Čo by ste povedali na to keby ste mali vzťah 1.5 roka a nájdete prsteň po bývalej snúbenici,čo už 7 rokov nie sú spolu.
@terezkaa22 Či by som mohla vyskúšať, či mi pasuje. 🙂
Dala by som do zalozne?
odkladal ho s nadejou, ze ho v buducnosti este pouzije? 😉
Možno na neho aj zabudol.
Asi by ma to aj potešilo. Zvlášť ak bol drahší. Veď sa zíde, nie? Šperk = peniaze, peniaze = napríklad dovolenka? Či ho má vari vo vitríne s jej fotkou?
@terezkaa22 že je držgroš lebo jej ho mal nechať
@77daniela77 veď nie je jej
@terezkaa22 a kde si ho akože našla?
@terezkaa22 ja som šťastne vydatá už 13 rokov a prstene od mojich ex mám stále odložené, veď sú zlaté, tak hádam ich nevyhodim 😂
pokial by ho nedal mne, tak by to so mnou vobec nic neurobilo 🙂
Je to zlato, mal ho vyhodit? Ty si si asi zlate darceky od byvalych frajerov nechala. Ci ich tiez vyhadzujes? Pricom ty si ich dostala do daru a ten chudak ho musel kupit sam. 😂
Ja mam tiez prstene od mojich ex, zlato a diamanty v najhorsom stave nudze pomozu aby bolo aspon na chleba a mlieko. Takze nepovedala by som nic.
Zas až také naivné nebuďte že za to zaplatí splátku hypotéky alebo pôjdete na dovolenku 🤣
@darinka395 nie každá ma muža čo kupuje snubný prsteň za 200€, ak je s nejakým väčším diamantom môže to byť cena akú si zrejme ani nevies predstaviť.
@terezkaa22 ...ste 1,5r spolu a prehladavas mu byt? 😀
@tykat možno našla náhodou pri upratovaní...🙄
@deti95060810 ...ale aj tak...co vsetko a ako dokladne by musela upratovat aby nasla odlozeny prsten ...😀 ...po 1,5r vztahu (nepise ze spolocneho byvania). Ked si predstavim kde vsade by u nas musela vliezt aby nasla zlate sperky. 🙈
@somtunovaa co ja viem, ja mam za 200 aj nieco a som s tym v pohode. Aj tak mi stoji v skrini, lebo som na materskej 🤣
Počkaj, ak Ti ho dá ako zásnubný, tak potom bude dôvod na rozchod 😀
Ja neviem, toto sú také problémy ... nič by som na to nepovedala ... či hľadáš za tým niečo v zmysle "že sa chce k nej vrátiť", že "Ťa s ňou podvádza"? ... mňa by skôr zaujímalo, že odkiaľ vieš, že ten prsteň mal byť pre jeho bývalku?
@terezkaa22
@terezkaa22 nič by som nespravila. Možno ho odkladá pre teba, ale ešte si nie je vašim vzťahom natoľko istý, že by si trúfol ho použiť. Hlavne keď už raz to okúsil a namiesto svadby sa mu prsteň vrátil... Je aj možné že na neho zabudol... Každopádne, ja by som sa tvárila že o ňom neviem. Keď jedného dňa príde k zásnubám a dostaneš iný prsteň, tak potom by som ho asi tak po mesiaci "náhodou" našla a až potom by som načala tému, že čo s prsteňom... 😁
Spytala by som sa ho ci si ho mozem vziat alebo stopit,aby som si dala prerobit podla vlastnych predstav 😁 tak hadam nebude ten suter len tak zbytocne lezat v skrini!