Za par dni mam tretie rande a napadlo ma ist sa pozriet do opusteneho sanatoria kde vraj straší...čo poviete na ten napad? Moj milý je dobrodruznejsia povaha ziadne kino, vecera atd..
A to kde? Niekde v Krompachoch? Žeby tam na vas nenatrafili takí živí duchovia a odídete trochu odlachceni, ale inak 🤣
nahodou,celkom fajn napad...
Keď sa mu nápad bude páčiť prečo nie?
Áno môže byť 😊 spoločný strach zblizuje
Uff to keby mňa tam zobral tak je koniec
Zaujimavy napad. Len si dajte pozor, aby ste si tam neublizili (neprepadli sa niekam) a v pripade, ze ano, aby ste si vedeli zavolat pomoc.
Nech tam neostanete tiez strasit. 🙂
Na to clovek musi byt povaha. Niekoho by si na to nahovorila aj pri prvom rande 😀
Pubertaci???
No tak ono teraz tak či tak do kina ani na večeru do restiky ísť nemôžete,ale mna by niečo take ako píšeš určite neoslovilo..
staci ist do opustenych kupelov Korytnica 🙂
Hlavne nechoďte na cintorín, tam v noci bývajú psy, keby ste preliezli plot... Aspoň kedysi tak pred 15 rokmi 😂
Ak ste s tým obidvaja stotožnení, je to podľa mňa fajn nápad a výborný spôsob ako lepšie spoznať toho druhého. V takýchto neštandardných až krajných situáciách každý o sebe prezradí viac ako za roky randenia. Ale pozor, platí to aj naopak, aj on lepšie spozná teba😎
Pozrite si Ivan Donoval, veľmi zaujímavé opustené miesta navštívil...
Super napad a hlavne nezabudnite natacat. Mohli by ste vyskusat aj randonauticu. To by som bola zvedava, ci to funguje aj u nas.
mne sa to tiez paci, kludne by som s tebou sla 🙂
mimochodom cintoriny. so sesterkou sme tam raz mali stretko s dvoma mladencami o pol noci ( mladost pochabost) a ked sme sa dve suchtali ulickou medzi hrobmi zrazu spoza hrobu vysli dvaja mladici prichyteni pri intimnostiach loool
no sranda
Pozrite si urbex videa spomínaný Donoval, Davidurbex,Marchelito Recinsky, aj zo zahraničia...kde Vam padne sánka,ake tam su opustené domy,vily...
K autorke, co je dvom príjemné a vas to iboch bude baviť,hor sa do toho!
Tak každého by to asi neoslovilo, mňa teda určite nie.