Problémy spojené s bývaním u priateľa

barbora232323
4. sep 2024

Ahojte píšem to tu preto lebo ja nemám u priateľovej rodiny nikoho aby som sa mohla niekomu spovedať takto to je že po priateľovi periem hodím do automatickej práčky jeho oblečenie kupujem aj aviváže ... No ja zato nemôžem že ich práčka zlé perie a aj keď koľko tam hodím aviváž aj prášok keď vyberiem oblečenie tak nemajú takú vôňu akú by mali mať
Potom oni majú reči jeho rodina že to sú ako vyprate tie tričká ,,Veď to tričko vyzerá ako keby krave z piska ste vybrali"
Bolo to hnusné takéto vyjadrenie... Dnes som sa ho spýtala či by si zvykol u mňa doma (naše sa zatiaľ dokončuje) povedal mi že nie ja som mu tak isto povedala že ja si tu tiež nemôžem zvyknúť
Proste stále počúvať takéto reči málo kto tu somnou komunikuje
V kuse som sama keď ide do práce ja s nimi nechcem veľmi padnúť do veľkej debaty neverím tu nikomu... Ja to cítim že im niečo na mne vadí ... Bola som u mojich rodičov vyspovedala som sa mame čo má trápi tá mi povedala nech sa nebojím že ja svoje miesto stále máme doma že nás príjmu kedykoľvek... Len že on nechce moji rodičia sú úplne iný čo sa týka aj rodiny oni sú všetci zvláštny... Mali by byť radi že ich syn je pri mne šťastný... Čo chcú princeznú? Ja to tu ďalej nevydržím je toho veľmi veľa
Chcem odísť len bojím sa jeho reakcie ľúbim ho nechcem mu ublížiť ale tu to dieťa nechcem vychovať naše bábätko nebude mať priestor na nič otehotnela som všetko sa stáva... Doba je ťažká nedá sa hneď všetko naraz postaviť dom v dnešnej dobe je všetko drahé... Len má trápi jediná vec že tu nechcem byť cítim sa tu zle nie raz som počula ako ma ohovarali a potom sa na mňa čudne pozerajú... Nerobím nič zle vstanem ráno pozmyvam zem pomôžem s niečím ... Bola som k lekárke ani sa neopýtali ako sa má malé je všetko dobré? Koľko meria ? Aku má váhu proste nič ... Som tu ako na ihlách ja viem že stadial odídem len on nechce a nechcem aby dieťa bolo bez otca

rusalinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hipuska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barbora232323
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vroni
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martul
4. sep 2024

@barbora232323 ty kokso takto halabala všetko dokopy napísané, nemá to ani hlavu ani pätu, krížom krážom milión myšlienok..?" Kde je problém vlastne? Bývanie? Alebo pranie, alebo sa ty nechceš rozprávať ? Či čo vlastne?

klip0
4. sep 2024

A vy teda bývate u priatelovych rodičov kým sa dostavia váš spoločný dom ?

vroni
4. sep 2024

@barbora232323, krave z pysku vytiahnuté nie je neoprane či smradľavé ale pokrčené. Aj u nás sa to používa, nie je to myslené ako urážka, len opis.
Vravíš, že vaše sa dokončuje. Tak najprv dokončíte a potom bývajte spolu. Nie ideálne ale lepšie ako sa trápiť u "svokrovcov", s ktorými si nerozumieš. Dieťa tým o otca nepríde. Práve naopak, chlap zistí, že si stojíš za svojím a nebudeš stále len "držať hubu"

simca06022011
4. sep 2024

Autorka, chod k rodicom. Ak priatel NECHCE aby dieta bolo bez otca, pride. Ak je to docasne, tak duplom. Teraz mas byt v klude v prvom rade TY. A vase dieta.

Ak sama vidis napr. ze pranie ti nejde, pradlo nie je ciste, tak skus najst dovod = precitaj si diskusie tu, alebo sa opytaj. Pre seba, nie pre priatela. kopu avivaze ti nepomoze dat do prania... A krave z pysku vybrane, je pokrcene.

barbora232323
autor
4. sep 2024

@simca06022011 nebolo len to povedané krave z piska ja som písala že je toho kopec veľa iných slov

simca06022011
4. sep 2024

A este dodam, nerozmaznavaj toho chlapa. On bude otec rodiny, a nie sa u rodicov schovavat. Tak nech kmitá trosku. Na seba mysli, aj dopredu... aby si nezvykol, ze ty sa jedina prisposobujes jemu.

deti95060810
4. sep 2024

ale žienky... prečítala som raz a pochopila hneď.
bývajú spolu u partnerových rodičov, tam ju moc asi nemajú v láske. Zd*ú ju ešte aj za to, že chlap tričká nemá pekne vypraté. neopýtajú sa ani na malé bábo - autorka je asi tehotná.
stavajú si dom a autorka čaká kedy odtiaľ vypadnú...

to je asi len taký výkrik autorky ....
svoje asi robia aj tehu hormóny....

simca06022011
4. sep 2024

@barbora232323 to je jedno, co vsetko bolo povedane, ak chces problem odstranit s pranim, tak si to musis realne pozriet ako to pradlo vyzera, a naucit sa to. Aj sebe a dietatu budes prat...
A chod k rodicom, v prostredi, kde si stale sama, ak si cely den doma, na co byvat?

januska12323
4. sep 2024

Však choď domov načo sa tam trápiš?

rusalinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivik4
4. sep 2024

Klobuk dole vsetkym ktore ste to pochopili.. vzdala som to po prvom odstavci

danica2711
4. sep 2024

no tak ťa nemajú radi, zjavne ťa nemali radi od začiatku, tak načo si sa k nim nasťahovala? Lebo si tehotná? Neviem, ako bývajú, ale keby sa ku mne napr. do 3-izbového bytu nasáčkovala synova tehotná frajerka, tiež by som nevyskakovala od radosti. Takto ste síce spolu, ale nikomu to nič dobré neprináša, všetci ste nervózni a pozeráte na seba cez prsty. Píšeš, že budete mať svoje bývanie, tak najrozumnejšie by bolo na ten čas odísť domov k rodičom, najlepšie sama, keď ten tvoj tam nechce. Budeš mať kľud a pohodu. A potom do svojho a k svokrovcom len na výročité sviatky, všetci budú spokojní

kitycat
4. sep 2024

@barbora232323 citala som len potial, ze sa nechce stahovat k tebe. VYBORNE.
Odid rychlo a nech mu operie mama

zltalienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rusalinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zltalienka
4. sep 2024

@barbora232323 autorka tak postupne: bývaš u jeho rodičov a si zrejme bez práce a aj oni sú doma (dôchodcovia?) ? Ak áno, tak to je blbé, narážate do seba celý deň.
Pranie: nedávaj aviváž, keď dávaš prať jeho oblečenie. Keď mu vadí vôňa aviváže.
Na ako dlho to vyzerá s dokončením vlastného bývania?
Vie tvoj partner o tom všetkom, čo nám tu píšeš?

alickapusinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alickapusinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ma77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rusalinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimikarol
4. sep 2024

Ako čudujem sa každej žene ktorá je tehotná a ide žiť k frajerovim rodičom. Radšej by som žila v podnájme v garsónke. Milión x radšej skromne. Súkromie, svätý pokoj, môcť si robiť veci po svojom je na nezaplatenie.
Ich syn ta môže aj na rukách od lásky nosiť, ale to neznamená že aj jeho rodina ťa musí mať rada.
Ja mať syna tak nedovolím aby si nasťahoval tehotnú frajerku domov. Nech chlapec prevezme zodpovednosť a vytvorí svoj vlastný domov. Nemusí hneď stavať dom, to je v dnešnej dobe luxus. Žiť sa dá aj v byte.

rorino
4. sep 2024

@barbora232323 dievča,ťažké to máš,len ak nrodides k rodičom,budeš trpieť a to malé s tebou.Dufsm,že ten dom nestaviate u nich v záhrade.

h2
4. sep 2024

@barbora232323 Ak máš doma u mamy dvere otvorené, neváhala by som ani sekundu a išla tam. Ty si celý deň doma s bábätkom, tvoj chlap chodí do práce. Tak prečo by si mala byť ty celý deň, čo si bez neho, so svokrovcami, ktorí ťa len kritizujú, keď môžeš byť s vlastnou mamou. Priateľ, ak chce byť s tebou, nech sa teraz prispôsobí, ako si sa musela prispôsobiť doteraz ty.

tamta
4. sep 2024

Wau, tolko vymazaneho som ešte nevidela 🤣 by ma zaujímalo, co dievčatá písali... 😃

veronikaszabova
5. sep 2024

@tamta rozoberali pravopis

barborachors
5. sep 2024

@barbora232323 ten pocit ked pise nejaka slúžka co obskakuje zadarmo maminkinho mazanka. Aj ti plati za tvoje sluzby? Fakturujes alebo panko dava cash?