Ahojte všetci, hlavne baby prosím vás poraďte mi ja už neviem naozaj ako ďalej...spoznala som cez leto jedného chalana zo začiatku sa mi zdal ako úplne v pohode, ale posledné dni sa z neho vyklul naozaj psycho chlap jednoducho to medzi nami nefunguje stále mi niečo vyčíta, v jednom kuse mi vypisuje slohovky, vyvoláva aj 15x za deň a už ma to naozaj otravuje, tak som mu povedala nech mi dá svätý pokoj, že s ním chcem prerušiť kontakt...jedine šťastie mám, že býva 100km odo mňa včera išiel 100km, klopal mi o 20ej na byt (resp mi poslal fotku môjho bytu a že nech otvorím, že vie, že som doma) našťastie som bola u rodičov povedala som mu xy krát nech ma už necha na pokoji, ale nechce to vôbec pochopiť hovorí, že ma nechce stratiť, že ma má veľmi rád a pod...ako to mám riešiť raz ma dokonca aj sledoval a overoval si či príde ku mne naozaj sesternica čakal pol hod v aute aby si to potvrdil...🤦🏻♀️🙈
Povedz mu, že ho nahlásiš na políciu. Nemôže ta takto terorizovať.
Alebo mu rovno pošli fotku budovy polície a spýtaj sa, že či máš ísť dnu.
Ignorovať.neodpisovat.uplne prerušiť kontakt.Postrasit políciou za obťažovanie.sledovanie.
Príspevok som len preletela , stačil mi názov . Okamžite ukončiť akýkoľvek kontakt . Brrrr ja by som sa tohto bála naozaj
Posli mu poslednu SMS s tym, ze este raz ta bude kontaktovat alebo sledovat podavas na neho trestne oznamenie za stalking. Ked napriek tomu neprestane, tak to trestne oznamenie podaj.
A povedala si o tom rodičom? V každom prípade je to prenasledovanie. A je to trestný čin.
Koľko má rokov ?
@life123 31
@viestta no asi tak nejak
Ulozit vsetky spravy, napisat mu nech ta prestane prenasledovat a obtazovat lebo inak pojdes na policiu.
Ak nepochopi tak na tu policiu naozaj ist.
Takyto psychopati su najhorsi
Totálny zúfalec :D kriste dievča bež
Zažila som si.. Určite bez srandy o tom niekom povedz aby k tom vedelo viac ľudí v tvojom okolí keby nedajbože niečo. Aspoň kamoška. Určite sms, ze je to ukončené a neprajes si kontakt. Ja som skončila kvôli tomu na polícii a odvtedy mam pokoj, môj po upozornení neprestal takže som to riešila až takto.
Tiez si myslim, ze by si mala o tom niekomu povedat.
Tiež som stretla takého magora.Ked som niekam išla na nákup, tak hneď výčitky, že prečo som mu nepovedala, že mohol ísť somnou. Keď som išla s kamošku na kávu, tak zas, že ho klamem a ktovie kde som. Že čo som robila o pol noci na Fb, že som bola online(pritom som spala).Prechádzal sa okolo môjho domu aj keď sme spolu chodili.Po rozchode sa prechádzal tiež. Keď som išla do práce, tak chodil pravidelne okolo, či už som šla na poobednú alebo na nočnú. Boli sme z jednej obce🤦♀️🤦♀️🤦♀️... Nakoniec prestal sám.
@princeznaaa12345
Aj tento celé zle...kontroluje kedy som bola naposledy online keď sa zobudím idem napr ráno na WC odpíšem kamarátom a povie čo som robila napr o 4ej ráno na fb, voláme videohovor a on mi povie otvor skriňu či tam niekoho nemáš a takéto choré...
Prečo stále vravíš ze s nim si v kontakte? Zbláznila si sa? Všetko utkni. Žiadne volanie. Zablokuj si ho všade. Nemôžeš sa sťažovať na to, keď mu stále dávaš spätnú väzbu a ten človek má to čo chce a to tvoju pozornosť. Tak mu ju okamžite prestaň dávať.
Všade blokuj a ignoruj... budeš to mat o to ťažšie,že ste spolu mali vzťah ( ak som správne pochopila). Zažila som niečo podobné, avšak ja som s dotyčným nemala nič. Robil neskutočné veci,2r to trvalo,neželám to nikomu.
Určite o tom niekomu povedz,nikdy nevieš čo sa môže stať. Všetky sms odkladaj... A potom už jedine polícia. Len tam treba natrafiť na niekoho kto bude ochotný to riešiť .
@autor zažila som si takmer to isté s mojím ex, mňa prenasledoval po rozchode ešte vyše dvoch rokov a čo ten dokázal robiť bol masaker 🙈 za jazdy ma zastavoval autom, takmer som nabúrala, keď som bývala ešte u našich, chodil mi v noci do izby keď som spala (naši nezamykali na noc dom) natáčal si ma ako spím a atď kopec iných vecí..
Zablokuj si ho všade kde sa dá, totálne ho ignoruj, nikdy nechodievaj sama po uliciach hlavne nie po večeroch a zdržiavaj sa hlavne na takých miestach kde je viacej ľudí… môžeš upovedomiť aj políciu… nikdy nevieš čo mu prepne v hlave, nemôžeš si byt ničím istá… aby sa nestalo to, že ti nejako fyzicky ublíži…
Zablokuj si jeho cislo, zablokuj ho aj na socialnych sietach. Pripadne oslov nejakeho znameho, kamarata, blizskeho cloveka, muza, aby sa mu ozval tiez. Moze byt nebezpecny a ak mas za sebou muza, mal by zmiernit to prenasledovanie teba.
@viestta ked sa niečo stane, musia volat hned policiu, toto neni sranda..možno ju tajne sledovat, prepadnut za rohom odtiahnut do auta
aktivuj si navigaciu
Davaj si velky pozor. A vyhybaj sa mu. Nedavaj mu ziadne šance, ani len rozhovor. Vsade blok a hlavne buď co naviac medzi ludmi, nie sama. Nebudem radšej pisat, co urobil takýto psychopat jednej žene od nas z mesta.
Je to psychopat. Ďaleko od neho. Zablokuj ho. Ako ti radili... napíš mu, ak ťa neprestane obťažovať- volať, písať,, sledovať,, nahlásiš ho na polícii.
Rodičia by mali o tom vedieť. Ak by sa náááhodou niečo stalo, bude 1. podozrivý
@minka201 100 bodov - budova polície 😉🙂 by som to urobila.
Mne volal keď som prišla z práce domov,,, vraj kde som bola??? V obchode... Nepovedala si, že pôjdeš do obchodu....Samé prikazy, zákazy,, ďakujem, neprosím. Našťastie sa prejavil na začiatku.
Poznala som takého psychopata, pomohla mi naozaj až polícia a nový priateľ s "drsnejším" výzorom 😁, doteraz mám o ňom občas nočné mory.
blokni ho, kde mozes a pred tym mu napis, ze ak neprestane pojdes na policiu