Psychický nátlak

klara115
2. jún 2014

ahojte baby.ani neviem kde začat.mám len 27r. ale prežila som si toho viac než druhé za celý život.vydala som sa velmi mladá v 17r. bola som tehotná .dnes mám dvoch chlapcov 9a 6r.mám to čo druhé ženy nemaju ani v 35r.dom velku záhradu,zdravé deti,auto.tie kt.to poznáte viete že nie všetky veci potr.k životu.ja som bohužial dost zlom psychickom stave a už neviem ako ist dalej teda by som aj vedela ale potr.nakopnut a uvedomit si že ty to dáš ty to dokážeš .ide o to že moj muž ma dost!dlhu dobu psychicky tyra. Ked mi škaredo povie na druhy den začne si mrmlat že ja som na neho mrachava a ja jemu nadávam čo nieje vobec pravda.odkedy zmenil zamestnanie a viac zarába je iny človek viac hore nosom doma mi absolustne z ničym nepomože pov. že on zadarmo rob. nebude a je to pritom náš dom na kt.sme sa nadreli.z vlastnou mamou som sa nepohodla lebo tá nevie pochopit ake to je ked muž nadava žene pre hluposti nevie aky to je psych.nátlak,prebdene noci,bolesti hlavy ,zle od žaludka......neprajem to ani tomu najh.nepriatelovi.chcem od neho odist aj keby som mala byvat skromne ale konečne budem mat klud nebude ma vypočuvat,obmedzovat žit,osočovat.uražat,....mám taky strašny zmatok v hlave že si nedkokážem uvedom it a predtavit že dokežem odist a že mám nato. Tak ma psychicky zničil .mala som chut odist ked som raz odišla ale moja mama ma poslala domov lebo vraj !on si len pofrfle:(tak si viete pred.ake to bolo ponižujuce odist naspat .s tohoto nekonečneho stresu mávam strašne krče v žaludku a najh.strašne zabudam! a musim sa premáhat aby som zvládla den aby som sa nezosypala.potr.radu a pomoc od žien kt.si niečim takymto prešli ako mat zas sebavedomie že nato mám odist.dakujem za každu radu

7zahrad
2. jún 2014

@klara115 Otazka stoji, ci mas sily na to, aby si zostala. Zjavne nie. Chces skoncit v nemocnici? Lebo tam spejes.. Ked nie, tak je na case urobit si plan odchodu: kam pojdes, kde budu chodit deti do skoly/skolky, z coho to zaplatis /skus sa spojit s inou mamickou a prenajat si nieco/. Priprav si ziadost na sud o zverenie deti do Tvojej starostlivosti.. A dufam, ze si tvoris uspory..

elina25
2. jún 2014

toto robil môj ex,treba ísť preč žiješ len raz si mladá žena a takto sa zničíš!!!Aj my z mužom sa pohádame ale nemá právo ťa takto ničiť ,,,,, ☹ ,,,,,,,,

saska.t
2. jún 2014

No mozno je nacase buchnut do stolu a urcit pravidla,su chlapi,ktori ked zacnu zarabat nevedia co so sebou,co ti nepomoze neurob ani ty,neoper mu,neozehli mu,nenavar,staraj sa len o svoje deti a seba,stres ta dostane akurat na psychiatriu a co tvoje deti potom? ak to aj tak nepojde dalej,musis odist alebo jeho poslat prec,tvoje deti si zasluzia mamu v pohode,potom to vsetko vyzera krajsie a je to aj vidiet 😉

klara115
autor
2. jún 2014

ja viem a potr.nakopnut ako to zvládnut lebo ja už nemám na to silu ix krát som odišla a u mami som nemala pochopenie on je dobry herec

klara115
autor
2. jún 2014

ja neviem prečo nedokážem odist ked tento sters je horší než odchod on furt jajkáá že som mrchava ale ja niesom

klara115
autor
2. jún 2014

ja sa doma o všetko postaram on ?jeho stale niečo žerie ale nechce povedat čo
furt jajká aky má tažky život vkuse ešte ani nevstane a jajká ako strará babka

klara115
autor
2. jún 2014

niečo určite vyviedol a chce to zvladit na mna tu vinu

salome123
2. jún 2014

pozri, ak si sa rozhodla odist, tak si zacni robit financnu rezervu, pripadne ak mas pristup k jeho internetbankingu tak si preved polovicu penazi z jeho uctu na svoj, zbal si veci a odstahuj sa do podnajmu (nie ku mame!) a mozes vybavovat rozvod.

ak by si ostala, treba sa takymto tyranom postavit a bojovat. pri blbych poznamkach od takychto debílkov netreba zkvacit hlavu, ale vratit mu to. nesmies sa nechat deptat, lebo ak nebudes dostatocne silna, tak ta znici.

ivett1
2. jún 2014

nepíšeš, či máš zamestnanie...ak nie, skús si niečo nájsť... budeš menej závislá od "manželových peňazí😉 ... to že si x-krát odišla, nič neznamená, lebo ráta s tým, že sa vždy vrátiš ... neutekaj, zastav sa, premôž kŕče ... a porozprávaj sa s ním ... obviň ho, čo všetko ti spôsobuje, či ho to teší a či chce, aby ste sa rozviedli ... ak ti povie, že kam by si išla, odsekni mu, že k mame určite nie... ak sa budeš báť a čakať, že s čím zasa príde tentokrát, tak si prehrala... a to že zabúdaš, to je len tvoja obranná reakcia ... zabúdaš akoby naschvál, lebo čakáš, že ti to bude vyčítať ... začarovaný kruh, ale musíš z neho von 😉 držím ti palce

klara115
autor
2. jún 2014

ja som bola ix krát u psychologičky a ona pov že zabudam koly tomu stresu.nebojim sa ho a som dost silna lebo inač by som sa už dávno zosypala ako to pov pscyhologička

borkavan
2. jún 2014

@klara115 urob všetko toto, čo ti tu radia. a hlavne už neutekaj k mame a pred mamou sa tvár, že je zrazu všetko v pohode. Prejde cez rozum obom. A hlavne ak nemáš finačnú rezervu, ošklb ho ako sa dá. Bud si založ svoj účet a preved si z jeho účtu polovicu aj viac, alebo si sama odkladaj z peňazí, ktoré ti dá na jedlo... a plánuj odchod napr. ku vianociam...aleob tak.

PREBOHA, veď si mladá baba a už máš deti veľké!!!!! Teraz je čas na tebe, aby si si našla lásku a aj s deťmi prežila pekný život. To zvládneš. Je to LEN jeden debil, čo ťa ponižuje, ostatní si to nemyslia o tebe!!!! a čo ti môže jeden debil, ked v mori je kopec normálnych... chápeš????
A hlavne sa pred mamou pretvaruj, že zrazu je všetko OK. Lebo ešte mu to nabonzuje, že niečo chystáš.
Zvol si nejakú taktiku.... planuj všetko potajme!!!! Hlavne ho nezabudni ošklbať. držím ti palce.

klara115
autor
2. jún 2014

dakkuejm vás velmi pekne za každu radu verte mi že si hladám prácu aj osobne som bola zaniest životopisy hladam si byt .neviete kde je lacne ubytovanie okrem centra?ten 9r by ta nešiel

klara115
autor
2. jún 2014

@klara115 ked to zvládla žit s tymto tu tak zvládnem aj toot dakujem za váš čas velmi si to vážim

janickacrazy
2. jún 2014

@klara115 Ak nemas podporu u mamy, tak skus nejake krizove centrum, tam ti pomozu jednak psychicky sa dat dokopy a po druhe pomahaju aj s pracou, deti uz mas vacsie, takze s tou pracou by to malo byt lahsie ako keby boli malicke. Hlavne musis najst silu odist. Mysli na seba a na deti, odides, das sa dokopy, podas o rozvod a muz ti bude musiet platit vyzivne na deti, takze ked si najdes aj pracu urcite to zvladnes, radsej sama ako s nejakym debilom, ktory si ta nevazi. Drzim palce.

andrej001
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrej001
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hastr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz