Problémy so susedmi

riesic123
5. mar 2015

isto ste sa uz vsetci stretli so susedmi ktori su riadne streleni ... no nam to už zacalo robit riadne problemy ze zvazujeme podanie trestného oznamenia .... podla nich oboch starých ludí po 70ke ... moja polročná dcéra nafarbí tampony na cerveno zeleno modro a vyhadzuje ich von oknom a určite to robi ona lebo je to pod naším oknom pritom bývame v 12 poschodovom činžáku na 3 poschodí .... tak som jej povedal nech to ona yo svojho okna hodi kde ot pristane býva na 7 a hodila to po mne ze sme narušená rodina atd .... moja manželka udajne chodí s kočíkom po tráve čo je pri činžáku čo nie je pravda načo by chodila po blate ked je tam chodník ... lebo ona tam našla otlačok kolesa a to je určite naš kočik .... vkuse uražky nadavanie z ich strany ... vraj od kedy sme sa sem my nastahovali čo je 8 rokov tak vkuse ssu problemy vo vchode s odpadom vraj ho hadzeme kade tade .... ze obehla celý činžák a nikto nepoužíva fixe len moja polročná dcéra :D ako už je to smiešne ... a ked sme sa nastahovali videli sme že ide tak sme jej nechali otvorené dvere nech nemusí odomikať a následne hulaka na celý vchod že u nás sa dvere zatvárajú či žijeme v jaskyni alebo mame na dverach plachty .... ked sme davali satelit jeden menší konar zavadzal tak som z neho zrezal a uz volali na mňa ochranu žp ze nicim stromy .... ja neviem čo mame robiť ako sa proti tomuto braniť? viem o nich ze maju dcéru a kvoli nej chodia sem vkuse policajti lebo oni ju biju minule jej chceli syna vyhodiť von oknom a takéto ... naozaj ma to už obťazuje a po všetkých susedoch rozpráva aka sme problemova rodina ...

bonaqa2013
5. mar 2015

@riesic123 jednoducho ich treba poslať do zadku, nakričať na nich nech vám dajú pokoj, podať na nich niekoľko trestných oznámení a budete mať pokoj. Však ako sa do hory volá tak sa z hory ozýva.

moonlight1210
5. mar 2015

@riesic123 chapem spravne, ze dvaja 70rocni ludia maju doma dceru, ktoru biju a jej syna, teda svojho vnuka chceli vyhodit von oknom?

dada1212
5. mar 2015

a majú problémy iba s vami či aj inými susedmi? ak len s vami, aké je vekové zloženie bytovky? alebo ste sa neskúsili pýtať iných susedov čo s nimi nemali tiež problémy a ak áno ako to vyriešili?

moni244
5. mar 2015

@riesic123 pri najbližších útokoch a nadávkach im pohroziť políciou a trestným podaním za ohováranie a dúfať, že čoskoro umrú, s takýmito sa nič nedá urobiť