Problémy v našom vzťahu

zuzanka6776
22. jún 2020

Ahojte baby je to podla Vas normalne ze si moj muz pise s byvalou priatelkou..??on mi rozprava o dovere a neviem co vsetko robi si co chce a mysli si ze on moze vsetko a este pyta peniaze za byt a z nicim doma nepomoze ani s vychovou deti.on je podnikatel ma penazi po mariu a este pyta odomna peniaze mne nejde o tie jeho peniaze ale chlap sa ma starat o rodinu a o peniaze nie este od zeny tahat peniaze.chvalabohu som samostatna vo vsetkom aj financne ale ide o princip ze je to fakt neferove ale niesme zobraty len zijeme spolu.ked neurobim ako on chce tak je zle nic nemozem.prastal sa somnou rozpravat ignoruje ma miestami tak ako to vsetko jemu vyhovuje.a ked sa pohadame tak vtedy vykrici vsetko mozne.este ma aj do dlhu v podstate dostal kedze taha zo mna peniaze vsetko taham ja celu domacnost aj byt vsetko kompleta on chudiatko iba obcas da aby sa nepovedalo este aj za to pyta peniaze ze dal mi ako darcek wellness pobyt a teraz pyta zato peniaze ako chapete to??divne ze.alebo proste za cokolvek pyta peniaze.a ja uz nevlazdem.poradte co mam robit??proste robi naschvaly a uz fakt ma to prestava bavit momentalne som pn lebo uz som v psychicky v koncoch skoncila som na liekoch z tohto vsetkeho a takto znicil aj svoju prvu manzelku a on je teraz vitaz..este aj decko jej zobral..ale presne sa to cele opakuje..pritom ale nebol takyto az casom sa to zacalo prejavovat..dakujem Vam baby za rady za odpovede 🙂

mitta1436
22. jún 2020

Nuž samostatná si, šikovná , tak načo ti je toto “čudo” ... odpoved si si už dala, prajem veľa síl pri realizovaní ....

anita6666
22. jún 2020

O čom je komunikácia s bývalou? Ja ti poviem za seba,že okrem jedného bývalého si niekedy častejšie,niekedy menej píšem s bývalými a ver,že za tým nič nie je. Aspoň z mojej strany. Ani jedného by som nechcela ako partnera,ani žiadny bočný umysel. ako to už berú oni to neviem,ani ma to netrápi,povedzme,že je občas fajn vedieť,ako sa im darí,čo nové a tak.

sejan
22. jún 2020

@zuzanka6776 píšeš že si finančne samostatná takže by som si išla po svojom...

katkati
22. jún 2020

@zuzanka6776 Síce až po čase, ale zistila si co je zač, tak čo ti môže človek poradiť. Nechápem prečo si sa kvôli nemu zadlžila, keď ma peňazí "po Máriu". Si s mužom, kvôli ktorému si na liekoch. Chceš skončiť ako troska? Píšeš, že si finančne samostatná. Tak co ho má zo zlata , že sa ho tak držíš?

damtiporiti
22. jún 2020

No nie, nechápem to. Ale keď si si začala s takým čo zničil prvú a vzal jej dieťa, to si si pekne sama nasr..la do hniezda, lebo si môžeš predstaviť, čo čaká aj teba. Asi až taká samostatná a odvážna nebudeš, inak by si už bola preč.

sissy27
22. jún 2020

@zuzanka6776 uvedomuješ si, že to že si píše s bývalou je vo vašom vzťahu ten najmenší problém?

moonlight1210
22. jún 2020

@zuzanka6776 ak si naozaj samostatna, zacni si robit zasne vratka, nanho sa sladko usmievaj, deti daj zverit sebe a vo vhodnej chvili odid do svojho predpripraveneho.
A priprav sa, ze ho najprv hodi o zem, a potom zacne robit peklo, lebo neznesie prehru.

Kazdy, co sa raz dopustil falosnej hry, uz pri nej ostane. Ked raz ochutnal ovocie lahkej vyhry z takychto podrazov, je to zavislost, bude sa toho drzat. Kym nenarazi.
Si ta pevna stena, o ktoru narazi?
Ak nie, tak sa priprav na boj. O majetok, peniaze, deti, povest.

Alebo sa vzchop, bud mila, pisanie s priatelkou prehliadaj, no s rovnakou milotou mu vzdy odmietni dat peniaze. Setri si do pancusky a dufaj, ze ta sam vyhodi po hadkach o peniaze. Potom odchadzaj ukrivdena, nestastna, zrutena. A hraj mu to divadlo, ako ta “znicil” aspon polroka. Nech si mysli, ako ti ublizil. Bude spokojny a ty budes mat klud.

Ale ak chces radu, ako s nim ostat a dokonca ho zmenit - to je oriesok aj pre zenu, ktora sa tu nebude pytat o radu. Takze do toho ti neradim ist. Radim ti ustup z kratsej cesty.

anita6666
22. jún 2020

Inak ma teraz napadlo,že,prečo si píšem so všetkými bývalými okrem jedného...lebo si zachovali svoju tvár a na nič sa nehrali,posledný geroj na začiatku vzťahu nabehal kvôli mne a aj mojim potrebam milión tisíc kilometrov a nič za to nechcel a ku koncu vzťahu si nechal preplatiť každý jeden kilometer a bol by si pýtal hádam aj za pohár tečúcej vody z kohútika alebo vzduch,ktorý som v jeho obydlí dýchala 😎 . Preto je tiež uz našťastie bývalý. 😎

bosorka2302
22. jún 2020

@zuzanka6776 nehra automaty? skusenost z rodiny, tiez furt pytal peniaze za kraviny , raz si zabudol mobil pri nej a chodili mu sms v priebehu hodiny ked prisla stvrta dotycna to nevydrzala reku kukne ze ci daka frajerka mu pise ci kto a to boli vybery z bankomatu 400e 300e a pod....tak kukla vypis z uctu ktory chodil do spolocneho mailu a nestacila sa divit, akoze neprehral vsetko ale cca 7 000 e hej....a tiez mu doverovala ze ma peniaze, a chlapik to vedel dokonale skryvat

jaskolka
23. jún 2020

Načo ti je taky chlap? Píšeš, že zničil aj bývalú manželku, chceš rovnako skončit? Finančne si samostatna, ukonči to a máš kľud. Jednoducha odpoveď, ani netreba sa ti extra pýtať.

miadi
23. jún 2020

Ze si piše s ex je najmenej. Nechapem preco mu davas $ ked on vraj mà vela. Cela Ta story nedava zmysel. Mozno mà dlhy.

sense
23. jún 2020

Ked si samostatna a nie si.od neho.financne zavisla naco si s nim...a nie kvoli detom to nie je, to je len alibizmus

0kristina0
23. jún 2020

Precotaj si to po sebe a zamysli sa naco ti je taky chlap?

veronika33
23. jún 2020

bývate v jeho byte? alebo v spoločnom?

lobic
23. jún 2020

to naco je takyto chlap? Na okrasu? Kokso.

simca06022011
23. jún 2020

Sikovna financne nezavisla a takehoto tlka si zavesis na krk. Nie ste zobrati, tak dovi dopo... a myslim, ze to pisanie s ex je najmensi problem. Peniaze mu nedavaj a nezadlz sa. Problem vidim len peniaze-peniaze-peniaze... o nicom inom ten prispevok nie je a teda to treba zatrhnut. Nemam nedam. Tahas domacnost? vycisli mu prispevok na domacnost, ktory ti bude davat k urcitemu datumu .. nerozumiem celemu tomuto, prid emi to len tak, ze tak ako si si to nastavila za roky doma, tak to mas (neviem ako ste dlho spolu... ).

mysicka36
23. jún 2020

Na čo ti je doma taký chlap? Kde míňa svoje zarobené peniaze? Neklam sama sebe a daj si dole ružové okuliare. Čím skôr sa pozrieš realite do očí, tým lepšie ti bude. Čísla nepustia, spočítaj si najprv v € kto koľko dáva do rozpočtu a potom si pozri snahu ako sa kto snaží tráviť čas s rodinou a vytvárať domov. Držím ti palce.

zuzanka6776
autor
2. aug 2020

Ahojte baby,chcem len odpisat a podakovat za vase nazory.Musim povedat ze vsetko co tu bolo napisane je ze mate vo vsetkom pravdu potrebovala som tak nakopnut este viac k tomu rozhodnutiu odist od takeho chlapa sprava sa ako uplny k.. ale podstatne je ze som to dala ze som odisla a mam klud s dcerou je to sice tazke znova zacat ale je mi lepsie samej s dcerou ako s takym chlapom.teraz sme u mojich rodicov pomaly si usporuadavame vsetko a davame sa do kopy s dcerou urcila som si priority co je dcera a vratit sa do prace dat si alebo teda usporiadat doma u nasich svoje veci a tak a zivot celkovo aby bolo super predsa nebudem vyplakavat do vankusa koli takemu blbovy nestoji mi za to sa trapit.som silna ja to vsetko zvladnem!aj byt sa riesi aj nova praca takze vsetko bude v pohode😉 ale ako by som nemala toho malo tak si dcera ruku zlomila do toho vsetkeho takze mesiac sadra ale chvalabohu to este v pohode cele dopadlo nic take vazne nstastie len prasknute ale aj tak som s toho na nervy uplne cele nevhod sa to udialo vela veci zlych naraz sa mi udialo teraz ale zvladame😉