Problémy s priateľom

26. nov 2023

Dobrý deň, nie som žiarliva a mám dlhoročny vzťah, ešte spolu nebyvame. Ale vadí mi to, že mi nedáva komplimenty. Nehovorí mi nič pekné. Ale za to keď pozeráme filmy tak o iných ženách vo filme hovorí, že sú pekné a mne to vadí. A tak zvláštne sa pozerá na tie ženy. A vadí mi , že o iných hovorí, že sú pekné a mne to nepovie. Vadilo by vám to? Či preháňam ?

zmrzlinka2021
26. nov 2023

A povedala si mu to? Aká bola reakcia?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daulet
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
26. nov 2023

... pochvali ta za ine? Ked pomozes? Ked nieco spravis? Ked nieco zvladnes?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lindus_esterka
26. nov 2023

Ano vadilo by mi, keby ine ospevoval a mne nikdy ani slovo

olimuc
26. nov 2023

Nie je s tebou uz len zo zvyku alebo preto, ze sa patri? Co znamena dlhorocny vztah od 15 do 19? Opytaj sa ho ci mu lezies na nervy? Mozno je len zbabelec a ulahcis mu cestu von a ty si najdes niekoho, ko Ti bude davat komplimenty a budes pre neho c. 1 aj po 20 rokoch … aj taki chlapi su a este nevyhynuli.

0silvia0
26. nov 2023

Ano vadilo by mi, keby predo mnou ospevoval ine zeny a nikam by so mnou nechodil, lebo by nechcel davat peniaze na zbytocnosti.
Co budem pri nom sediet na gauci, kukat telku a ospevovat herecky? No dakujem pekne za takeho exota.

deti95060810
26. nov 2023

mňa by to urážalo...ani raz mi nedá kompliment a druhé obdivuje?
vážne by som rozmýšľala o rozchode.... je to úbožiak , čo nevie čo sa patrí.

cimage
26. nov 2023

Vadilo by mi to a vadilo by mi aj to, ze nechce nikam ist. Podla mna ist raz za cas na veceru, do kina, divadla nie su zbytocnosti. Mne pride doma pred tv/telefonom zbytocny cas.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
26. nov 2023

Ano vadilo.

huxy
26. nov 2023

Neskutočne by mi to vadilo.