Ahojte... bola som na kyretazi. Donutena vonkajsimi okolnostami, zo strany partnera a jeho rodiny.. kedze to zbehlo velmi rychlo sa z toho soku nedokazem spamatat, viem ze je to z velkej casti moja chyba, nemala som to robit ale nejde o to, ide o to, ze partner sa mi otaca chrbtom, a ja som mu verila, ze vsetko bude fajn, ale odvtedy sa stale hadame a nedokazem sa na neho pozriet bez pocitu viny. V tomto tazkom obdobi tak ako slubil ze tu bude pre mna, tu vobec nie je. Co by ste robili vy? Myslite ze takyto vztah ma vobec perspektivu?...
ako môže chlap donútiť ženu ísť na potrat? čo ti držal zbraň pri hlave? a ty si fakt čakala, že pôjdeš na potrat a všetko bude ako na ružovom obláčiku? no nemám slov
Jeho pohodlnost, a povolanie syn, zbabelost to boli dovody.. a kedze mam len jeho, vyuzil to.. Opustit je pre mna tazke, kedze kto by ma uz len chcel po niecom takomto? Co ak si uz nikoho nenajdem? ale na druhej strane sa velmi trapim.. a pri pohalde nanho neciitm nic ine len nenavist..
pre ostatné, ktoré si chcú urobiť obraz o autorke https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/20-rocne-dievca-hlada-pomoc-tak-ako-kazda-neskusena-v-mojom-veku-no-hate-pls-kazda-z-nas-taka-bola/
Keby tu bol pre teba,povedal by,neboj zvladneme to spolu a tesilby sa na babo a neposlalby ta na potrat
Chlap ťa nedonútil, to rozhodnutie bolo na tebe.Prepáč, ale keď si raz už mama pozeráš na takéto veci inak...je možné že mal nejaký vplyv na tvoje rozhodnutie a je možné aj to že aj keď to tak chcel, klesla si v jeho očiach.Jeho možno tlačila jeho rodina...a nenávisť teraz cítite obaja.Ja myslím, že ďalej ten vzťah nemá budúcnosť.Ale každý z vás by sa mal hnevať AK -tak iba na seba.
Nie, takýto vzťah perspektívu nemá. Nájdi si niekoho, kto ti bude oporou nie len kecami, ale skutkami.
Kopla by som ho do riti.