Ahojte baby uz sama neviem čo mám robiť ja už vôbec neviem nič nemám to ani komu povedať porozprávať sa o tom proste konec nebaví ma život už dva roky som úplne na dno nevládzem už sták ho života najradšej by som zomrela....vyrospraval svoj príbeh aspoň tú začalo sa to keď som si našla priateľa chodili sme spolu 2roky všetko bolo úžasné milovali sme sa aj rodina sa mala rada všetko bolo super potom som otehotnela viem bolo to skoro ale vek sme na to mali obaja no len moja mama to nechápala a vyhodila má z domu takže som logická musela ísť bývať k nim no zozacatku to bolo super proste viete jak mali sme sa radi a fungovalo to no potom časom sa to zhoršovalo stále jeho mamine všetko. Na mne prekážalo všetko komentovala stále nadávala ohovarala a nahockovala aj môjho muža proti mne stále no ja som to tak trpela muž pracoval stále lenže to taký mamin manzacik že jak mama piskla ta to spravil peniaze investoval do avoj j rodiny proste vob c neodkladal mne alebo bábätku že spolu budeme žiť vôbec len im no nič nemala som kam ísť mama ma nechcela tak som to trpela no po pôrode prišla za mnou mama že či by som nechcela bývať u nej aj s manželom (som jedináčik) ja som chcela protoze to tam bolo peklo no on nechcel lebo jeho mama nechcela takže stoho nebolo zase nič proste keď som niečo chcela ja jeho mama sa do toho vložila a potom stoho nastala veľká hádka s ktorej mňa vyhadzovali preč pretože som nemala kam ísť no tak som bývala stále u nich aj s malou do teraz malú majú no ale niesom tu sama mám ešte1 švagrinú ktot u tiež býva a ešte jednu to katastrofa tu nerozumie si Chyby hádžeme jedna na druhú a babetko mám len ja takže viete Jake pohľady dávajú a komenti na mnaa už som to nezvládala a musela som poslať muža do zahraničia aby mohol zarobiť viac a aby sme už stáde mohli ísť preč no čoon pracuje pri môjmu otcovi otec sa o neho stará ako o svojho vlastného syna ale ja tu schytavam všetky nadávky kvôli tomu že som ho tam poslala a ešte pracuje po 2mesiace a aj tak ho dokáže nahuckat aby ma sa somnov hádal peniaze musí investovať do nej a mi šetríme už dva roky a máme mizerné 6tisix porisla som ho na podnájom už máme môžme si dovoliť on nie on šetrí na dom pretože tam chce aj svoju mamičku ja neviem už ako ďalej je toho viac ale to je veľa už aj pre iných poraďte mi vážne som zúfalá
a doma je len na 1tyzden tak doká muža.Ahrani
Keď máš muža v zahraničí na kieho boha bývaš u svokry.. Chod k mame (ak ťa doma ešte chce..) ako absolútne by som sa svokry nepýtala či sa od nej môžem odsťahovať...proste pobalim pár igelitiek a idem
@terkaaa248 aha to má mrzí aspoň keby si to slovo napísala ty správne (interpunkčna čiarka)
@jarkan09 cmuk
Na to je jediná rada, zbal dcéru, odid k me a požiadaj so o výživné
@jarkan09 ahoj, bud chod k mamine s malou a tam pockaj na muza. nemusis byvat u svokry, ked je manzel.v zahranici.povedz mu,ze je vas tam vela a su tam hadky, ze toto nie je dobre prostredie.
alebo chod za nim do zahranicia, pisala si, ze je tam aj tvoj otec. je tam nejake byvanie? tam by ste sa naucili zit spolu a on by sa naucil zit s tebou bez mamicky.
Keď je vonku, ani by som neváhala, hneď by som išla k mame, netrpela by som tam, jój veď to je na psychiku riadny náklad. Keď sa budeš takto donekonečna prispôsobovať nebude to dobré.
uz davnosi mala byt u mamy ... b yva tam viacmenej sama kedze otec je v zahranici takze tam budes mat klud a aj mama bude veselsia ked nebude sama-samozrejme len docasne ..daj sa dokopy najdi garzonky dieta do jasli a chod makat ... a na muza kasli bud sa spamata a pojde za tebou alebo nestoji za to aby mal rodinu s tebou
Neznie to ružovo a úplne ma dorazil záver- "on šetrí na dom pretože tam chce aj svoju mamičku".
Niektoré matky sú ako rakovina,zozieraju svojich synov zaziva
@jarkan09 Zbal sa a chod k mame, co sa bojis? coho? Ved ti nemozu branit a ani sa vyjadrovat, ze ty nemozes, alebo ze tvoje dieta nemoze. MOZES! a ich pozvi 1x tyzdenne na navstevu, ak ti to mama dovoli, aby videli vnuca. Tvoj muz nech si vyberie, kde bude on, kludne mu povedz ze X rokov ste spolu byvali tam , tak teraz budeme X rokov byvat zase tu.
Choď k mame a podaj si žiadosť o výživné. Z toho tvojho chumaja nič nebude.
@terkaaa248 Ja by som zase u vás rada videla diakritické znamienka. Slovenčina je práve kvôli nim taká krásna. 😉
Že on šetrí na dom, lebo tam chce mamičku 😱 on posiela peniaze svojej mame, aby dávala neveste vreckové 😱 a ty čakáš na čo? Veď keď ti vadí svokra a on ju chce aj v novom dome, tak sa jej nezbavis. Podaj si o výživné, nebude teba nikto vyplácať jak 15 ročnú a tohoto mamacika pošli do riti.
@jarkan09 😶😶 to co je za trubiroha!!! Ani sekundu viac v takých podmienkach, ak máš čo i len štipku rozumu, choď k rodicom, na cas, spracuj manžela! A v Bardejove je kopu bytov na podnájom,alebo hypotéku a stavať domček. Nic muz neušetrí,ked dotuje domácnosť rodicov,a este je ich tam ja hadov na kope.
Nie je nad planovane rodicovstvo....
chce sa sťahovať do domu, kde chce mamičku, tak načo sa potom sťahovať, ked tam pojde s vami a ešte 10 rokov čakať, nechápem
@janetinka27 on nechce podnájom ani nič podobné chce vlastný dom ja som ho do zahraničia poslala kvôli vyššiemu platu žeby sme si mohli ten dom kúpiť skôr lenže on stále počúva len ju čo ona mu povie mne ani nevola už tam robí pol roka a nejde to vôbec ku lepšiemu
@alexi2211 Ved ja viem a oni ešte žijú taký ten zastaralejsi život nechcú nič nové .... Moja mama ona je taká proste nerozumiem si snou vôbec keď som inej stále sa hádame kvôli tomu jak žijem jej sa to nepáči ale zase aj keď som inej týždeň ona dačo vymisli aby ma tam odniesla naspeť
Koľko máte obaja rokov?
@jarkan09 máš vlastný účet? Ak nie, tak si založ, myslím ze nájdeš aj banky kde to ide online a vedenie účtu je zadarmo. Tam ti môže posielať peniaze. Bez výhovoriek. Nieje ženatý s matkou. Musí sa zobudiť. Ak nebude ochotný správať sa ako chlap co ma už vlastnú rodinu a PARTNERKU, tak sa od sťahuj k matke a podaj o výživné. Na dieťa a eventuálne podľa veku dietata myslím mate výživné aj na matku dieťaťa - teba. To ti ale skôr presne poradia v právnej skupine, som si istá, že tu niekde taka je. Ci už sa chlapec rozkyve a prisťahuje sa za tebou alebo sa rozhodne prestrihnut konečne pupocnu šnúru s matkou je na ňom. Tak ako to je momentálne to nefunguje a nemôžeš očakávať, že sa niečo zmení ak ty zmenu nepodnietis. I'm dvom to vyhovuje. Si dospelá žena, zvládneš to. Požiadaj, mamu alebo niekoho z rodiny o podporu, nech už v čomkoľvek co budeš potrebovať - financie, ubytovanie, pomoc s vybavovaním výživného ci aspoň morálna podpora. Držím palce 🤞🏼
@mariejenka je to veľký rodinný dom lenže. Nikto stáde nechce ísť preč a nikto nemá deti len ja takže len jednu vnučku majú ale aj tak sa ku nej nechovaju najkrajšie ja chcem lenže ja som polovičná romka (on biely) možno aj preto sa ku mne tak správajú neviem ani že či by mi ako samej dali byť do podnajmu a že či mi ma vzali do práci mám skončenú strednú školu s maturitou
Nikdy v zivote som nechcela vidiet interpunkcnu ciarku viac ako v tvojom prispevku🤦♀️Prepac, ja som to kvoli tomu ani nedocitala do konca