Keď som sa sťahovala do bytu mi dali rodičia vysavac.. no dnes ma zaskočila správa, že jeden z ich troch vysávačov čo majú doma sa pokazil a mám im ten môj doniesť.. lebo nemajú vysavac špeciálne na pivnice keďže sa im pokazil…😂 čo si o tom myslite ? Samozrejme že mi nejde o vysavac už mám vybratý ďalší ale ide o princíp
@viestta dali mi ho s tým, že ja sa sťahujem a budem potrebovať a im zvýšil doma lebo dostali nový tak si ho mám zobrať.
Tak pre nich bol evidentne požičany, kým si kupis vlastný.. vrátiť a kúpiť si novy, za hádku to nestojí.
Vsak im ho vrat a viac sa k tomu nevracaj. Zjavne ste sa nepochopili
No... trápne... vrátila by som a viac by som od nich nič nevzala. Ale ani nedala.
Keď si spomeniem čo vsetko som ja im kúpila alebo dala tak mi je trápne aj za nich😂 čo tam prídem na návštevu nikdy nejdem na prázdno.
V normalnej rodine sa to da vydiskutovat. Oni ti ho zrejme pozicali, ty si myslis, ze dali. Tak im ho daj, podakuj a ak chces, povedz, ze si myslela, ze ti ho dali, nie pozicali.
A možno ho chcu len požičať. Povysavat pivnicu 😂
No ja by som si neodpustila nejaku sarkasticku poznamku. Nieco v zmysle nech sa paci tu je vysavac, ktory dalsi dar vam mam este vratit?
To ti dali skôr štýlom “toto máme teraz nazvyš, ber”. Nie ako “dlho sme dumali, čo by sa ti v novom hodilo, tak sme sa rozhodli, že ti vyberieme kvalitný vysávač”. Po tom tvojom druhom komente mi to príde úplne jasne.
Ale ja druhej strane nebol to novy vysavac, uz bol asi aj pouzivany, len ti ho posunuli nech netrci zbytocne nepouzivany v skrini, ale aj tak je to trapne pytat nazad
kedze su to rodicia a nie niekto cudzi neriesila by som to a vysavac im zaniesla.. ved aj tak chces novy tak naco do toho rypat -aspon sa zbavis stareho .. ale strapnovat tu rodicov na konovi- to je trapnejsie ako pytat si vysavac od dcery ...
ano strapnuje .. lebo ona vie o kt rodicoch pise ..strapnuje ich sama u seba .. tych ludi,co jej dali zovpot,vycgovavali starali sa a kolko x samym sebe odobrali aby ona mala ... a teraz jej je trapne ze im ma vratit vysavac ... nikdy by som o mmojich rodicoh nepisala na fore aj ked anonymne .. to si snad ziadna matka ci otec nezasluzia ..
Ale ved su to rodicia. Co riesis?
Nedali pokazený do opravy,ze si ho od teba iba poziciavaju?
@ukgirls citi sa za nich trapne uplne rovnako, ako keby tu nic nenapisala iba by to precitila sama so sebou. Pohorsujes sa na uplnej zbytocnosti
@vanilkovazmrzka v normalnom svete sa ludia rozpravaju medzi sebou .. ma si to vydiskutovat s nimi a nie na nete a byt hrdinka za anonymitou .. nech si predstavi,ze jej to spravia jej deti .. a pritom moze ist len o nedorozumenie.. mozno jej ho pozicali,alebo vedia ze ho aj tak nevyuziva alebo si ho chcu len pozicita .. to sa ale musi spytat ich
ale chapem ze ked jej tu pritakavate aky su zly a trapny tak sa citi skvelo- len mi je smutno aka doba je dnes .. mna by hanba fackovala sa takto zachovat k rodicom .. ale asi som bola len inak vychovana ... u nas sa nikdy nepozeralo na to kto komu co daroval ,ale ak niekto nieco potrebuje tak mu to dame ...
@ukgirls strapnujem rodičov? 😂 pod anonymom ?😂
Však to zas tak neprežívaj prišla som si po názor či to ostatným ľudom príde v pohode .. ak tebe áno tak prosím 🤷🏻♀️.
Príde mi to dosť trápne od nich keďže majú doma ďalšie 2 vysávače .. ja keby mám dcéru radšej idem do najbližšieho obchodu a kúpim nejaký vysávač a nie takto to pýtať po cca roku čo ho už používam.. ale však každý máme iný názor .. a obzvlášť keď mi povedali že ho potrebuju špeciálne na pivnice lebo pivničný sa im pokazil tak to ma dorazilo lebo tie ďalšie 2 čo majú nemôžu ísť do pivnice či ako😂
Zostala som zaskočená najskôr som si myslela, že si robia srandu ale potom mi začal otec volať že ho nutne potrebuju a že si ho už nechajú nebudú ďalší kupovať na pivnice 😂 a obzvlášť mi to príde smutne po tom že ja som taký typ človeka, ktory rad dary opláca a samozrejme že som im ten vysavac oplatila niečím co zas využijú oni.. v tom čase som bola rada že nemusím vysavac kupovať lebo som zariaďovala a kupovala veci do bytu všetky nové.
Uprimne, mne aj ty prides zvláštna XD keby mi rodičia povedali že chcú späť vysávač, pokrcila by som plecami, kúpila svoj, ich im vrátila a netrápilo by ma to tak strašne aby som o on písala na nete.
Zober vysávač, povysávaj pivnicu a šup s ním zase domov😂
A ja ťa zas plne chápem, pretože som zažila takéto niečo a bolo mi z toho úplne nanič.
Pred 35 rokmi sme stavali svojpomocne a svokrovci nám chceli pomôcť, tak nám dali dosť vysokú čiastku v hotovosti, aby sme dom dokončili. Ked sa to naši dozvedeli, tak nechceli zaostať, tiež nám priniesli cca polovicu toho, čo svokrovci. Avšak pri prvej príležitosti sme si od môjho otca vypočuli, že on nám vlastne tie peniaze vôbec nechcel dať, len mama trvala na tom a mali by sme ich vrátiť.... Vieš si predstaviť, peniaze v dome, keš žiadny, tak sme len pozerali, čo teraz. Vystupňovalo sa to do štádia, že nám otec denne pripomínal, že sme dlžní. Môj muž sa nahneval, povedal to rodičom, mňa hanba fackovala, oni poslali po svojom synovi vrátiť plnú sumu. Takže aj takéto veci sa stávajú v živote. Odnes vysávač, aj keby si mala zametať, nech majú čím poupratovať pivnicu. Ved aj tak len ty vieš prečo si to sem písala a aké máte vzťahy.
je to divne. Uz by som od nich asi nikdy nic neprijala. A pytala si sa ich teraz , ze ci si to pred rokom teda zle pochopila a vlastne neslo o dar ale o pozicanie?
Ja by som im asi kúpila nový😂😂😂,aby ti i chvíľu nevycitali,že ten ,čo ti požičali sa tiež pokazil,a budú aj tak nový od teba žiadať😂😉
Tiež je to z môjho pohľadu smutné. Ale vekom sa ľudia stávajú viac a viac lakomci a držgroši.
A opýtala si sa ich, prečo chcú práve tento? Možno taký už nevedia kúpiť a Tebe je jedno aký máš. Môžu mať na to xy dôvodov. Základ je komunikácia, však ste rodina. Neviem načo je dobré riešiť to na koníku.
Pozicali kym si kupis alebo darovali? Zrejme oni s myslia, ze pozicali, ty si myslis, ze darovali. Vysavac vrat, kup si svoj. Nikto ho nebude chciet spat.