Pustili by ste muža na dvojdňový zraz?

25. okt 2023

Ahojte baby, som tehotná a v danom čase budem v 20.tt. môj priateľ chce ísť na dvojdňový zraz áut do CZ, idu aj jeho kamaráti. Volal aj mňa ale necítim sa nato byť niekde na chate a tehotná. Zraz tvorí nejaký ten výlet a potom už len sedieť baviť sa s ľuďmi a popíjať samozrejme. Nemám problém keď ide s kamarátmi večer na pivo ale tento dvojdňový mi celkom vadí. Nechcem zbytocne histercit. Pustili by ste Vášho muža?

letmebe8
25. okt 2023

Áno, pustila by som ho. Buď mu veríš alebo nie. Máš dôvod mu neveriť / báť sa?

autor
25. okt 2023

@letmebe8 veruže nemám. Nedáva mi nejaké neistoty. Preto som aj napísala ze nechcem zbytočne histercit.😃

lucik194
25. okt 2023

jaska nech ide, oddychnes si ty aj on

bbebe
25. okt 2023

Samozrejme pustila. Nie je dovod ani len rozmyslat ze nie. Ak by si ten moj pytal povolenie tak by som nanho pozerala ze preco sa vobec pyta

pribinak
25. okt 2023

Áno, pustila. To že sme manželia ci partneri neznamená že sa od seba nemôžeme pohnúť ani na deň
Mužovi dôverujem a nie je malé decko

h2
25. okt 2023

Pustila? A čo je to, pes? Je dospelý svojprávny človek. Ak by chcel ísť, išiel by. Tiež by som si nepýtala "povolenie".

taisu
25. okt 2023

Ano, jasne, preco nie?

letmebe8
25. okt 2023

@autorka tak nech ide 🙂 budeš mať čas pre seba 😉

tosomja
25. okt 2023

Čo by si robila, keby robil týždňovky alebo mesačne turnusy? 😃 jasné, že by som pustila.

pinkgirl
25. okt 2023

Nech ide - má koníčka, kamarátov s rovnakým záujmom, v pohode.

nikiki29
25. okt 2023

Ja by som pustila. Môj bol nedávno na turistike v grécku (4 dni) a o chvíľu idú na ďalšiu turistiku na 2 dni… chodia aj na teambuilding každý rok na 2 noci. Nevidím v tom problém… jediné čo teda vyžadujem je aby sa ozval či žije a nezletel z nejakej skaly 😅

marth16
25. okt 2023

@h2 to isté aj mňa napadlo. Môj manžel nie je náš pes alebo dieťa aby som mu určovala kam môže ísť. Chvála Bohu je svojprávny človek.

btus
25. okt 2023

pustila. Môj chodil na služobky do Anglicka alebo Linzu na 2 týždne. Sem - tam.

candii
25. okt 2023

Pustili ? To vážne ? A čo je väzeň ? Alebo male dieťa ? Normálne by sme o tom pokecali a keby chcel ísť nech ide. Je dospelý a svojpravny.

ndrag
25. okt 2023

Takto, ty by si ho nemala pustat. On je dospela osoba, tak by sa mal sam rozhodnut, ci ide, alebo nie.

lulana79
25. okt 2023

Ja môžem tak maximálne svoje deti niekam pustiť či nepustiť. Nie svojho manžela. Ani ja by som si nepýtala povolenie od neho, ak by som niekam chcela ísť. Oznámim mu včas, že idem na 1-2dni tam a tam a takto isto by mi to stačilo od neho...

belllinka
25. okt 2023

ČO si jeho matka, že si má od teba pýtať dovolenie? 😂

stanulienkat
25. okt 2023

Jasne, ze pustila. Aj on mna.

basulaak
25. okt 2023

To slovo - pustit…hroza. Ako ho “nepustis”?🤣

nyphadora
25. okt 2023

Jasnee ze ano, to keby ste mali novorodenca alebo si v 39tt tak nie, ale takto v pohode 👍

la_dolce_vita
25. okt 2023

Ani by ma nenapadlo to riesit alebo dokonca zakazat. Nie je male decko, ktore by som pustila 🙂

moonlight1210
25. okt 2023

Neziadala by som, aby ostal doma so mnou. Kludne nech ide. Len nech z toho neurobi zvyk. To jedine by mi vadilo.

mima172
25. okt 2023

Manžel/partner si nemusí pýtať povolenie, max si môže vypočuť môj názor. A samozrejme, žeby som s tým bola pohode, kľudne aj na týždeň keby šiel 🙂 Tak isto aj ja, keby niekam chcem ísť (tehotná, či netehotná, to je jedno), tak to manželovi len včas oznámim a fičím 🙂

autor
25. okt 2023

Trošku zle som sa spýtala. Ale nie je pes ani nič také. Iba mi to spomenul a spýtal sa či s ním pôjdem. Ale ďakujem za nazor, nesedime si pri zadkoch len sme na noc od seba neboli ešte. Tak to bolo pre mňa nové teda je 😀

petulda333
25. okt 2023

Bola som v 28tt, muz siel na 4dnovy futbalovy vylet. Pytat sa nemusel,nie je moje dieta. Teraz mame 2deti a ide na dvojdnovy vylet,tiez futbapovy

kvetinka75
25. okt 2023

akože pustili by ste ho? A čo on je väzeň alebo čo? Ja neviem prečo si mnohé myslíte že sobášom sa končí život a človek nemôže ísť kam chce a mať svoje záujmy. Nech ide, Ty nemáš zdr. problémy ani termín pôrodu, tak nevidím dôvod aby nešiel

zuzubb007
25. okt 2023

Ze pustila? To fakt potrebuje chlap povolenie od zeny? Jasne nech len ide a zabavi sa, a ty si oddychnes. Coho sa bojis, ze ta podvedie? Pozri keby chce staci mu aj polhodinka cez obednu prestavku v praci, ja mojho este poslem len chod a aj dake fajnotky na jedenie nachystam vzdy

samimami777
25. okt 2023

"pustila"? 😅 To je také ako keby si malý chlapec pýtal povolenie od maminy ísť prespať ku kamošovi. Je dospelý človek, nie dieťa , nemáš dôvod mu neveriť takže nevidím dôvod prečo by akože nemal ísť ak to je len raz za čas a nie každý jeden týždeň. Ešte keby máš teraz niekedy termín pôrodu pochopím že by si sa bála že môžeš začať rodiť ale v 20tt? Nechaj ho chudáka trochu dýchať 😊

h2
25. okt 2023

Tak choď s ním, obzvlášť, keď ťa sám volá. 20tt nie je nič hrozné, možno ti dobre padne výlet a pobyt na chate. A keď nie, tak ten čas stráv zase po svojom, zavolaj si kamošky... Alebo pohoda sama doma, to tiež niekedy dobre padne.

joesvk
25. okt 2023

Je zvláštne, že tvoj muž potrebuje tvoj súhlas na podobné akcie. Ja to mám nastavené tak,že oznámim, keď niekam chcem ísť a od muža čakám, že tiež to oznámi. Bolo by mi čudné, keby potreboval moje schválenie. Ale každý to máme inak.