Prvé stretnutie s neznámym chlapom

anna883
19. nov 2021

Ahojte baby,.. dva týždne si volám, píšem s jedným chlapom (má 27 rokov) zo zoznamky,.. chce ísť so mnou von, lenže nemám s takýmto rande nejaké dobré skúsenosti, keď jednému Oslo čisto o sex a hral to, že mu nejde. Tak neviem či ísť alebo sa radšej na to vykašľať. Každý deň mi píše, sem tam si zavoláme,.. a hovorí mi zlato, čo je tiež veľmi čudné po tak krátkej dobe. Tak ja neviem. Aké máte, prosím, skúsenosti. Ďakujem.

ludka98
19. nov 2021

Ja som si takého vzala za manžela 🙂 Ale sú ľudia a ľudia.. <3 🙂 Keď stretnúť, tak na verejnom mieste, kde je veľa ľudí. 🙂

77daniela77
19. nov 2021

Tak ako pise predomnou plus nechat niekomu spolahlivemu kontakt na neho(tel. cislo) ak by sa nieco nahodou stalo.....

pribinak
19. nov 2021

Hovorí ti zlato? Čo nevie ako sa volas? To mi príde ako keby si pisal ešte s ďalšími 4 kočkami, ale boji sa, že povie zle meno a tak používa univerzálne zlato

anna883
autor
19. nov 2021

@pribinak ja už som z tohto stratená,.. jeden napíše, že o sex mu nejde a prídem von a nič viac ako sex nechce. Už sa aj bojím s niekým ísť či má zas neprekvapí,.. chvalabohu, že som s ním bola medzi ľuďmi, keď mi to povedal.

lindous
19. nov 2021

AK sa s ním nestretneš tak nezistíš ... samozrejme, môže to dopadnúť zle, ale aj úplne super ...ale tak to bude s každým s kým si budeš písať a bezohľadu na to či si píšete 2 týždne alebo pol roka ... stále sa z neho môže vyklúť debil, ale aj super chlap ... ak sa nebudeš citiť príjemne, nie je nič jednoduchšie, než to ukončiť a odísť ...samozrejme bezpečne, stretnúť sa rovno na mieste, verejnom kde nebudete sami ...

taga
19. nov 2021

@anna883 na akej zoznamke ste sa zoznamili? Nieco normalne, ci tinder, alebo badoo kde su vsetci kvoli sexu? V kazdom pripade, keby mi chlap po 2 tyzdnoch pisania hovor zlato, zrusila by som ho na mieste

monkasponka
19. nov 2021

@anna883 ja som bola v tychto veciach neskutočne selektivna (ale po x takychto čudnych stretnutiach) . Nešla som von s každym čudakom. Už to že ti hovori zlato, ake zlato? Namotavak...
Choď von s niekym kto aspoň rozumne s tebou komunikuje. A vždy medzi ľudí. Aj na druhy či tretí krat. A vždy som kamoške pisala som kde idem. Vzajomne sme si takto davali vediet 🙂.
A raz pride ten pravy 😀, držim palce.

lindous
19. nov 2021

Ešte som zabudla dodať, že samozrejme, len ak sa s ním chceš stretnúť lebo sa ti pozdáva, tak si myslím, že to nemá zmysel odkladať na základe zlých skúseností, ak sa pretvaruje, tak sa môže pretvarovať veľmi dlho a stratíš tým aj ty čas ... ale ak sa ti na ňom niečo nezdá a máš pocit, že by si sa s ním mala stretnúť len preto, že na teba tlačí, tak by som nešla

anna883
autor
19. nov 2021

@lindous práveže na mňa netlačí,.. iba sa ma opýtal či chcem ísť a bola som nerozhodna, tak neviem,. Ale už som bola aj s jedným, s ktorým som si písala 2 mesiace a bol ku mne hnusný,.. no ako sa vraví sto ľudí, sto chutí :(

ada12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
savanna
19. nov 2021

To je dost velky vykricnik, ked ti hovori zlato. Mne takto vypisoval jeden, ze bejbe a islo mu len o sex. Podla mna nebude nebezpecny, ale berie to ako hru, nebude chciet nic vazne.

janickacrazy
19. nov 2021

@anna883 tak to oslovenie zlato by ma veru dosť odradilo, inak ja som sa tiež takto zoznámila s mojím mužom, predtým som stretla niekoľko divných chlapov, už som si povedala, že sa nato vykaslem, lebo nikto normálny tam nie je a vidíš, nakoniec to vyšlo

hipuska
19. nov 2021

Neviem prečo. Niekto to používa ako všeobecné oslovenie. Záleží aj od tonu hlasu aký pri Tom používa. Niekto tiež posiela smajlíkov s pusou kade komu.

sissy27
19. nov 2021

@anna883 a čo si s ním chceš písať až do smrti? Stretni sa s ním a hneď vieš na čom si, buď to klapne alebo nemusíš zbytočne strácať čas.

lopka1313
19. nov 2021

Jeziny, podla toho, co tu citam, tak by som toho svojho nikdy nespoznala...
Spoznali sme sa na badoo. Pisali si cca 2 tyzdne, asi po tyzdni aj volali, lebo radsej hovori ako pise... Sla som na prve rande za nim 400 km z KE do BA. Vlakom. A potom ma este odviezol par km za AT hranice. Prve dva dni ma nenazval menom (rande bolo daleko, ostala som u neho 5 dni - s tym, ze sme sa dohodli, ze ak si nepadneme do oka, tak to bude kamaratsky vylet, plus som mala kamosku v BA a jej som 2x denne posielala foto aj s hodinkami a bola pripravena nastartovat auto za mnou, kebyze jej ju neposlem). Prve 2 dni ma teda nenazval menom, lebo si ho nevedel zapamatat a ked som sa ho priamo opytala, ze preco, tak ma nazval menom kamaratky :D tak ja jeho hned menom byvaleho, aby sa uvedomil :D a ano, aj sex bol, dokonca ma pri prvych dvoch rande bral ako jednorazovku s bonusom (lebo som dosla 2x). Potom mu doslo, ze asi som dost sialena, aby som za nim chodila cez celu republiku, a asi to zatial pre neho este nik nespravil, tak z toho vznikol vztah :D ale my sme dost stari (obaja okolo 30), niekolko vztahov aj nevztahov za sebou, neboli sme neskuseni a vedeli sme, ze nech ti vypali akokolvek, skusime sa stretnut a dat si sancu 🙂 a v pripade potreby mal doma okrem manzelskej postele aj roztahovaci gauc pre mna ako navstevu, ak by iskra nepreskocila :D
Inak, dopadlo to super, sme spolu necele 2 roky, byvame spolu u neho, aj meno si uz pamata, ani kamosku uz nevola tym mojim (vacsinou - s tou kamoskou sa na tom uz len smejeme) ;)

Sancu tomu dat mozes. Ak neskusis, nezistis. Ale maj niekoho v zalohe, maj unikovu cestu, nebud asi ako ja a nechod k nemu domov uz na prvom rande... Asi si mladsia a zatial neskusena, tak si davaj pozor, ale zaroven dovol svojej hlave alebo srdcu robit, co chcu... Lebo sa nemozes cely zivot bat kazdeho stretnutia s potencialnym partnerom.

kakawah
19. nov 2021

Prvý krát s cudzím mužom by som sa zdržiavala na verejnosti medzi ľuďmi. Nikdy nevies čo to môže byť za sociopata. Prioste opatrne. Sex? Ani nahodou.

sszuzu8
19. nov 2021

bezne oslovujem ludi zlato :D neboj sa a chod vsak o nic nejde. Z takehoto stretka mam nadherny vztah 🙂 po dvoch tyzdnoch pisania sme si dohodli stretko a isli sme a nejak som neriesila ze pri nas nikto nie je. Isli sme sa prejst k vode este nebola sezona cize ludia ziadni v dohlade. Citila som od prveho momentu bezpecie pri nom 🙂

lija22
19. nov 2021

tiez by som sla. zlato nezlato. mozno len chce byt mily. odviaz sa, lupni pohar vina a vyraz! a potom napis 😉

martinasz13
20. nov 2021

Autorka presne ako baby vyššie píšu.. odviaž sa, uvoľni sa a hybaj na rande 😊 dohodni sa s kamarátkou, maj zálohu keď budeš chcieť odísť z rande.. takto cez písmenká nezistíš či to klapne.
Ja som sa po dvoch dňoch písania na badoo stretla s mojím drahým.. najprv ma bral ako jednorazovku, chcel si užiť no nečakal že sa do mňa zabuchne 😂.. sme spolu vyše 4 rokoch, sme zasnúbený a máme skoro 3 ročnú dcéru. 😇 nechaj sa viesť srdcom.

maris5
20. nov 2021

Ako sa da hrat, ze mu nejde o sex? Vsetci ti, ktori su tam len pre sex su tak strasne ulisni. To sa neda prehladnut aj keby neviem ako to hrali.
Rande by som volila medzi ludmi, v restike (ak teraz mozete), povedala o nom aspon kamaratke, kam idem a kedy sa jej ozvem. To su podla mna zakladne veci na dodrzanie ak si nie si ista.

evkamotka
20. nov 2021

To zlato je neobvykle, no zistis na mieste.
Ja som si takeko vzala-zo zoznamky, rande naslepo, ani sme si nepisali, len rovno bez foto dohodli stretnutie. Stretli sme sa na Hlavnom námestí v Bratislave a piprechadzali ulicami, skocili do cajovne. Bolo zo super

ivkazba
20. nov 2021

@anna883 s mojím ex som sa zoznámila cez Badoo, prvé stretko sme mali po asi 5 dňoch písania, na kupku, čiže človek všetko hneď odhalil. Boli sme spolu rok a pol, dnes už máme každý iného partnera, ale podnikáme spolu a sme skvelí kamaráti. A poznám 3 páry, ktoré sa zoznámili na online zoznamke a sú roky manželia. Nevidím na stretnutí vonku v meste medzi ľuďmi nič hrozné. Veď nejdeš k nemu domov. A k tomu "Zlatko" mu povedz že máš svoje meno a nemusí ťa volať menom chemického prvku.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klip0
20. nov 2021

Ja som si tak našla manžela, životnú lásku, naj kamoša a otca bábätka ktoré čakáme v jednom. Ale nepísali sme si dva týždne ale asi polhodinu a rovno sa stretli. (Čo ani jeden z nás nikdy predtým nespravil). Hneď po prvom stretnutí som povedala, že to je ten pravý 😁 nikto mi neveril 😅 teraz už asi veria 😅😅😅
Ale na všetko sme išli veľmi postupne. Žiadna hrrr láska hneď na druhý deň. To len pocit na prvý pohľad bol super, nie že by som si ho hneď vzala. (To až o 4 roky neskôr 😁) A keby mi hovorí zlato a ani sme sa nevideli, tak asi niesom nadšená 😅

sidicek
20. nov 2021

To nevies aspoň približne odhadnúť človeka ak si s ním opakovane voláš? Mne niekedy stačí len opis par situácií od druhého a viem toho človeka zaradiť. Stretla by som sa len s niekym z koho mam veľmi dobrý pocit. Hovorí sa tomu intuícia.

sidicek
20. nov 2021

@monkasponka moja kamoška raz išla s niekým neznámym na chatu do hôr. Sme sa báli ze sa už nevráti, ohováranie nepomáhalo, tak zúfalo niekoho chcela, ze bola ochotná riskovať všetko. Pre mňa nepochopiteľné.

madeline1
20. nov 2021

@anna883 taka nezrela mi pripadas. Urcite mas nieco okolo 20. Chlapec sa ti zda dospely, ale muz vo veku 27 ma do dospelosti este daleko...
Ak ho chces spoznat, tak ho spoznaj. My ti nemozme radit, ci ist, ci neist s nim na rande a to, co budete spolu robit, kam pojdete a ako sa to bude medzi vami vyvijat je zas len tvoja/vasa vec.

anna883
autor
20. nov 2021

@sidicek ja práveže toto vôbec neviem,.. pretože častokrát sa hrajú na niečo, čo nie sú,.. už sa mi parkat stalo, že sa správali milo, naozaj by som o nich nič zle nepovedala.. a jeden vyzeral ako psychopat a druhý ešte horšie,.. vôbec v tomto odhadovani nie som dobra,.. asi bude lepšie, keď to skúsim a pôjdem s ním niekde, kde sú ľudia. Lebo stretnúť ďalšie psycho nechcem.

anna883
autor
20. nov 2021

@sidicek a ako to dopadlo, ak smiem vedieť ?