Psychické problémy

19. sep 2023

Ahojte nechcem tu písať celý príbeh skratim to som mama 2 ročnej slečny, jej otec nás opustil minulý rok a musela som sa presťahovať k toxickym rodičom. Všetko čo sa udialo a všetky okolnosti na mne zanechali nejaku tu stopu ako na každom, našla som si nového priateľa ktorý pracuje v zahraničí a chodí domov len soboty takže sme spolu veľmi malo. Vybavuje si ešte aj hypotéku takže ešte musím bohužiaľ tu vydržať, ale začali mi zdravotne problémy najprv som to tak nebrala nakoľko každý máva zle obdobie. Lenže vyústilo sa to vsetko do psychických problémov, začala som trpieť silnou úzkosťou vždy keď priateľ dojde je to o niečo lepšie aj keď sa stane že aj on koľko krát je somnou v noci hore keď nespím, ale akonáhle musí zase odísť do práce začne to znova a horšie a horšie. Zajtra alebo pozajtra idem na zaregistrovanie na psychiatrickú ambulanciu, potrebujem asi lekársku pomoc, lenže ja sa bojím čo bude keď budeme bývať sami a on bude na mesiac niekde moc ďaleko v inom štáte a bude mi chýbať. Úplne sa toho už teraz bojím, že ma ta samota zabije, nemôže meniť prácu koľko zarobí tam a tu je veľký rozdiel a robí to pre nás, len mám obrovský strach 😞 Prepáčte ze vám tu takto píšem ale je to najhoršie obdobie momentálne pre mňa, ja čo sa rada upravujem vôbec nemám náladu sa upraviť nemám náladu sa postaviť z postele nechcem normálne vnímať realitu. Vždy len dcéra ma motivuje ale cítim že to už nezvládam.

rebrambora
19. sep 2023

A co keby si sla s nim?

autor
19. sep 2023

@rebrambora to ma ani nenapadlo ale spýtať sa môžem možno by som aspoň vyvetrala hlavu

zmrzlinka2021
19. sep 2023

Bývajte spolu v zahraničí

stanulienkat
19. sep 2023

Ja si myslím, že by ti pomohlo už len to, keby si sa odsťahovala od rodičov. To, že budeš v byte sama s dcérkou možno nebude až také zlé. Hlavne že budeš mať pokoj. K tomu psychiatrovi určite zájdi, aspoň nejako ti pomôže. Tento stav, aj tie úzkosti je vyvrcholenie tých stresov a ťažkostí čo si mala a čo prežívaš aj teraz. Aj keď sa odpútas od rodičov a budeš s priateľom a v kľude, rátaj s tým, že sa budeš dávať dokopy mesiace možno i roky. Držím ti palce. Dcéra je tvoja radosť, určite ti pomôže prekonať tie úzkostné stavy. Nájdi si priateľky, chodievajte spolu na ihrisko, na kávu....

ropucha6
19. sep 2023

A to byvanie bude koho? Akoze nechcem byt za zlu, ale s tvojim stavom a ked by ta vyhodil aj tento priatel…no radsej by som sa osobne snazila o vlastne byvanie (resp prenajom), pripadne isla za nim do zahranicia.

lenuska9999
19. sep 2023

Podľa mňa máš tieto stavy, pretože máš vela stresu ,keďže bývaš pri toxických rodičoch. Keby si bývalá sama s dcérkou a priateľom, verím , že by to bolo oveľa oveľa lepšie aj pre tvoju psychiku. A neviem v ktorom štáte tvoj priateľ pracuje, ale možno by ste si mohli zariadiť život tam. Tým pádom by ste sa nevideli len v sobotu a možno by si mala aj ty neskôr po materskej lepšie zaplatenú prácu

jakubkanci
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadus_ka
26. sep 2023

Mozno netreba hned sa dat hospitalizovat, skus len zájsť k psychiatricke a na cas si dat predpísať lieky kym sa dostanes z najhorsieho. Tiez som si tym prešla. Velmi mi pomohlo aj CBD.

jakubkanci
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marosbotlik
22. júl 2024

Ocd. Kto pokeca