Problémy s partnerom, podozrieva ma z nevery

dominika180591
8. sep 2018

Ahojte.Neviem ako to tu funguje.Práve som sa zaregistrovala s tym ze potrebujem pomoc.Jedna sa o pomoc s riešením partnerskej krízy a zaroven O gynekologicku pomoc.Jedna sa totiz to O to ze môj partner si myslí že ho podvadzam.Začalo to tým že som vcera začala krvacat.Na tom by nebolo nič zlé ale čudovala som sa aj ja nakolko som dostala menzes už minulý týždeň na dovolenke.Bolo to síce krátke krvacanie trvalo len dva dni A bolo aj slabe. No a môj partner si začal myslieť že to krvácanie sa mi spustilo po sexe s inym muzom. To je jedna s veci koli ktorej si myslí že ho podvadzam. Druhá vec pre ktorú má podozrieva je tá zevraj mu sem tam dole inak voniam A aj to pripisuje sexu s inými mužmi. Ja ho nepodvadzam som mu verná A milujem ho ale už somvycerpana s toho vysvetlovania keďže si ide svoje.chcem sa opýtať či náhodou neexistuje neake vyšetrenie pri gynekologovi čo by potvrdilo že spapam len s nim A nemám iných mužov. Možno vám to vyznie absurdné ale som zúfalá. Ak môj príspevok budete brat aj dotaz od nejakej hlupej ženskej tak V poriadku ale ja naozaj potrebujem poradiť A pomôcť. Ďakujem

beky1813
8. sep 2018

Ty fakt hladas sposib, ako mu to dokazat? Co tak ho zobrat panvicou po hlave a odist od neho?

dominika180591
autor
8. sep 2018

@beky1813 Ahoj Áno hľadám spôsob ako mu to vyvrátiť A dokázať opak lebo mi záleží na našom vzťahu. Sem tam má každý neaku pochybnosť či už malicku alebo väčšiu

skumavka
8. sep 2018

@dominika180591 ak je pravda co píšeš, utekaj od neho a ani sa neobzeraj. Chorobnemu ziarlivcovi nikdy nic nevysvetlis, každý tvoj argument bude brat ako dalsi dokaz tvojej nevery a vzdy sa roztoci nove koleso upodozrievania. Aby si neskoncila ako sestra mojej kamarátky, ktora okrem iného v ziadnom prípade nesmela rodiť pri muzovi gynekologovi...

dominika180591
autor
8. sep 2018

@skumavka Áno je pravda čo píšem. Nemám prečo klamať keďže hľadám pomoc.strasne má jeho správanie trápi. Doposiaľ to tak nebolo všetko bolo fajn.

beky1813
8. sep 2018

@dominika180591 toto je chorobne spravanie a bude sa zhorsovat, postupne ti zakaze priatelov, chodit do prace, bude ti diktovat, co si mozes obliect a kontrola na kazdom kroku

dominika180591
autor
8. sep 2018

@beky1813 ale čo ak nie čo ak to je len zlom neaky alebo ja neviem uz

beky1813
8. sep 2018

@dominika180591 vies co, zostan s nim. Nech ti urobi par deti a potom si spomenies na tuto diskusiu a zaplaces

magmaggie
8. sep 2018

Utekaj od neho..on sa nezmeni a bude ti toto hovorit stale..kolko ste spolu? Hovorim z vlastnej skusenosti..stale ze pokukujem po inych ci s nimi aj spavam.....a podobne...tiez som ho stale mala rada a hlava chapala ze toto nie je ok ale srdce lubilo stale...odprosoval ma ze uz nikdy mi take nepovie.ze mi veri..jasne...mozno 2 dni a znovu to iste...ver mi..bude to len a len horsie...casom mi nadaval do kur...v.. kasli na neho...aaaa len aby to nebolo tak ze on spava s inou a na teba hovori...toto robia chory ludia...nikdy s.takym muzom nebudes stastna...viem co hovorim...zazila som...

dominika180591
autor
8. sep 2018

@beky1813 my už spolu vychovavame tri deti.dve moje A jedno jeho.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanapjat
8. sep 2018

zmeny pachu moze sposobovat strava, hormonalne kolisanie, ovulacia, proste vsetko. ani semeno chlapa nechuti stale rovnako ale líši sa podla toho, čo chlap zje/vypije a aky je prave jeho momentalny zdravotny stav. krvacanie mimo cyklu moze byt tiez hormonalny vykyv, prechladnutie, či nejaka ina choroba apd. Pokial sa v inych pripadoch jeho podozrievanie neukazuje, len v tych intimnych ... chodte spolu za sexuologom, alebo mozno aj tvoj gynekolog by bol ochotny par veci mu vysvetlit. Pokial zacne mat take reci aj pri inych absurditach, navstivne psychologicku poradnu.

mata128
8. sep 2018

Nooo,takto nejak ro zacalo aj medzi mojimi rodicmi. A KONECNE po 46rokoch mama nabrala odvahu od neho utiect. Kedze uz nesmela ani z okna pozriet,toboz nie vyniest smeti,lebo si urcite vyhliadala milenca. Ja ti poviem,ze ako dieta som tym neskutocne trpela. Keby mi teraz toto robil manzel,zbalim sebe aj detom veci a viac nas neni. A nie ze.by som sa mu snazila nieco vysvetlovat.

dominika180591
autor
8. sep 2018

Ale toto jeho podozrievanie netrvá dlho.je to druhý deň. Sme spolu skoro dva roky A doposiaľ bolo všetko V poriadku.

tinaa64
8. sep 2018

Chod prec od nwho je to debil...toto nieje normalne spravanie...podobneho debila som mala takze viem o co pisem..toto je len zaciatok...ja ked som isla na ukrajinu z kruzku do kt.som chpdila tak mi zakazal holit sa...ba som tam tyzden..dalsi priklad:jeden den som si holila na druhy den tiez a ked sa ma po telefone opytal ze co robim a led som mu povedala ze si holim nohy tak sa zacal kolotoc vycitiekz ze na co ked som si ich holila den predtym ze pre koho a uz ba hadka a hodil to na mna vypol si tel..a cely den sa neozval..tzv.psychicke tyranie..chces skonvit takto?aj ja som ho "milovala"ale ver mi..toto noeje laska...laska je o niecom inom...a lasku som povitila pri novom lratnerovi s kt.som 11rokov az tpho sme 5r.manzelia a mame 2krasnee deti

dominika180591
autor
8. sep 2018

@zuzanapjat Ďakujem ti veľmi pekne za stručne vysvetlenie.A je to dobrý nápad s tym gynekológov resp.sexuologom. To ma nenapadlo.mňa hneď ako prvé napadlo či to viem gynekolog zistiť zeby som mala styk s inym muzom ako s mojim priateľom.

mimi1237
8. sep 2018

@dominika180591 Tak v prvom pripade vysvetlovanie hned stopni ,lebo to nikam nevedie,iba ho podporujes v bludoch.A potom sa zamysli ,ci ti to pride normalne ?? Dve dni? Urcite si nic za dve roky neprehliadla?

dominika180591
autor
8. sep 2018

@mimi1237 nie nič som nepriehladla. On je muž ktorý sa hneď opýta Všetko na rovinu.A doposiaľ takýto výstup nebol.

kristina2v
8. sep 2018

No tak to je pekne čudné a svinské od neho ... ako a ešte keď ťa skrz takýchto akože argumentov podozrieva ... veď cyklus môže mať každá rozhádzaný ... krvácať môžeš aj zo stresu atď. a to, že mu niekedy inak voniaš? ... tak to tiež môže závisieť od toho či máš plodné dni alebo nie ... keby, že ťa podozrieva z iných dôvodov ale z tohto???? čo je šiši. To ty jemu môžeš tiež povedať, že má ľahšie vajcia alebo, že mu inak vonia ... neviem ti poradiť ako by sa to dalo dokázať ale jedine mu to musíš nejako vysvetliť alebo radšej s ním nestrácaj čas.

dominika180591
autor
8. sep 2018

@kristina2v Ahoj.ved to ze som chcela vedieť či existuje niečo na vyvratenie jeho slov že spavam s inymi.možno je to ozaj blbé ale napadlo ma či sa nedá neake také vyšetrenie urobiť pri gynekologicke

takaakoty
8. sep 2018

Nabudúce mu povedz, ze sa ti zdá, ze vystriekal menej semena ako obvykle. A nech vysvetľuje.....

mimi1237
8. sep 2018

@takaakoty 😅

loliki
8. sep 2018

@dominika180591 ahoj ty si zacala krvacat tyzden po menzes? To neriesis? Inac mu vonias? Nie si nahodou tehotna? Nebolo to nahodou uhniezdovanie? Len ma to tak napadlo.

jaroy
8. sep 2018

Ten tvoj frajer je riadny debil. Preco mu mas nieco dokazovat co sa nestalo? Vyser nanho. 😝👎

haluta
8. sep 2018

@dominika180591 a ako by ti on dokázal že nespal s inou. O tom je vzťah... Dôvera! 🙂

evittam
8. sep 2018

@dominika180591 Súhlas uz s napísanym-prec od neho. A ake vyšetrenie myslíš spraví gynekológ aby ti potvrdil,ze spavas len s ním? Take u gynekológa neexistuje ani inde.
btw.preco mu chces niečo dokazovat?! Ak niekoho milujem tak mu najskôr musím verit, inak ho nemozem milovať.

ukulela
8. sep 2018

skopcim ti z tej inej diskusie, kde si sa pytala:
@dominika180591 nikto ta neuraza - ale ak chlap diagnostikuje neveru na zaklade "vone tam dolu" a zena ho chce presvedcit o opaku nejakym vysetrenim u gynekologa .... nuz, on je ozaj kreten a ty si bud prilis namotana, alebo obaja neovladate zaklady biologie ...
krvacat mimo cyklu mozes - napr aj pocas ovulacie (plodne dni), alebo kvoli inym zdravotnym problemom, alebo ti mohla dole prasknut cievka, alebo mas cystu (ziadny vazny problem), alebo ine ... a "vona" - tak ako sa pocas cyklu meni napr hlien, tak sa moze aj "vona". alebo to tiez moze byt nejaky zdravotny dovod, mykoza ... ale keby si mu povedala, ze mas nejaku mykozu, hned to hodi na dalsiu neveru ... skratka je to kreten a hotovo. ak na teba chodi s takymito argumentami, zachvilu mu bude vadit, ze vzdychnes zo sna a uz bude z toho dalsia nevera ...

lilijana
8. sep 2018

@loliki toto napadlo aj mna 🤔

ukulela
8. sep 2018

@dominika180591 gynekolog neurci, ci si spala len s jednym, alebo s viacerymi chlapmi - na zaklade coho? genetickeho rozboru nejakeho zbytkoveho semena, alebo co??? je chore, ze uvazujes, ako mu nejakym vysetrenim dokazat opak ...
inac, ani, krvacanie mimo cyklu - aj uhniezdovanie moze byt.
a ano, zaujimalo by ma, ako by chlapik reagoval na to, keby si mu chrestla do tvare, ze ma nejako menej semena - ci nestriekal aj inde. nieco nie je normalne na vasom vztahu.

sashabb
8. sep 2018

@dominika180591 "na vyvratenie jeho slov že spavam s inymi" ... stačí toto "podla seba súdim teba" 🙄 vieš, aby to nebolo opačne, lebo väčšinou to tak býva 🤐

mimi1237
8. sep 2018

@dominika180591 Tak vravis ze nic si neprehliadla....Lekar ti ale ziadnu potvrdenku o tvojej vernosti neda.A teraz co,budes hladat pravnika ,co ta bude obhajovat ? Naco mu chces nieco dokazovať,bud ti veri alebo nie.