Môže ist na protialkoholicke liecenie clovek,ktory ma dlh v zdravotnej poistovni?
@alenah31 a kolko to asi moze stat?
najlepšie by bolo dohodnúť na zdrav.poisťovni splátkový kalendár......cenu dopredu ti nikto nepovie, záleží akú liečbu nasadia a aj ak bude dlžka liečenia....rovnako je rozdiel či sa bude liečiť ambulantne alebo bude hospitalizovaný....
Doplatit poistenie, lebo to cloveka aj tak neminie. A potom mate liecenie bezplatne.
Nejdem trepat do vetra,stretla som sa s clovekom ktory neplatil a mal dlh v poistovni.Riesili to tak,ze sa siel zahlasit na urad prace a s poistovnou spisal dohodu o splatkovom kalendari ... ale presny postup neviem len cca ako som to pocholipa ja a uz potom normalne ho aj liecili ....
Ľudkovia, kde je najbližšia liecebna v okolí MT, súrne
@lenkaaa3105 do liecebne teraz len tak nikoho nevezmu to musis riesit s psychiatrom on odporuci ale caka sa na nastup klrne aj mesiace a teraz pri korone duplom
Kua, nechapem ako moze mat mlady clovek dlhy v tak dolezitej institucii??? Nemysli mu to,ci co? Potom bude nadavat na zly stat.
Vychádza to na 110eura na deň.
@loginexistuje čaká sa cca tyZden do banskej bystrice
áno - ale zaplatí si ho. Pri dlžníkoch je poskytovaná len neodkladná (urgentná) zdravotná starostlivosť.