Rande a návšteva opusteného sanatória

17. okt 2020

Za par dni mam tretie rande a napadlo ma ist sa pozriet do opusteneho sanatoria kde vraj straší...čo poviete na ten napad? Moj milý je dobrodruznejsia povaha ziadne kino, vecera atd..

vilma7
17. okt 2020

Tak každého by to asi neoslovilo, mňa teda určite nie.

zuzap33
17. okt 2020

A to kde? Niekde v Krompachoch? Žeby tam na vas nenatrafili takí živí duchovia a odídete trochu odlachceni, ale inak 🤣

yasmeena
17. okt 2020

nahodou,celkom fajn napad...

jany149
17. okt 2020

Keď sa mu nápad bude páčiť prečo nie?

budemmamca
17. okt 2020

Áno môže byť 😊 spoločný strach zblizuje

suzie26
17. okt 2020

Uff to keby mňa tam zobral tak je koniec

moonlight1210
17. okt 2020

Zaujimavy napad. Len si dajte pozor, aby ste si tam neublizili (neprepadli sa niekam) a v pripade, ze ano, aby ste si vedeli zavolat pomoc.
Nech tam neostanete tiez strasit. 🙂

lintu
17. okt 2020

Na to clovek musi byt povaha. Niekoho by si na to nahovorila aj pri prvom rande 😀

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
17. okt 2020

Pubertaci???

ciusinka
17. okt 2020

No tak ono teraz tak či tak do kina ani na večeru do restiky ísť nemôžete,ale mna by niečo take ako píšeš určite neoslovilo..

birika
17. okt 2020

staci ist do opustenych kupelov Korytnica 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maximilie
17. okt 2020

@viestta fakt? Nevedela som o takých miestach. Boli ste tam? Celkom zaujímavé 🙂 čo sa tam deje?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluka2
17. okt 2020

Hlavne nechoďte na cintorín, tam v noci bývajú psy, keby ste preliezli plot... Aspoň kedysi tak pred 15 rokmi 😂

lenka_xy
17. okt 2020

@viestta v Heliose som sa bola pozrieť teraz nedávno, ale teda celkom sklamanie, už tam nič nezostalo, iba odpad a celá stavba sa pomaly rozsýpa

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenja123
17. okt 2020

Ak ste s tým obidvaja stotožnení, je to podľa mňa fajn nápad a výborný spôsob ako lepšie spoznať toho druhého. V takýchto neštandardných až krajných situáciách každý o sebe prezradí viac ako za roky randenia. Ale pozor, platí to aj naopak, aj on lepšie spozná teba😎

sihaj
17. okt 2020

Pozrite si Ivan Donoval, veľmi zaujímavé opustené miesta navštívil...

acrobaleno
17. okt 2020

Super napad a hlavne nezabudnite natacat. Mohli by ste vyskusat aj randonauticu. To by som bola zvedava, ci to funguje aj u nas.

lija22
17. okt 2020

mne sa to tiez paci, kludne by som s tebou sla 🙂
mimochodom cintoriny. so sesterkou sme tam raz mali stretko s dvoma mladencami o pol noci ( mladost pochabost) a ked sme sa dve suchtali ulickou medzi hrobmi zrazu spoza hrobu vysli dvaja mladici prichyteni pri intimnostiach loool
no sranda

boriskojespat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariejenka
18. okt 2020

Pozrite si urbex videa spomínaný Donoval, Davidurbex,Marchelito Recinsky, aj zo zahraničia...kde Vam padne sánka,ake tam su opustené domy,vily...
K autorke, co je dvom príjemné a vas to iboch bude baviť,hor sa do toho!