Ahojte potreboval by som poradit. Som vo vztahu uz rok s partnerkou ktora ma 11 rocneho syna a poslednu dobu sa vo vztahu uz naozaj trapim a citim sa zle. Na prvom mieste sa robi len to co chce on, potom co chce robit ona ale ked chcem si najst cas pre seba a svojich priatelov tak je mi to vycitane. Takze radsej nic nepodniknem a cely den len zbytocne presedim doma pretoze sediet za pocitacom a telkou ked maly chce je to hlavne. Stale pocuvam co potrebuje maly a ona ale nikdy ziadna otazka co by som chcel ja. Co sa tyka financii mam tiez pocit akoby som bol povinny prispievat na vsetko zo svojho a nevidim ochotu s druhej strany. Ma podla Vas takyto vztah buducnost ? Dakujem za vsetky seriozne odpovede.
Nema ťa ona len pre peniaze? Keďže jej je jedno, čo chces ty
si piate koleso u voza.... 😉
Využívajú ťa,lebo im to dovolíš.Prepáč,ale také "submisívne teliatko" mať doma,tak by ma to ani nebavilo,chlap má byť chlapom.
Je kopec bezdetných žien bez záväzkov, v tomto vzťahu si mimo, ukončí to skôr ako sa budeš cítiť ešte horšie
Sám vieš že takto to dobre nie je
A vy spolu doma nekomunikujete? Prečo čakáš, či sa Ťa niekto opýta, čo chceš Ty? Veď si urob podľa seba. A keď "je Ti to vyčítané", treba to odkomunikovať s partnerkou. Ak jej to nepovieš, ona nevie, že to pre Teba takto nie je v poriadku.
@burn3 tak 11-rocny môže telku pozerať aj bez mamy a jej priateľa za zadkom, skús niečo navrhnúť, pozvi ju na večeru alebo výlet a keď teda nechce ísť s tebou, tak je to asi jasné
Ked to abudeš tolerovať, má to budúcnosť, ked to nebudeš tolerovať, nemá to budúcnosť, ale z tvojho písma jasne vyznieva, že si nespokojný
ja len ze 11 rocneho volat maly je odveci. to preco? toto ma celkovo fascinuje
Má budúcnosť, ale len za podmienky, že sa naučíte s partnerkou spolu rozprávať a navzájom sa chápať. Takto, ako to máte teraz, to fungovať nebude. Vzťah predsa nie je o tom, čo chce len jedna strana (resp. je, ale musí to tak obom zúčastneným vyhovovať).
v momente ak sa pytas ci ma vztah zmysel,vies ze nema🤷♀️