Problémy s priateľom

s1234
5. jún 2023

Ahojte, chcela by som sa opýtať akí sú vaši muži keď sú s kamarátmi. Myslím tým čo zvyknú robiť keď idú niekde. Ide o mužov vo veku 30- 31rokov. Mám priateľa ktorý v minulosti toho zažil dosť ( trava, alkohol, party). Odkedy stretol mňa tak dosť obmedzil travu aj alkohol aj party , čo si fakt cením, pretože mi to vadilo, keďže takéto veci ja nerobím. Tak či tak keď ide niekam s kamošmi stále si trocha vypije alebo si da trávu a skončí to diskotékou. Začína leto a obávam sa, že pôjde niekde na šíravu a to isté sa bude opakovať. Existujú chlapi, ktorí proste pôjdu s kamošmi vonku pokecať bez toho žeby pili alkohol alebo niečo podobné? Ako to máte vy. ˇ
Ďakujem za odpovede 🙂

janetinka27
5. jún 2023

@s1234 ano, su muzi co nepotrebuju travu, alkohol aby sa zabavili

dilino
5. jún 2023

priateľa ktorý pije a fajči trávu by som nechcela ani keby bol milionár.A aj ja mám priateľa rád s apôjde raz za čas zabaviť ale nikdy domov opitý neprišiel a marišu tiež nefajčil.

petulda333
5. jún 2023

Tak moj si zasiel s kamosmi na pivo,na diskoteky ci na siravu sme chodili uz spolu

petamich
5. jún 2023

akoze ak by mal 20 tak si poviem este okej (aj ked teda no standard to asi nie je) ale 30+ chlap, to uz je trosku na zamyslenie sa

a ano aj moj manzel ide s kamaratmi na whisky alebo si da par poharikov (rovnako ako aj ja, ked idem s babami na vino) ale ani jeden z nas nepride domov zdruzgany

sella38
5. jún 2023

Dievca, neblazni. Posli ho s kamaratmi von a zamkni byt zvnutra. Navzdy...

adeladulova
5. jún 2023

Nuz asi panko nedospel. Jasne ze existuju chlapi co v 30tke nepotrebuju alkohol a travu.

s1234
autor
5. jún 2023

Ako on sa neožiera len kus si da do nalady, ale aj tak nechapem prečo to musí robiť , veď ma už 31 a zabaviť sa s kamarátmi da aj inak. Nechcem teraz vyznieť, že chcem, aby sedel doma pri mne na riti

petulda333
5. jún 2023

@s1234 moj muz ma trochu viac rokov a ma aj starsich kamosov. A ti sa tak spravaju stale. Niekto je proste taky,ze rodinny zivot nie je pre neho

casavina
5. jún 2023

Teraz je to raz za čas, neskôr to bude stále... ak pôjde nabudúce, nechaj mu pred dverami lístok "dlouhá noc" a vymeň zámok..

unicornlady
5. jún 2023

Veď alkoholici sú aj starí chlapi. To nesúvisí s vekom, že vekom človek automaticky zmúdrie. Ale kdeže.
Nič také ako opíjanie sa, tobôž nie marihuanu, vlastne ani cigarety by som netolerovala.

Pozri, stále si mladá. Rozhodni sa zodpovedne, či s takýmto človekom chceš mať deti. Čo si myslíš, že sa usadí a bude pomáhať? Ešte viac bude utekať z domu za kamarátmi.

wade
5. jún 2023

Ale ved je to uplne normalne a 99% ludi si proste da pohar vina, 2-3 pivka ako relax. Aj jointa raz za cas (1-2 za rok) je podla mna uplne ok. Ak vie kde ma mieru, nerobi to kazdy vikend, neopvlyvnuje to jeho pracu, rodinny zivot tak neviem preco to riesis. To neznamena ze bude alkoholik.

titla
5. jún 2023

@s1234 Ked mal moj muz 30, tak chodieval cez vikendy takto von s kamosmi. Niekedy sli len tak na pivo posediet a pokecat, inokedy na skoncili aj na diskoteke. Ale to bol slobodny, bez zavazkov a mal aj slobodnych kamosov. Jeden taky vecer spoznal aj mna.
Teraz o 10 rokov neakor prilezitostne ide sadnut vecer na pivo s kamosmi a pokecaju. Ale castejsie sa stretavame uz cele rodiny, aj s detmi.

marca12
5. jún 2023

@s1234 Moj chodi obcas,ale sadnu si do kaviarne,pokecaju pri kave alebo par drinkoch,ale ziadna divocina. To zalezi od mentalneho nastavenia. Nastastie ma kamosov,ktori su na rovnakej vlne,nepotrbuju uz bujare zurky a vyhadzovat si z kopytok.

derdia
5. jún 2023

@s1234 ja osobne si myslim, ze alkohol, je ok. V ramci normy.
Ostatne neuznavam.

archiebald
5. jún 2023

vážne, kam to speje keď si ľudia môžu myslieť , že 1-2 jointy za rok sú OK …

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pralinka25
5. jún 2023

za mna? keby mal medzi 16 a 25 ok. nech sa vyburi. ale 30+ je uz trochu cez.
za prve tridsiatnik na diske je total ostuda. ked si spomeniem na to ked som chodila ja tak tam bolo gro deciek max do 25 a vsetci ti starsi uz boli podivini a prisli nam slizki. a ja uz som s tym skoncila teda podstatne skor ako v 25. uz v tych rokoch mi to prislo trapne.
ale teda dobre no.
alkohol. ja neviem moj muz si da sem tam tiez pivo alebo nieco tvrdsie aj s kamosmi ale po 30 uz to byvalo take ze sme sa stretli pariky niekde vonku spolu alebo sme si robili opekacky grilovacky ... nemam s tym problem a nespija sa donemoty.

kazdopadne odpovedz si na to ze kam vas vztah speje. ak s nim planujes rodinu treba vediet ci toto bude pokracovat aj potom. ty budes doma s placucim dietatom a on bude na party diske a hulit.
pre mna su toto vecne deti ktore nikdy nedospeju. fajn na zabavu, fajn kamosi ale ako zivotny partner nula cela nula.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patreskoo
5. jún 2023

@janetinka27 presne

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mane01
5. jún 2023

@s1234 ako, ja idem tiez s kamoskou von a dame si pivo alebo vino… keby moj muz na mna za to zazeral, tak ho poslem niekam 😂😂😂 ked sa neoziera, tak v tom nevidim problem. Zas ked ide na to pivo on, tak mu poprajem, nech si to uzije a je… tie diskoteky su uz trochu cudnejsie… aspon teda ak nejde o vynimocnu akciu ale je to castejsie.

mane01
5. jún 2023

Teda diskoteky sam som myslela… to je nieco, co planujeme spolu…

lujza123
5. jún 2023

@s1234 ja mam 40, tiež idem pár krát do roka na party ci festival, áno aj alkohol tam pijem aj jointa si dám. Nevidím v tom problem, nevadí mi to lebo je to pár krát ročne.

mandzula
5. jún 2023

Mala som v puberte chalana, co si rad vypil a aj fajcil travu. Ako som dospela, takeho by som nechcela ani za milion. Moj ked ide von, da si caj, vineu alebo radler.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pralinka25
5. jún 2023

@maros313 si ma pobavil sa ta to muselo super dotknut 😀 fakt sranda
vsak sa bav a neprevracaj ocami na mamickovskom fore.

@oonnaganamakusai tak ked si otvorim bezny disko klub tak s tym ako majitel pocitam. konieckokcov je mnoho klubov a miest kde sa zas zdrziava vyslovene starsia a movitejsia cast ludi. bezna disko je podla mna pre pubertakov. ale dnes je to cele posunute. tam kde sme kedysi chodievali my ako 16-20 rocni dnes chodia tridsiatnici. mne je to v podstate jedno. nehadam sa. nech chodia a robia trzbu.

dadis
5. jún 2023

@lujza123 Presne 😂😀, aj vsetci moji znami, uplnych abstinentov viem poratat na prstoch jednej ruky, nepamatam si akciu bez alkoholu. A to mam 42, takze poznam ludi od 25 po 50 rokov. A teda alkoholici a narkomani to niesu. Zrazu vsetky ake striktne 😄😄 a koho su ti muzi v podnikoch, na festivaloch, koncertoch 😄

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz