Problémy v spálni - ako to celé oživiť?

doriss_po
22. nov 2018
Používateľ doriss_po je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od doriss_po.

Po rokoch nám to začalo nejak stagnovať, tak rozmýšľam nad oživením, sama by som toho môjho chcela nejak prekvapiť. Máte nejaké špeciálne tipy? Nemyslím prádielko a sviečky, chcelo by to niečo extra;)))

janisa31
22. nov 2018

Behni do nejakého takého obchodu a nechaj si poradiť 🙂 Boli sme tam raz kupovať nejakého "kamoša" na rozlúčku so slobodou a tie predavačky tam boli fakt ochotné :D

kahh
22. nov 2018

V obchode ti najlepsia poradia. Ja som nastastie zatial nic taketo nemusela riesit. Mojmu uplne staci, ked sa obleciem do sexi spodneho pradelka a je to 🙂 😀

dominika6
22. nov 2018

@doriss_po jediné čo to oživí je,ked sa priamo opýtaš muža či má nejaké tajné predstavy alebo želania..z úcty k tebe ti bude klamať že nie 😀..
treba prelomiť ľady a vypočuť ho..alebo povedz..
,,zlato,,dnes si rob so mnou čo chceš..,,
a uvidíš ten prievan 😀

pininka
22. nov 2018

Nám žiaľ nepomáha nič, ani pradieko,ani hračky, ani hry, no nič žiaľ.ale držím palce

zanettsur
22. nov 2018

najleposie by bolo sa s nim o tom priamo porozpravat, lebo v takejto rovinke mozes aj tym prekvapenim velmi lahko prestrelit a bude to este horsie ako to bolo

17juraj17
22. nov 2018

@doriss_po Mozes skusit od Albi spolocenske hry pre dospelých.

zuzka.h
22. nov 2018

A na koho strane je problém? Prestáva to baviť teba alebo jeho? Ak je problém v ňom, skús z neho dostať, po čom tajne túži. Chlapi sú riadne prasatá, ale veľa krát sa o svojich túžbach boja povedať svojej manželke, lebo sa hanbia. Ak tvoj také niečo má a ty to preňho spravíš, máš ho omotaného okolo prsta do konca života 🙂)

ellemell
22. nov 2018

@zuzka.h Práve ako píšeš, že sa boja o tom hovoriť a je celkom problém to z muža dostať. Mňa by toto zaujímalo, že ako to z neho dostať, aby o tom hovoril 🙂

17juraj17
22. nov 2018

@ellemell Nemyslim si ze by sa muzi bali o tom hovorit. Boja sa iba tej reakcie potom. 😉😝 Ono tiez je obcas lepsie nevediet 😈

sinkl
22. nov 2018

ak nechce o tom hovoriť - resp. mu to nie je príjemné, tak začni ty. povedz mu, že si zahráte hru. Ty povieš čo by si chcela, akú máš predstavu a potom on povie čo by chcel a akú má predstavu on a vyskúšate obe. Ak začneš ty - bude sa mu potom ľahšie hovoriť.

vierka_z
22. nov 2018

@17juraj17 asi tak nejak. Tiez si myslim., ze sa skor boja to povedat, aby si o nich partnerka nezacala mysliet nieco ine, ako by mala :D

googlinqa
22. nov 2018

A čo konkrétne stagnuje?

slunce3
22. nov 2018

A co tak ho niekde v obchode chytit za gule a zatiahnut do kabinky?

slunce3
22. nov 2018

Zacni byt perverzna, sem tam aj vonku mu daj najavo ze ta rajcuje,ty jemu hovor co by si chcela co nie.. on sa chyti.. ak ovsem nema nejaky zdravotny problem, tam je to uz o nieocm inom,ze chlopi 😂
Linku v kuchyni ste oprasili? Suchnut ho v spanku? Sem tam sa okolo neho poobtrierat pri upratovani? Na to ani pradlo netreba 😂 kludne aj v ponozkach 😂
Ako to je?
Zena musi byt milujuca matka,vyborna kucharka a riadna stetka v posteli? Ci tak nejako

cialota
22. nov 2018

@slunce3 ze zacni byt perverzna, to ani neviem co si mam pod tym predstavit, aby si to chlap nejako blbo, respektive zle nevysvetlil 😀

slunce3
22. nov 2018

@cialota tak jevto jej chlap, tak hadam vie 😂 co na neho placi.

dominika18muc
23. nov 2018

Erotické hry sú super podľa mňa, je ich celkom dosť na výber ;)

mara_mala
24. nov 2018

alebo hračky/pomôcky, ak ste ešte nevyskúšali, tak je to fajn spestrenie:
https://superlove.sk/eroticke-pomocky/vibracne-...

vandicka7
24. nov 2018

@dominika18muc Su su, len na to musia byt obaja naladeny 🙂 Aby to bolo ono 🙂 Zaujimalo by ma ci aj on vnima zo svojho pohladu, ze to v tomto smere nejako u nich stagnuje

luis75
28. nov 2018

@slunce3 vohooo, aká žena. Ak si taká ako v poslednom riadku, radosť žiť. Doteraz som myslel, ze tie štyri (štvrtá dobre zarába) sa nesmú nikdy stretnúť.

slunce3
28. nov 2018

@luis75 😂😂😂😂 som,len keby aj deti v noci soali,zivot by bol veselsi 😂😂

luis75
28. nov 2018

@slunce3 potom závidím tvojmu chlapovi...

slunce3
28. nov 2018

@luis75 momentalne nie co ak sa dostaneme k cinom tak 3-4x za mesiac,tak to uz je luxus 😂 😅 asi zacnem detom varit makovy odvar 😅😅😂😂

cialota
30. nov 2018

@slunce3 no neviem, ja tiez s tym mojim zijem uz dlhsie, ale neviem ked by som z nicoho nic zacala byt perverzna, ze ci by sa nekukal na mna, co sa mi stalo, ci som v poriadku 😀

slunce3
30. nov 2018

@cialota ved nemozes na nehoto vytiahnut vsetko na raz 😅😂😱
Booooze, ved ho to zabije 😂

cialota
5. dec 2018

@slunce3 cize v tomto pripade asi nie je vhodna terapia sokom 😀

slunce3
5. dec 2018

@cialota alebo 😂👍