Prosím pomôžte s článkom do novín

katarina_01
6. aug 2018

Nenájde sa tu medzi vami žena, ktorá je vydatá za cudzinca? nezáleží na tom, z akej krajiny, ale aby išlo o cudzinca. za reakciu ďakujem! 🙂

zvoncek5
6. aug 2018

vedia o tomto admini? je to v poriadku, že si sem chodíš robiť robotu a vynášať veci zo života žien? Máš na to dovolenie od MK?

veronikastrickova
6. aug 2018

@zvoncek5 ved tu nesliedi potajme, ale hlada niekoho s kym moze komunikovat, tak zase neprehanaj

sissy27
6. aug 2018

@zvoncek5 prečo povolenie od mk? Čo sú tu ženy nesvojprávne? Ktorá chce, tak sa ozve a porozpráva svoj životný príbeh, zodpovie otázky, ktorá nechce, tak sa neozve. Ale ani jedna nepotrebuje súhlas admina. Mimochodom koľké tu už svoje životné príbehy zverejnili...
@katarina_01 je tu veľa žien vydatých za cudzincov, len tak z brucha mi napadne aspoň 5 nickov, ale skús dať trošku podrobnejšie info - pre aký časopis, čo má byť obsahom článku, aký bude honorár... Možno to niektoré zaujme a ozvú sa.

warholette
6. aug 2018

@katarina_01 asi tak, daj plne meno, pre koho pracujes, o com je clanok. Takto sa zurnalistika nerobi! Minule som si vsimla ze sem pisal nejaky novinar z Dennika N, a ten ma uplne iny pristup ako ty, ziadne hrrr brrr male pismena na zaciatku vety a vykricniky, ale normalny kultivovany doveryhodny pristup, nie ako ty...

marusia12
6. aug 2018

@zvoncek5 no a? Určite píše pre stoku Nový čas alebo Pluska... tak sa to úrovňou k MK vyrovná...

novana
6. aug 2018

@warholette, aj zakladateľka tu už kedysi písala, že je z Denníka N. 😉

stanulienkat
6. aug 2018

@warholette sorry,ale slusne napisala o co jej ide. Kto chce,sa ozve.

zvoncek5
6. aug 2018

No mne by sa nepáčilo, keby na vysokej škole, hoci sú tam plnoletí študenti niekto prišiel robiť rozhovor bez toho, aby najprv nezašiel na dekanát. Nejaká novinárska česť a rešpekt by mali byť.

pallacinka29
6. aug 2018

@zvoncek5 zas porovnavat akademicku podu, ktora ma svoju tradiciu s Modrym konikom je asi trochu cez 😂😂😂😂😂😂

eliska13
6. aug 2018

@zvoncek5 o čom prosím Ťa píšeš?prečo porovnavas ženské fórum s vysokou školou?Aké povolenie🙂)Dobrý deň p.admin, ozvala sa mi xy môžem s ňou spraviť rozhovor takto si to predstavuješ?kto chce, tak sa jej ozve

pallacinka29
6. aug 2018

@eliska13 tiez som nepochopila snahu porovnat neporovnatelne 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

veronikastrickova
7. aug 2018

@zvoncek5 ty si fakt mimo 🤦 toto neni VS, ani nemocnica, aby si niekto musel od niekoho pytat povolenie ci tu moze napisat o niekom clanok. Je tu tolko veci, ze sa cudujem ze tu bulvar nechodi castejsie sa inspirovat.

sissy27
7. aug 2018

@zvoncek5 kristovanoho, ak niekto porovnáva vysokú školu s internetovým,anonymným, verejným diskusným fórom, tak to je na tom ľudstvo už fakt zle... Ja neviem, možno si zvyknutá pýtať si povolenie na všetko - od rodičov, od manžela, od susedy, od domovníčky, a neviem ešte od koho, ale toto fakt nie. A vôbec, kto ti dal povolenie napísať takúto somarinu do tejto diskusie? 😂

radostka
7. aug 2018

@zvoncek5 omg, dobre si ma pobavila. Povedz mi, prosim, ked si zapinas Modreho konika klopes na dvere alebo proste len prides na web? Lebo je slusne zaklopat, ked niekam vchadzas. Na dekanat by som nevosla len tak 🤣

zvoncek5
7. aug 2018

Ejha, vidím koľko emócií som vzbudila. To nemôžem napísať ako to mám ja? Ako to vnímam? Príklad sa mi zdal adekvátny. Množstvo ľudí, svojprávnych, na jednom hoci fiktívnom mieste. Ona tu nechodí v rámci svojho volneho času, ona si sem ide spraviť robotu, inšpirovať sa. Ak by som potrebovala v mojej práci zistiť postoj končiacich inžinierov na ich názor na trh práce, tak sa môžem ponevierať pred bufetom a pýtať sa ich, ak chcem byť ale seriózna a svoju prácu chcem aj publikovať, tak by mi dávalo zmysel informovať o tom vedenie školy, že sa to objaví niekde na nete a bude tam udané, že odpovedali ich študenti.

alebo teda iný príklad, chcela by som zisťovať názor od čitateľov Denníka N, lebo by tvorili porovnávaciu vzorku s čitateľmi Nového času a mala by som nejakú premennú a skúmala by som ju na základe odpovedi na jednu otázku, ktorú by som potrebovala aby mi anonymne zodpovedali. No tak napíšem do Denníka N, že mi ide o toto a toto a budem to robiť tak a tak, a že im poskytnem svoje výsledky a či by súhlasili..

Ale samozrejme pindajte tu na mňa. To je také jednoduché pindať a nie sa zamyslieť😉

miadi
7. aug 2018

Ja som vydata za cudzinca 😊Ale je to skor opačne on je totiž doma a oženil sa s cudzinkou.

simcika
9. aug 2018

@zvoncek5 ja chápem ako si to myslela, lebo ak by v prípade zdroja, citácie, mala redaktorka povedať odkiaľ má info, mala by spomenúť portál modrýkonik... Ale neporušila by nič. Jedine v tom prípade, ak by vzala celú diskusiu alebo príbeh z modrého koníka a zdrojovala to ako autorske dielo. Ak však chce niekoho na rozhovor a niekto dá súhlas, už sa to sa to portálu netýka. Ani ho, predpokladám nespomenu v rozhovore.