podťatá už o 20:00. Manželovi (vtedy ešte priateľovi) ani len nenapadlo mi to vyčítať.

tanyag
5. máj 2023

Boože ženy, veď autorka si pravdepodobne chce užiť muža celú noc, nejaká romantika...alebo divičina, komu ako chutí 😁 ale keďže jej chlap padne unavený...či som to zle pochopila?😁 alebo čo s ním akože chceš robiť? prekecať celú noc?

viestta
5. máj 2023

@tanyag ale vsak nam je jasne, ze nechce aby jej do polnoci nahadzoval omietku. Ale romantika sa da vybavit aj pred zotmenim, nie je nijaka norma aby sa to dialo po 22:00

tanyag
5. máj 2023

@viestta Áno áno, dá sa všetko stihnúť aj za 5 minút 🙂 🤭

viestta
5. máj 2023

@tanyag kvalita zazitku nezavisi od casu straveneho zazitkom 😀

tanyag
5. máj 2023

@viestta To mi je jasné 🙂

tibor79
5. máj 2023

@autorka pozri,keď je pre teba toto dôležité a cítiš nejako vnútorne problém s tým....ste vo fáze " randenia" ako píšeš. Keď si to takto nevieš do budúcna predstaviť,stále máš čas odísť. Dobre by bolo sa porozprávať predtym. Či má priateľ len taký životný štandard,že rád spí,možno je za tým niečo iné,únava,depresia,zdravotné problémy alebo úplne niečo iné. Tu ti neporadí nik, keďže každý je individuálny. Porozprávajte sa a potom uvidíš a zariadiš sa.