Psychické týranie

betka31
30. jún 2021

Dobrý večer,mám tu niekoho,kto dostal partnera s psychickým týraním až pred súd?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mariska30
1. júl 2021

@betka31 Ahoj ja som mala takého kde bolo aj fyzické týranie...A popravde nedá sa to dokázať ak je ešte k tomu veľmi dobrý manipulátor čo sa týka výpovedi na polici atď...

gleep1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anig
1. júl 2021

@gleep1 prosím ťa,ty si všetko hneď hlásila,ako sa to stalo?(keď ťa zbil ako tehu)A nerobil ti potom peklo?
A ako je to so stretávanim sa s deťmi?
Pretože ja neviem toto všetko dokázať,že on má právo na deti,on im totálne psychicky ublizuje (predtým ich aj bil),ale vraví to o mne😔
Že či ti pomohli tie všetky tvoje kroky ku tomu,aby si od neho mala pokoj.

gleep1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lavender273
1. júl 2021

@gleep1 drzim ti velmi palce. Tvoj prispevok sa az zle cita.

88lienka
1. júl 2021

Zienky obratte sa na organizacie ktore sa zaoberaju tyranim zien mne tam velmi pomohli pripravit sa pochopit podporia... Uzasne... A vzdy sa potichu a dopredu pripravde, vzdy budte pripravene, krok popredu pred takym clovekom... Setrite si, pripravujte dieta a seba na odchod.. Drzim palce a tak rada by som kazdej z vas pomohla

esmeralda1414
1. júl 2021

@betka31 ja riešim prave rozvod to iste fyzické a psychické tyranie je to veľký manipulator aj mňa zbil ako tehotnu, až s tým rozdielom, že som to nenahlasila nahlasila som to ale asi mesiac dozadu to bolo tretíkrát, čo ma zbil a on chce striedavú starostlivosť pritom maly este len bude mať dva roky je neschopný sa o neho postarať. Neviem ako dopadne súd ale bojim sa a takisto všetko otočil proti mne vraj ja som ho bila a že som bila aj bývalého čo nieje pravda a byvaly to môže aj dosvedčit takisto môj 11 rocny syn môže svedčiť ako sa správa, dúfam že pán boh je spravodlivý.

maminkadeticiek
1. júl 2021

@gleep1 Fuuuha,silna kava.Len nechapem preco si mu dala tolko casu aby to mohol vsetko napachat.Na co si cakala.

esmeralda1414
1. júl 2021

@maminkadeticiek Stale som mu odpušťala lebo som hlupa a naivna. Mame spoločný byt čakam na rozvod a potom odidem pretože on mi musi nájsť byvanie nemôže ma len tak vyhodit ale samozrejme odísť odideme len nejde všetko hneď najmy su drahe.

maminkadeticiek
1. júl 2021

@esmeralda1414 Nejde o to ci si ty hlupa a naivna ale o tvojho syna,tie jeho prejavy to je reakcia na to co vidi medzi vami dvomi.Hrozne.Uz davno si tam nemala kvoli nemu co hladat.

esmeralda1414
1. júl 2021

@maminkadeticiek zatiaľ nemam kam ist najom by som neutiahla s rodičaku chcem si poziadat o socialny byt len na ten sa tiež dlho čaká

gleep1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anig
1. júl 2021

@gleep1 budem rada,ak mi napíšeš,kludnepis aj teraz,čo popisujes,som zažila tiež,len ja už mám väčšie deti a napriek tomu,že sa o ne doteraz nezaujimal,tak chcel zrazu striedavu starostlivosť,manipuloval ma a teraz deti 🙈🙉🙊
A ja som mala aj bonus,mňa celé roky vyhadzoval z domu zakaždým,čo som mala iný názor ako on,až zase raz ma šiel napadnúť od chrbta,staršia dcéra to videla a postavila sa medzi mňa a jeho a začala plakať a bit ho so slovami:"nechaj maminku",vtedy ma vyhodil znova a odišla som aj s deťmi.Verila som,že sa situácia upokojí tak,že budeme schopní spolu komunikovať kvôli deťom,no nie,pred pár dňami ma znova vyhodil z domu-lenze ešte sme stále manželia,ja u neho mám aj s deťmi trvalý pobyt,mám tam ešte súkromné veci...je si sebou istý...a dôvod vyhadzovu je to,že sme s deťmi prišli ho pozrieť domov a zablahoželať mu k narodeninám a našli sme ho s milenkou,tak mi zakázal tam chodiť...deti úplne nešťastné a ja nemám už síl...a tiež ma bil,aj ako tehu aj potom,aj deti,a presne to obracia proti mne teraz,že ja som jeho bílá🙈🙉🙊

esmeralda1414
1. júl 2021

@anig samozrejme že aj mňa vyhadzoval a celé tehotenstvo sa nezaujimal dokonca predomnou schovaval kľuče od auta najhoršie že on mi nada zbije ma a ešte sa citi on ukrivdeny. Nikdy sa mi neospravedlnil, lebo všetku špinu hadže na mňa. Ale samozrejme striedavku chce preto aby nemusel platiť.

betka31
autor
1. júl 2021

Dievčatá nedajte sa!!! Všetko som to iste prežila,okrem fyzického týrania.Manzelia sme boli 21 rokov,až som musela doslova utiecť z domu, len s kabelkou do práce.Len v skratke- podala som trestne oznamenie,cez rok sa to vlečie na kriminalke.Co sa týka majetkového nedostanem nič,naše zákony sú pri vagabundoch prizivnikoch atd...Nedám sa aj keby som mala dušu vypustiť.Aj kvôli iným ženám.
Sú organizácie ktoré Vam pomôžu,všetko som si vyhľadávala sama.
Ak máte zaujem rada pomôžem poradím, môžte sa ozvať Betka31@post.sk

esmeralda1414
1. júl 2021

@betka31 ďakujeme za takúto podporu veľmi to pomôže klobúk dole pred vami

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
betka31
autor
4. júl 2021
marca12
4. júl 2021

@gleep1 tak to sa trochu mylis. Sud moze odobrit stretavanie sa bez pritomnosti matky a takisto vikendy bude travit u otca. Sud sa nepozera nanho ako na tyrana,ake na otca. Ex svagor je tyran,manipulator a sud odklepol,ze deti k nemu chodia na vikend. A chodili aj ked boli malicke a bez pritomnosti matky

gleep1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz