Dobrý deň, nie som žiarliva a mám dlhoročny vzťah, ešte spolu nebyvame. Ale vadí mi to, že mi nedáva komplimenty. Nehovorí mi nič pekné. Ale za to keď pozeráme filmy tak o iných ženách vo filme hovorí, že sú pekné a mne to vadí. A tak zvláštne sa pozerá na tie ženy. A vadí mi , že o iných hovorí, že sú pekné a mne to nepovie. Vadilo by vám to? Či preháňam ?
... pochvali ta za ine? Ked pomozes? Ked nieco spravis? Ked nieco zvladnes?
Ano vadilo by mi, keby ine ospevoval a mne nikdy ani slovo
Nie je s tebou uz len zo zvyku alebo preto, ze sa patri? Co znamena dlhorocny vztah od 15 do 19? Opytaj sa ho ci mu lezies na nervy? Mozno je len zbabelec a ulahcis mu cestu von a ty si najdes niekoho, ko Ti bude davat komplimenty a budes pre neho c. 1 aj po 20 rokoch … aj taki chlapi su a este nevyhynuli.
Ano vadilo by mi, keby predo mnou ospevoval ine zeny a nikam by so mnou nechodil, lebo by nechcel davat peniaze na zbytocnosti.
Co budem pri nom sediet na gauci, kukat telku a ospevovat herecky? No dakujem pekne za takeho exota.
mňa by to urážalo...ani raz mi nedá kompliment a druhé obdivuje?
vážne by som rozmýšľala o rozchode.... je to úbožiak , čo nevie čo sa patrí.
Vadilo by mi to a vadilo by mi aj to, ze nechce nikam ist. Podla mna ist raz za cas na veceru, do kina, divadla nie su zbytocnosti. Mne pride doma pred tv/telefonom zbytocny cas.
Ano vadilo.
Neskutočne by mi to vadilo.
A povedala si mu to? Aká bola reakcia?