Problémy so snúbencom

3. aug 2023

Ahojte , mám 4 ročný vzťah a 2 deti. Pred deťmi bol nás sexuálny život super , po deťoch to bolo doslova onicom mne sa skoro nikdy nechcelo ísť do sexu alebo jemu urobit potešenie keďže mne sa už nechcelo. Takže z mojej strany žiadna iniciatíva. Aj by som to chcela nejako napraviť mať chuť ale proste to nejde , ja neviem nie sú na to nejaké tabletky alebo niečo ? Pretože sa to dostalo až do toho bodu kedy som mu nedávno zistila ze si vypisuje s kadekým na pokeci a hľadal milenku a posielal si fotky aj keď nie nahé ale seba ako vyzerá s jednou babou a nedošlo k žiadnemu stretnutiu ani podobne. Viem ze keď žena mužovi nedá , neuspokojí ho tak ako by mala dôjde to k tomu ze muž hľadá inde. Ja som z toho smutná neviem čo robiť , on je super muž pracuje stará sa o deti ale neviem čo robiť po tomto , ako sa snim porozprávať alebo čo. Vo vzťahu kvôli deťom nechcem ostávať , ľúbim ho aj on mňa ale žiaľ po tej sexuálnej stránke z mojej strany je to na bode mrazu, aj keď on to čo spravil sa nedá odpustiť a je to nechutne. Nedokážem sa naňho pozrieť, čo spraviť v tejto situácii ?

stanulienkat
3. aug 2023

Zrejme by k tomu prislo aj bez deti. Ocividne ste sa dlho nespoznavali. 2 deti behom 4 rokov vztahu je dost rychlo. A mlady muz to teda promptne riesi na pokecy. By som ho poslala.. Alebo len podrz vecer, aj ked nemas naladu.....

autor
3. aug 2023

@stanulienkat pred deťmi bol sexuálny život super , ale ja neviem teraz čo ďalej :(

stanulienkat
3. aug 2023

Pred detmi a na zaciatku vztahu je to vzdy super. Len keby ste tak rychlo nevhupli do deti, zistila by si, ze ma partner aj tieniste stranky a mozno by ste si deti ani nerobili. Lebo toto stvarat po 4 rocnom vztahu je velmi smutne. Co by robil, keby si bola vazne chora? Vy ste kludne mohli s detmi zacat az teraz a mala by si ho aspon preklepnuteho.

autor
3. aug 2023

@stanulienkat to čo bolo bolo, zbytocne nad tým rozmýšľať keby som robila hento a hento bolo by inak všetko. Stalo sa a ja neviem co spraviť , co ďalej lebo je to aj moja chyba a aj jeho ze to spravil.

vanilkovazmrzka
3. aug 2023

Tak mozes skusit napravit, co sa da. Porozpravat sa s nim, najst nejake sposoby vzajomneho potesenia a uspokojenia, pripadne sexuologa alebo parovu terapiu. Ale musis si byt ista, ze jemu na vasom vztahu zalezi a ze ta lubina chce s tebou nadalej zit. Co teda z toho, co si popisala, fakt neviem, kde beries taku istotu.

tanyag
3. aug 2023

a čo spravil a čo je nechutné? to, že si s niekým písal ale nestretol sa? 🙂

autor
3. aug 2023

@tanyag nechutne je to ze si hľadal milenku a posielal fotky , to robia len uchylaci na pokeci ešte k tomu

0silvia0
3. aug 2023

tu sa nedá nič iné poradiť, ako to, aby si sa premohla aspoň 2x týždenne. Pravdepodobne ste obaja mladí, vzťah ste mali založený na super sexe, a tvoj chlap si myslel, že to tak navždy zostane. Ty si naladená na sex len za účelom plodenia detí, to on nevedel, ani ty si to nevedela, ale tak to je. Čiže polopatisticky povedané, ide mu urvať dekel a preto robí tieto podľa teba úchylačiny. Čiže si na ťahu, tvoj chlap bez sexu ide zhynúť.

autor
3. aug 2023

@0silvia0 ja sex práveže mám rada ale proste ja neviem niekedy ani chuť nemám ani nič neviem prečo to tak je , potrebovala by som to zmeniť ale neviem ako bez toho aby to bolo na silu. Ja som vždy mala rada sex a preto neviem prečo to tak je teraz , ja ho nechcem stratiť lebo je to super otec aj muž celkovo takže neviem asi to teda musím nejak vyriešiť

elmivelmi
3. aug 2023

No a to sa naozaj nevies premoct?Mozno jemu nesraci vlstna ruka .Ako to co urobil nieje vobec ok ,kebyze si chora a pod je hrozna vec.Lenze ty nie si chora a preto ja zasa nechapem ci naozaj sa nemozes aspon 1x do tyzdna premoct.A ak ho ako pises nechces stratit,tak uz len sa musis viacej posnazit.Kolko mate rokov?
Vyhldaj sexuloga,mozno su nejake pripravky alebo skus teda nejaky pekny film,vino a pod.Najskor masaz a tak.

pjosa
3. aug 2023

Tak v prvom rade ak si chceš udržať muža, tak s tým treba niečo robiť čím skôr než bude neskoro. Očividne hľadá útechu inde, keď ju doma nemá. Treba sa zamyslieť či si urobila všetko pre to aby si to skúsila. Stačí ozaj sadnúť, večera, vínko, uvoľniť sa, hodinku pravdy a možno to samo príde. Treba urobiť maximum, či si urobila všetko. Aj toho sexuológa... v opačnom prípade chlap bude hľadať inde.

januska12323
3. aug 2023

Vy sa doma nerozprávate? On ti má povedať čo mu chýba a ty tiež. Možno by úplne stačilo dať vyšetriť hormóny a keby viac pomáhal s deťmi. Chuť by sa našla.

goodidea
3. aug 2023

Je to len a len tvoja chyba že skončil na pokeci

zero_hero
3. aug 2023

Hľadaj príčinu prečo nemáš chuť. Či je to vyčerpanosťou, nedostatkom energie, pokles libida, ze ta už partner nepriťahuje atd. Keď budeš vedieť príčinu lahsie sa ti bude hľadať riešenie. Ja som mala podobný problém, vyčerpanosť, frustrácia, plus nase dieťa chodilo spávať neskoro a keď som si k tomu prepočítala čas, koľko som potrebovala na uspokojenie, koľkokrát som si povedala, ze kašlem na to 😅 vyčlenila som si čas pre seba, aby som bola viac v psychickej pohode a zabezpečili sme hračku, aby mi to toľko netrvalo 😂 a je to podstatne lepšie ako to bolo 🤷‍♀️

0silvia0
3. aug 2023

keď máš sex rada, ale sa nevieš navnadiť, tak povedz partnerovi, aký máš problém. Neberieš hormonálnu antikoncepciu? Tá znižuje libido. Aké staré je mladšie dieťa?

martul
3. aug 2023

Zmeň názov témy, problém máte obaja. Nie len ,, problém so snúbencom."

doriiis
3. aug 2023

Nuž,sorry,ale môžeš si zato sama

littledaisy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zobaka
3. aug 2023

chod za gynekologom nech ti urobi hormonalny profil. ak nemas okolo 40tky, chut na sex by mala byt v norme, potom uz hormony klesaju, dalsia vec su frustracia, rutina, nuda, musite dat vazny rozhovor, s tym, nech sa kazdy pricini aby to bolo zase dobre

beata_k
3. aug 2023

Ak dojcis, tak to veru pojde tazko. Dojcenie blokuje chut na sex.

jaskolka
3. aug 2023

Skôr hľadať dôvod, prečo je to tak.
Koľko majú deti? Lebo zrejme sú ešte veľmi malé , ty ešte dojcis? Ak áno, aj preto môže byť u teba pokles libida.
Alebo aký je dôvod? Si príliš unavená, neláka ta to celkovo, alebo ta len neláka on ako muž?
Áno, veľa párov ma problém so sexom po narodení deti. Deti veľa zmenia, to uz je celom iný spôsob života ako keď ste boli len sami a pohoda jahoda. Nedostatok spánku, únava, stereotyp robia svoje.
No jednoznačne to treba riešiť. Vy sa spolu nerozprávate, že prečo je to u teba tak? Co by pomohlo? Ci keby on viac sa angažoval, alebo keby ste si urobili taky jeden deň v týždni pre seba, deti dali k starým rodičom a boli zase len partneri?

danica2711
3. aug 2023

mám rada sex, ale nemám naň chuť je oxymoron. Manželský/partnerský život bez sexu proste nefunguje. Netvrdím, že sex je to najdôležitejšie, ale bez neho to proste nefunguje. Ak ste pred deťmi mali skvelý sex, skús spomínať na to, aké to bolo dobré namiesto stáleho opakovania sama sebe, že sa ti nechce. Rozprávajte sa o tom, spomínajte na krásne zážitky, ak ani to v tebe nič neprebudí, premôž sa, možno sa to vráti v priebehu "akcie"... a až tak sa neurážaj, ty nie si jediná, čo má čo odpúšťať, myslíš, že jemu je tvoje odmietanie príjemné?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ada12345
3. aug 2023

Daj si skontrolovat hormonalny profil z krvi u gynekologa. Je mozne, ze tam mas nerovnovahu a z toho moze pramenit tvoj problem.
Za druhe skus s nim ist niekam sama bez deti aspon na par hodin pravidelne, idealne aj na cely vikend, ak vam ma kto postrazit deti.

zmrzlinka2021
5. aug 2023

Autorka,

ak mus nedostane sex a hlada milenky, tak je hovado

mandarinka555
5. aug 2023

@zmrzlinka2021 Kto nemá doma...hľadá inde...

hladamematku
5. aug 2023

Moja skúsenosť životná aj čo som odpozorovala neexistuje žena kt nemá chuť len muž čo je neschopný....mám za sebou toľko živ. Období kedy by iná žena ostala frigidna ale vždy som otvorené komunikovala a manžel sa zaujímal a čuduj sa svete frigidna som neostala