Problémy s rodičmi

lenuska333
18. mar 2022

Ach bože ľudia už je to asi 2 mesiace co rodicia odišli bývať preč, a mam ma stále otravuje s tím aby som ich vzala naspäť..... reve, vyvolava rodine aby ma presvedčili.... zase sa robí ze je veľmi chorá dokonca si vola sanitku, len žeby som sa to dopočula a vzala ju naspäť..... Vola si aj s mojin 9 ročným synom toho tiež stále otravuje.... Ako ak treba pomáham už som im požičala 2krat peniaze dala som im zlatý prsteň do záložní a určite ho vyberiem ja keďže oco ešte robotu nemá ale vraj bude dostávať dávku v nezamestnanosti. Ľudia ja som z nej už psychicky na dne ale nechcem aby prišla ku mne naspäť. Nie som zlá ani nič ale ja sa veľmi zle cítim mam z nich stres teraz mi je fajn keď sme sami nechcem aby sa to všetko zase vrátilo ale ona nie a nie dať pokoj. A už som jej aj do očí povedala ze nie nechcem ze im budem pomáhať ale nech si ostanú bývať tam normálne som zúfalá prečo práve ja musím mať takú matku

jaskolka
18. mar 2022

Nie. Nebrala by som nazad. Čítala som predošlú diskusiu, nechápem vôbec, prečo ste ich brali k sebe.
To, ze sú rodičia, im nedáva právo sa chovať tak, že ničia život iným.
Maju kde bývať, nie sú chorí nevladni ani nič také, že by nemohli sa starať o seba. To ze otec pije a nemá robotu, je jeho (ich problém)

777januska777
18. mar 2022

Prestaň im pomáhať, za ten teror co ti spôsobujú. Nesnaž sa, lebo oni vidia ze ta mozu ovplyvnivat a využívať a aj to robia.

pribinak
18. mar 2022

@lenuska333 zablokovala by som volanie babky a vnuka. Nech máte akékoľvek komunikačné vzťahové a neviem aké problemy tak nech to nerieši cez dieťa a nemanipulujte toho chlapca. Je to citové vydieranie a on je dieťa.

Ostatne veci by som mávla rukov, ale dieťa treba chrániť

pribinak
18. mar 2022

@pribinak rukou

elizabet173
18. mar 2022

@lenuska333 ak mama začne otravovať s tým, že ju máš zobrať späť, hneď ukonči hovor. A povedz jej, že to urobíš vždy, keď ťa bude citovo vydierať. Oznám jej, že k sebe ju už nezoberieš nikdy, aby prestala láskavo robiť divadlo, lebo s ňou úplne prerušíš kontakt. Zablokovala by som ju v synovom mobile, ak bude chcieť s ním hovoriť, jedine cez tvoj a tak, aby si počula, o čom sa rozprávajú a keď začne vydierať, hovor prerušíš. Chúďa dieťa, aby ešte aj ono bolo vydierané...Tvoj muž im to nevie vysvetliť tak, že to pochopia navždy? Teba tiež nechápem, na kieho čerta si ich k sebe brala. Veď nemajú 80 rokov, sú len leniví ako vši a u teba mali raj na zemi, za tým im je ľúto. Tak nech láskavo zdvihnú svoje lenivé rite a idú pracovať a postarajú sa sami o seba.

eeffka
18. mar 2022

Typicka osadnicka povaha 🤦‍♀️, s tym nic nenarobis, proste ignorovat, ty si sa odtial vyhrabala a oni mali moznost ceky zivot... nenechaj sa stiahnut naspat
@lenuska333

macikovaiveta
18. mar 2022

@lenuska333 nie neber ich k sebe ,sú dvaja musia si zariadiť svoj život nie ničiť Tvoj.Nedaj sa vydierať.✊

dusankomoj
18. mar 2022

@lenuska333 tiež som čitala predošlý príspevok a neber ich naspäť. Skúsila si to a nefungovalo to! Máš právo na svoj život. A keď budú vydierať,tak im povedz,že prestaneš pomáhať úplne.

cacianka
18. mar 2022

Zablokujte ich na všetkých mobiloch, 1x za týždeň zapni, chvíľu pokecaj, ale vopred upozorní že berieš iba normálny rozhovor, ak začne "pesničku", vypnes.
Prípadne sa u nich 1x za týždeň zastav, dones malý nákup a znova - vydieračky ?odchod.
Tak ako si sa ty vedela postaviť na nohy, pracovať, pracovať na sebe, tak mohli aj oni a ešte aj teraz môžu zmeniť svoj život k lepšiemu. Aj rodine a okoliu vysvetli svoj postoj a hotovo, ak budú aj oni útočiť na teba, vypni, zrus, zablokuje a vyser sa na celú osadu.
Drž sa, zaslúžiš si za svoju snahu lepší život, nie hniť

oli18
18. mar 2022

Si normalna sikovna zena, ktora sa dokazala vymanit z podmienik, v akych vyrastala. Klobuk dole, mas moj obdiv. Neber rodicov spat, lebo sklznes na ich uroven, nebudu svojim osadnickym spravanim dobrym prikladom tvojim detom. Chces pre seba a svoju rodinu viac, ako si mala v osade ty. To sa ti uspesne dari, len do toho. Nenechaj sa nikym vydierat. Radsej sa odstrihni od rodicov na nevyhnutny cas, kym si neuvedomia, ze to myslis vazne a spat ich nezoberies. Oni su este mladi a kludne ti mozu svojim pristupom znicit rodinu. Drz si ich od tela.

zlatkapaps
18. mar 2022

Nevzala by som spat. Asi by mi to aj bolo luto, ale teda ked chces mat dobry zivot a byt stastna bude ti lepsie, ked sa nenechas obmakcit!

marty_4
18. mar 2022

nazad by som ich teda aspon po tom, co som si precitala., co si napisala nebrala isto nie. bolo by to len o zneuzivani a o nicom inom. ked tak si zmen cislo alebo aspon detom, aby aspon tie prestala s tymto otravovat