Prvá rodina verzus druhá rodina

21. mar 2022

Ahojte chcem sa spýtať myslíte že keď si založím rodinu s rozvedenym mužom ktorý bol xx rokov v manželstve tak to bude brať vážne ako aj v prvej rodine?🙂 Pretože čo poznám mužov ktorý už mali svoje prvé rodiny a manželky tak v ďalších rodinách sa už tak neboja ostať na ocot (už si tým moc hlavu nelámu,a ako mi bolo povedané , prvú rodinu brali vážnejšie ako tu terajšiu a aj detí atď)... Mám obavy pretože mám priateľa ktorý už má dospelé detí a aj za sebou dlhoročné manželstvo

eeffka
21. mar 2022

Najhorsie je rozviest sa 1x, cize ... zaver si sprav sama. A 1.rodina je proste 1.

pribinak
21. mar 2022

Ty máš koľko rokov? Priateľ koľko?

autor
21. mar 2022

@pribinak Mám 35 a dcéru s prvého 7 ročného vzťahu v ktorom som to nebrala ako rodina..Priateľ 47

eeffka
21. mar 2022

A myslis ze 50nik tuzi po babatku?

pribinak
21. mar 2022

Neporovnavaj jeho 1. rodinu a vašu budúcu. Ty si iná ako jeho 1. žena, budete mat rodinu za iných podmienok
Ak je to normálny chlap, tak dieťa bude ľúbiť a bude sa on starať

autor
21. mar 2022

@eeffka Mne nejde o dieťa aké o ten pocit byť z niekým rodina.. Neplánujem žiadne dieťa je mi dobre tak ako je🙂

eeffka
21. mar 2022

Priatel nie je rodina, a s manzelstvom to asi tiez nie je take houce, ci? Priatel ta ma proste na sprijemnenie chvil , co aj chapem v jeho veku. Rodinu mal, deti ostali co bude sam.

autor
21. mar 2022

@eeffka Suseda má dieťa s mužom podobný môjmu priateľovi a má s ním dieťa a taktiež necíti že by s ním bola rodina tak teraz som už z toho zmätená...A čo sa týka manželstva tak do toho sa nehrnie už len preto pretože sa nechce rozvádzať po 2x zatiaľ čo na po svadbe túžim..Ja rozvedená nie som

liljana
21. mar 2022

Prilisne rozmyslanie zabilo kona. Aj ty budes mat dceru na prvom mieste, pred nim. Ako si to urobite, tak to budete mat. Problem bude skor v tom, ze v prvej rodine si nemala s kym porovnavat, v tejto uz ano. Zbytocne ti to bude behat hlavou a budes porovnavat jeho spravanie k predoslej zene a k sebe. Akurat mu tym polezies na nervy.

janickacrazy
21. mar 2022

Tak neviem, čo riešiš, on sa ženiť nechce, takže rodina nie ste a ani nebudete. Dieťa s ním neplanujes, tak si užívaj vzťah. Ak túžiš po svadbe, tak si hľadaj mladšieho. 😉

lintu
21. mar 2022

"Nechce sa ženiť, aby sa nemusel druhýkrát rozvádzať." Ej ej, niekto si tu necháva otvorené zadné dvierka. Ten sa do vzťahu isto nepohrnie, ako by si chcela.

oli18
22. mar 2022

Ved ty si mala 7 rocny vztah, kde si to nebrala, ako rodinu. Teraz bude to tak mat tvoj priatel. Aky problem pre teba, ak mas v tom prax?

mimikarol
22. mar 2022

No neviem. Ja by som nebola 2x nadšená s chlapa, ktory by si ma nechcel vziať kôli tomu, aby sa nemusela 2x rozvádzať. To akože automaticky ráta s tým, že sa v budúcnosti rozvediete? Ak áno, môžete sa rozísť hneď a ušetriť si trápenie.
Byt tebou, hľadám si mladšieho. Sme rovno staré, tiež mám aj ja 7 ročné dieťa a takého starého partnera/muža by som nechcela. Ale to som samozrejme ja, 100 ľudí 100 chuti ✌️

daniela2202
22. mar 2022

Taký ujo túži už iba po teplom jedle a sem tam pod duchnu.. dieťa isto nie.. odpočinok 😊

kassandra25
22. mar 2022

Prides mi tak zvlastne, ze silou mocou len niekoho mat, aj ked ti to len same problemy prinesie a otazky na modrom koniku. Keby si to mala ciste, nic by si tu neriesila. A vies o tom, ze aj otcom o 12 rokov starsi by ti mohol byt??? Tieto vztahy s otcami.....problem na probleme.

sss777
22. mar 2022

Ja by som sa nebála. Keď to medzi vami funguje, tak príde aj pocit rodiny.
Mám partnera (50), ja mám 36, on má 2 deti z predchádzajúceho vzťahu, plánujeme spoločné bývanie a bábätko. Viem, že ma veľmi ľúbi a ja jeho tiež. A ak sa nám podarí to dieťatko, bude to skvelé. Určite to bude iné ako s jeho prvými deťmi, ale minimálne je určite pokojnejší ako pred rokmi, keď mal prvú rodinu a určite sa nebude musieť toľko naháňať v robote, lebo už je to po tejto stránke zabezpečený.
Takže áno, bude to iné, ale môže to byť dokonca lepšie🙂
Veľmi držím palce!

zmrzlinka2021
22. mar 2022

@sss777 Kedze uvazujes, ze si svojho partnera vezmes, nemas strach, ze bude opakovat chyby z predchadzajuceho mazelstva?

sss777
22. mar 2022

@zmrzlinka2021
Áno, to sa môže stať. Ale rovnako ja môžem opakovať chyby z predchádzajúceho vzťahu. A ja budem robiť všetko pre to, aby som ich neopakovala.
Nikto negarantuje, že prvý/druhý/pätnásty vzťah bude lepší alebo horší a ja ani nemám potrebu s niekým súperiť. Na každom vzťahu treba pracovať a ja dúfam, že to zvládneme, lebo ten človek mi za to stojí

miadi
22. mar 2022

Tak si najdi 40r co mà ups dieta s ex frajerkou s ktorou tiez ako ty to nebral ako rodinu no chcel by este klasicky manzelku Mozno aj jedno dieta spolocne.. a budete na rovnakej startovacej vlne nebudes porovnavat blbosti,