Ahojte.asi je na case aby som sa vam vyrozpravala..zdrzte sa prosim blbych komentarov tie ma mezaujimaju!!som vidata 3roky s toho 4roky sme spolu chodily..nase chodenie bolo kradne..citila som ze ho lubim.chodili sme obaja do roboty.tesili sa na kaxde jedno stretnutie proste bolo vsetko super...zosobasili sme sa este ked som bola tehotna..dieta som chcela ja aj on..moju malu milujeme najviac na svete..nastahovali sme da do bytu a ja uz som 3rok na materskej .. no ale problem je v tom ze asi svojho muza uz nelubim...stale sa hadame pre hluposti..peniaze a vsetko potrebme mame.nic nam nechyba..baby po porode nemam uz chut vobec na sex..neviem preco?asi tymi starostamy?trapenim?rkazdodennym stereotupom..uz ma nic nebavi..som bez duse.este ze mam malu ta ma robi ozaj stastnou..len moj muz vobec..vsetko to co bolo krasne je uz len spomienkou..☹
Ja ti gramatiku hodnotit nebudem 😉 To co popisujes zaziva v urcite obdobie zivota asi kazda zena a ta ktora tvrdi,ze nie,klame :-P Je to tym ze ako pises "nic" ti nechyba si v neustalim kolotoci,nepises ci mas sem tam nejake rozptylenie... Ked nastupis do prace,vas vztah sa znova posunie inym smerom,lebo budes mat znova pocit,ze si potrebna aj v inom smere 😉 Ak mas pocit,ze sa tocis v bludnom kruhu,bez hanby vyhladaj psychologa... v tomto uponahlanom svete sa nam konzultacia u neho obcas zide kazdemu :-P Drzim palce...
Viem čo myslíš,človek sa v živote dostáva do stavu ,keď sa od neho automaticky očakáva šťastie... všetko má,zdravie ,rodinu,peniaze a napriek tomu nemá chuť sa usmievať. Ako vraví bodzlomu,pôjdeš do práce a bude lepšie. Fyzická pohoda nezaručuje tú psychickú. Drž sa a skús si nájsť nejakého koníčka ,alebo ísť trošku medzi ľudí.
Je to ťažko a manželskú poradňu ste neskúšali? Možno ak by ste si našli spoločný koníček?
@obrazok024 skuste krasne spomienky nechat ozut. Chodte na rande, do kina, na vylet, rozpravajte sa, najdite si spolocne hoby, chodte tancovat...hocico co vas bavi. Mozno by pomohol aj otvoreny rozhovor, povec muzovi, ze pochybujes o vasej laske. Nevzdavaj to hned, snazte sa obaja. Dohodnite si aspon jeden spolocny program v tyzdni. Chodte do prirody... hocico, co vas bavi a spaja. To casto vytvori pocit spolupatricnosti...
pises ze peniaze a vsetko potrebne mate. tak ake starosti a problemy mas????
@obrazok024 ja som podobne prezivala a ked po roju a pol som sa pozierala zistila som ze som tehotna.no co ti poviem.kolotoc starosti a este mame popri dvoch pubertiacku 13 rocnu.dokola len nieco robim a vecer ked si mam uz konecne lahnut, nemam na nic chut.vsetjo mi prekaza, manzel vela nerozprava tak uz som si zvykla ale vnutro neklames.drz sa.
@obrazok024 Ked si už 3 roky na materskej, tak chod do práce, dieta ti už chodí do školky? Ja som tiež bola taká znudená doma, nič ma nebavilo, nikto nemal na mna čas, lebo všetci v robote....nastúpila som do práce a teším sa, že konečne si mám s niekym dospelým počas dna pokecat tak normálne, nielen deti a domácnost, to človeka ubíja. Manželovi som tiež vzácnejšia, ked nie som stále doma, síce mám tak trochu pocit, že nič nestíham niekedy, ale som rada, že už chodím do práce. 😉
@obrazok024 ahoj, ja som sedem rokov doma a dalsie dva ma este asi cakaju. ale nejdem to rozpisovat. tiez neustaly stereotyp. moj muz chodi do roboty a v piatky a soboty je v skole. takze cele dni sama doma s detmi. tiez ma to uz nebavi, najradsej by som vypadla do roboty, ale nasa situacia hlavne s dietatom mi to nedovoluje. tiez cakam kedy budem chodit do roboty a ozivi sa to v nasom vztahu. decka vyrastu a uz sa nebudeme tolko tocit okolo nich a konecne budeme mat viac cas na seba-aj ked tomu neverim, deti su na nas strasne naviazane. ale netreba to tragicky brat. je to tak. je male dieta, treba sa okolo neho tocit. bohuzial, ale myslim, ze to kazda mame rovnake.
treba začať pracovať, cvičiť, učiť sa, alebo inú aktivitu.... niečo úplne nové, čo ťa bude baviť, čo ťa naplní.... Tento pociť poznám dokonale...
@traffic viac neteagujem..ja som nepisala ze ma chlap neuspokojuje ale ze nema chut na sex a to je rozdiel.
@muchacc poradnu sme neskusali..hmm spolocny konicek??viem mala bude mat coskoro 3roky a konicky bez nej asi by neboli ziadne..asi aj ten je problem ze stale sme len traja a nikdy nie samy.
@mikema ako som pisala vysie asi vies ten pocit spolupatričnosti uz dlho nebol..konicek ja neviem aky..mala je stale s namy a mozno aj to je trosku take aj ten stereotyp ze stale vsetko dookola
.co sa deje doma tak aj vonku..
@janickacrazy mala bude mat coskoro 3roky..takze aj praca takto hned bude..ved to ze pocit ze ma nikto nepotrebuje vzdy sama s malou doma..muz je v praci..
@dana_l nic nam nechyba..len vies chodim medzi ludi ale doma na materskej je to take ved kazda žena to pozna..citim sa menej cenná? Orobena jak pes, stale vsetko dookola
Varit prat zehlit atd..to ma najviac trapi ze hoc je nasa mala este mala tak si neuzivame zivot ako niekedy..a ja sa citim ako 40rocna
@katarina644 boze ja som doma zachvilku 3 roky a to mi fakt uz sibe..no ale ty asi musis byt doma ked si pisala ze este dalsie dva budes..dakujem
Maminka, mám 4 deti. A doma som už 8,5 roka na materskej. idem z jednej materskej do druhej, z druhej do tretej. A ako na potvoru posledné dieťa má DMO, tak som doma do jej 6 rokov. deti majú 19,8,6 a 4 roky. Otupená som už poriadne. Čo Ti poviem, človek si aj na šibenicu zvykne, lebo musí....
@obrazok024 ahoj, ja som na rodicovskej so synom zo zdravotnych dovodov, cize vsetko ho musim ucit sama. do skolky nemoze ist, pretoze doktori nechcu dovolit, a kedze je oktobrovy, tak nas to caka az o dva roky do predskolskej, kedze teraz ma styri roky. beriem to, ze je to moj udel, vela veci som pochopila, naucila aj sa dalej ucim, niekedy je to boj s mojim vnutrom, niekedy som az na prasky? ale co mam robit? musim.
ahoj to čo popisuješ je normálna kríza, ktorá stretne každé manželstvo. musíš s ňou bojovať lebo tvoje manželstvo je vpohode a bola by ho škoda...nájdite si spoločnú činnosť pri ktorej máte priestor na komunikáciu. akúkoľvek napríklad aj kreslite choďte poobede na prechádzku a robte to každý den. ak si s tým nebudete vedieť dať rady navštívte odborníka ale niečo rob lebo i keď je to lahko riešiteľné, samo sa to určite nevyrieši a chlapy sú v tomto tak trochu mumáci, čiže je to na tebe..prajem úspech
@obrazok024 Stereotyp nie je nic zle, ked si z neho obcas vypadnes. Ja milujem stereotypny zivot, mozno aj preto, ze ho mam malokedy 😀 Pozri, to musis ty sama vediet, ci chces vztah zachranit. A stereotyp ti nikto iny nezoberie. Poviem to trochu tvrdo, ale ak si nestastna, tak konaj. Bud konaj tak, ze sa rozides, co je podla mna blbost, ked nemate vaznejsie problemy ako stereotyp... Alebo sa vzchop a postaraj sa o to, aby ste mali pestrejsi zivot. A to sa da aj s dietatom. Teda ak ho nemas kam dat na par hodin, tak hladaj aktivity, kde mozete ist vsetci traja. Ale tak, aby si ty pritom neskakala len okolo dietata, ale sa aj s manzelom rozpravala a nech mi nik nehovori, ze sa to neda. Poznam prilis vela parov s detmi, ktore vedu krasne manzelstvo. Lebo sa on staraju. To mnohi zabudaju. Laska a manzelstvo nepadaju len tak z neba, treba sa o ne starat a pestovat ich. Inak umru. Takze je to tvoja volba, zachranis svoju rodinu, alebo to hned vzdas?
@obrazok024 Inak teraz som sa trochu urazila, že sa cítiš ako 40ročná, teda neviem, kolko máš rokov, ale ja mám 37 a cítim sa ako 20ročná.... 😀 ....že nemáš kam dat dieta....ved existujú opatrovatelky, prečo si s mužom nespravíte pekný večer raz za čas? Prečo by si si nemohla nájst nejaký koníček aj bez malej? Ved hádam muž príde podvečer z práce a ty možeš íst napr. do posilky alebo na nejaké cvičenie, tanec, zumbu alebo čokolvek, čo by ta mohlo bavit, nie? Pomáha ti aspon občas muž s malou alebo v domácnosti? Ja som napr. išla na 2 dni preč na sebapoznávací kurz, ked mal moj malý 2 roky. Neskutočne mi to pomohlo, pobilo ma to energiou. Odporúčam.
@eliem Ahoj.Toto by si všetky mamičky na materskej mali vytlačit a čítat!Každá sa len stažuje na stereotyp ale nič nerobí preto aby nebol.Treba si užívat a vychutnávat každý den s dietatkom.Teraz je tolko možností na trávenie volného času.Netreba vidiet veci pesimisticky, ale aj v tom "zlom" treba hladat niečo dobré a pekné.A hlavne nezabúdat,že všetko raz pominie a na materskú raz budeme spomínat ako na niečo čo by sme chceli aby sa ešte vrátilo a ono to už nepojde.Ja som si tiež tak užívala materskú,že keby sa ten čas dal vrátit tak neváham ani chvílku.S malým sme spávali do deviatej,potom sme sa napapali a každý den /okrem choroby,samozrejme/ sme mali iný program.Teraz mám na to len tie najkrajšie spomienky.
bože, naše matky neměly automatické pračky, jednorázovky, myčky na nádobí a nenudily se, už nikdy nebudeš mít pro sebe tolik času, proč ho nevěnuješ sama sobě, nevzděláváš se, nevěnuješ nějakému koníčku, až půjdeš do práce, bude to zápřah a ještě budeš ráda vzpomínat na tu dobu 😢 , je to jen tvá chyba, že cítíš nudu a stereotyp
@obrazok024 a pockaj potom ked budes v praci... tooo este len bude kolotoc 😀 vacsinou som z prace taka unavena, ze zaspim vecer s detmi a zehlim potom v noci,ked sa zobudim 😉 niekedy mi je do placu,ze na seba nemam ani 5 min.casu... ale som teraz stastnejsia medzi ludmi a aj vztah s mm je omomnoho lepsi 😀 😉 aa zacal mi aj pomahat 😀
@obrazok024 ked ta chlap neuspokuje tak si zober knihu slovenskeho pravopisu a trochu sa priuc pisania,lebo toto sa ani citat neda a aspon sa odreagujes a k tomu aj niecomu priucis, a samozrejme nebudes musiet mysliet na to ci milujes chlapa a ci ta pritahuje
aj ked si pisala blbe komentare si nechajte pre seba, ale na tu gramatiku sa neda pozerat a nereagovat, ked uz nieco pisem, tak reprezentujem svoju osobu a osobnost a ked vidim hrubky v zakladnych slovach, tak mam dost a viac citat nemusim