Psychické týranie kamarátky

patricia112112
24. sep 2021

Ahojte dievčatá. Píšem kvôli kamoške, s ktorou práve riešime zásadný problém. Veľmi by som chcela, aby si prečítala aj vaše názory na jej problém, pretože verím, že by jej to konečne otvorilo oči. Ide o to, že nedávno zistila, že si na pokeci hľadá slečny na sex a dohaduje stretká. To je ale to najmenej. Okrem toho jej neustále vykrikuje, v čom bola jeho bývalá lepšia, neustále ju kritizuje pre vzhľad, chce ju meniť na obraz svojej bývalej. Aspoň taký máme z toho pocit. Majú malého synčeka o ktorého vôbec nejaví záujem, bývajú u jej rodičov ktorí mu vynahradil aj rodičov, ale aj ku nim sa správa bez úcty a pokojne ju uráža aj pred nimi. Dosť začal piť, vtedy je ti ešte horšie, je aj agresívny, aj keď ju zatiaľ neudrel. A co sa týka sexu, to nejaké zvláštne chute, neustále vyžaduje anal, dá sa povedať, že sa už poriadne dlho nemilovali, vždy ju len pretiahne ako takú handru. Už sa nemôžem pozerať na to, ako ju neustále ničí a ona mu vždy všetko odpúšťa.. Všetko čo som sem napísala nie je môj pohľad na vec, ale jej slová ktorými mi ich vzťah opísala. Je toho ešte veľa, ale to by som musela napísať román. Myslím tým veci, ktoré stále robí a ktorými jej ubližuje . Ďakujem za každý názor. Som vďačná aj za iný uhol pohľadu, aby si to konečne mohla prečítať aj od niekoho iného.

rosavia
24. sep 2021

@patricia112112
No, ak je to tak, ako to opisujes, to mi je velmi luto. Najlepsie urobi, ked ho vyhodi z domu. Ved to musi byt strasne, ze byvaju u jej rodicov a on ju aj pred nimi uraza.
Pre dieta bude tiez lepsie, ked nebude byvat s takym clovekom. To moze mat velmi zly dopad na jeho (aj samozrejme jej) psychiku.

miadi
24. sep 2021

A sak ona tu uz pisala Ta tvoja kamoska par dni max tyzden dozadu. ( nie o tom anali ale ze on pise a plati za sex aj 60r aj trans atd. A byva u jej rodicov.) oni boli tusim laska zo strednej chvilku spolu neboli potom mal partnerku no povedal jej ze chce len ju spet ze na nu cely cas cakal, a tak sa dali dokopi a mali vytuzeneho synceka. Ak ho este stale mà u rodicov tak jej nic neotvori oci. .Uz Neviem z akeho dovodu si ho nechava tusim nejaka blbost ze co povedia ludia ., 🥺

patricia112112
autor
25. sep 2021

@miadi nie, to určite nie je ona 😊 Ani žiadna láska zo strednej keďže od nej o 10 rokov starší. A nevieme ani jedna o žiadnych trans. Zhoda náhod len

miadi
25. sep 2021

@patricia112112 otvorit oci sa neda kazdy musi do toho stavu dozriet Sam aby videl realitu aka je. Tak ako alkoholika nikto nepresvedci aby sa dal liecit to musi ozaj chciet on Sam.

andreatytler
25. sep 2021

@patricia112112 Myslim ze jej nebudes vediet pomoct. Bolo by to ine ak by byvali sami a ona by chcela odist ale nemala by kam a tak by si jej mohla pomoct s odchodom, ale v tomto pripade, je on hostom u jej rodicov. Vsetko co musi ona urobit je pobalit mu kufre, ale ked to ona nechce, nikto z nas ju o tom nedokaze presvedcit.
Aky mali vztah jej rodicia? Ak bol jej otec taky isty nasinik a despota voci jej matke, tak je mozne ze sa nenaucila aky ma byt spravny vztah.

miadi
25. sep 2021

Maximalne by sa dalo poradit tebe ze nemozes zit zivot za kamaratku. Ze jej nemas ako pomoct ona si musi pomoct sama. Ona sa ho zbavi az ked bude sama mat toho trapenia dost, ona sa ti postažuje a hnet jej je lepsie a veselo sa zas necha pretiahnut ako taka handra. A ty sa trapis aj za nu. ( co je uplne hlupe -bez urazky tiez som zazila taku kamosku s toxickym vztahom a nakoniec bola toxicka Aj ona ) Tes sa zo zivota. A nehas co Ta nepali.

janetinka27
25. sep 2021

@patricia112112 zalibenu ani zmanipulovanu zenu od jej muza neoddeli nikto, pokial ona sama nepochopi, ze toto nie je ladka. ked to pochopi, musinast odvahu a silu kopnut ho do zadku a dalsiu silu mu nasledne odolavat a neprijat ho spat. a potom potrebuje kopec sily s nim riesit rodicovstvo a alimenty.
je to dlha cesta, na ktoru bude potrebovat oporu,ale rozhodnutie musi prist z jej vnutra.
zeny maju casto problem aspon pochopit, ze je to debil. nechcu ho stratit.
prebrat z nevedomosti by ich mohla skutocnost, ze maju dueta, ktore to vidi. a vyrastie z neho poznaceny clovek a co je horsie,odkuka domace vzorce a moze byt z neho rovnaky dement - vinou oboch rodicov

mata1001
25. sep 2021

A jej otec je co? Slepy? Niekto ublizuje jeho dcere a on sa len prizera? Uz davno ho mal chytit pod krk a vyrazit ho von...hotovo, koniec...bodka...

jaskolka
25. sep 2021

A myslíš, že keď si prečíta xy príspevkov, kde jej budú radiť, aby od idiota odišla, že to aj urobí?
Pochybujem. Lebo ona zrejme vie ze je to idiot, že ju trápi, využíva, tyra a podobne, ale ona ho", určite veeeelmi miluje ".
Moja rada je, že neplet sa jej do toho. Svoj názor si povedala. Ona si aj tak urobí po svojom, je to jej život. Keď ma rozum, odíde. Keď je blbá, ostane. A je to všetko len jej rozhodnutie

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarolinne
25. sep 2021

@patricia112112 mňa zarazilo, že bývajú u JEJ rodičov, ktorí to tolerujú. A dívajú sa na urážky a ubližovanie. Veď to je nezmysel. Môj otec by dotyčného pánka vyhodil, len by sa zaprášilo. 🤔 Nejako tomu nerozumiem, a hlava mi neberie, že je to skutočné.

janetinka27
25. sep 2021

@patricia112112 a inak, este mozes byt ty za zlu,ze si im chcela pokazit stastie. mozno teraz nie, ale ak on zacne na chvilu sekat dobrotu, tak mozes byt obvinena z roho, ze sa tvojou vinou takmer rozisli.
ja som tak tiez roky stala pri kamoske,co ju chlap buzeroval a podvadzal, este aj pil, bol nespolahlivy. len som pocuvala na neho staznosti a plac, plany na rozvod.a ked som jej raz prikyvla, ze by sa mali rozist, tak som zrazu bola ta, co sa nema do ich manzelstva starat a ze oni maju dieta a ja tomu nemozem rozumiet,ked dieta nemam atd.
clovek by rad pomohol, ale... raz bol v rv slogan:pomahame tym, ktori sa snazia....
vtedy mi to prislo strasne tvrde,ved kolko ludi nema silu sa ani snazit. teraz tomu rozumiem. neda sa pomahat tomu, kto sam sa nesnazi z problemov dostat (neratam naozaj odkazanych ludi atd)

lujza123
25. sep 2021

@patricia112112 tyranu ženu nedostanes od jej geroja len tak ľahko. Jej to vyhovuje, nechce to meniť, chce sa len postazovat.
Ide skôr o teba, ako sa s tým vyrovnať že jej nedokážeš pomôcť. Neber si jej problémy osobne, povznes sa nad to. Paradoxne niekedy takýmto ženám pomôže skôr pristup: nehovor mi o ňom, nechcem to počúvať, pokiaľ to sama nechceš zmeniť tak trp s neotravuj ma s tým. Občas im otvorí oči až keď padnú na same dno a všetci sa im otocia chrbtom.

janickacrazy
25. sep 2021

@patricia112112 ak poznáš jej rodičov, tak by som sa porozprávala s nimi, možno ani nevedia, že je to také zlé, možno by mohli zakročiť, keďže u nich býva, keby ho vyhodili, tak možno aj kamoške by došlo, že bez neho jej bude lepšie, ale tak sú všelijaké rodiny, niekedy je fakt lepšie sa do toho veľmi nemiešať, sú také typy žien, čo sa len posťažujú, ale naozaj odísť nechcú z takého vzťahu

1katus1
25. sep 2021

@patricia112112 tak nech ho vyhodí. On nie je normálny a ona si sama.seba neváži. To mu nevie jej otec dát cez hubu a vyhodiť preč ? Zrušiť trvalý pobyt a dať odviesť policajtmi .