Po rokoch nám to začalo nejak stagnovať, tak rozmýšľam nad oživením, sama by som toho môjho chcela nejak prekvapiť. Máte nejaké špeciálne tipy? Nemyslím prádielko a sviečky, chcelo by to niečo extra;)))
V obchode ti najlepsia poradia. Ja som nastastie zatial nic taketo nemusela riesit. Mojmu uplne staci, ked sa obleciem do sexi spodneho pradelka a je to 🙂 😀
Nám žiaľ nepomáha nič, ani pradieko,ani hračky, ani hry, no nič žiaľ.ale držím palce
najleposie by bolo sa s nim o tom priamo porozpravat, lebo v takejto rovinke mozes aj tym prekvapenim velmi lahko prestrelit a bude to este horsie ako to bolo
A na koho strane je problém? Prestáva to baviť teba alebo jeho? Ak je problém v ňom, skús z neho dostať, po čom tajne túži. Chlapi sú riadne prasatá, ale veľa krát sa o svojich túžbach boja povedať svojej manželke, lebo sa hanbia. Ak tvoj také niečo má a ty to preňho spravíš, máš ho omotaného okolo prsta do konca života 🙂)
ak nechce o tom hovoriť - resp. mu to nie je príjemné, tak začni ty. povedz mu, že si zahráte hru. Ty povieš čo by si chcela, akú máš predstavu a potom on povie čo by chcel a akú má predstavu on a vyskúšate obe. Ak začneš ty - bude sa mu potom ľahšie hovoriť.
A čo konkrétne stagnuje?
A co tak ho niekde v obchode chytit za gule a zatiahnut do kabinky?
Zacni byt perverzna, sem tam aj vonku mu daj najavo ze ta rajcuje,ty jemu hovor co by si chcela co nie.. on sa chyti.. ak ovsem nema nejaky zdravotny problem, tam je to uz o nieocm inom,ze chlopi 😂
Linku v kuchyni ste oprasili? Suchnut ho v spanku? Sem tam sa okolo neho poobtrierat pri upratovani? Na to ani pradlo netreba 😂 kludne aj v ponozkach 😂
Ako to je?
Zena musi byt milujuca matka,vyborna kucharka a riadna stetka v posteli? Ci tak nejako
Erotické hry sú super podľa mňa, je ich celkom dosť na výber ;)
alebo hračky/pomôcky, ak ste ešte nevyskúšali, tak je to fajn spestrenie:
https://superlove.sk/eroticke-pomocky/vibracne-...
@dominika18muc Su su, len na to musia byt obaja naladeny 🙂 Aby to bolo ono 🙂 Zaujimalo by ma ci aj on vnima zo svojho pohladu, ze to v tomto smere nejako u nich stagnuje
Behni do nejakého takého obchodu a nechaj si poradiť 🙂 Boli sme tam raz kupovať nejakého "kamoša" na rozlúčku so slobodou a tie predavačky tam boli fakt ochotné :D