Ahoj, chcem sa len vyzalovat nemam uz ziadne kamaratky.
Mam taky mensi problem s frajerom. V poslednej dobe sa s nim castom hadam. Jeden, dva dni je dobre a dalej sme na noze.
Stale sa somnou hada, ze nie som dobra frajerka, ze som trdohlava a ze vzdy musi byt po mojom. Ked ja urobim chybu priznam sa a lutujem co robim. Potom sa udobrime a vsetko je v pohode.
Od zaciatku ked sme spolu zqcali chodit tak on bol ten zly, robil veci co aj ja som nechcela, no potom videl ze ho chvem opustit tak sa zmenil....
Vcera zase zacal kricat, ze nie som mu opora ze uz tento vztah nebavi a tak. Bolq som ticho lebo chcela som aby sa upokojil a nechcela som sq hádať.
Potom mi povedqk ze preco som ticho. Povedqlq som mu 2/3 slova a uz zqse krik. To je uz na hlavu ja uz ani neviem co mam robit :/
Dakujem zq odpovede.
@vanessa12345 Vaneska láska je pekná vec ale nasilu není nič dobré choď od neho preč, po plačeš si a nakoniec nájdeš takého čo bude tebe pasovať už sa netráp s nim. Ahoj
A najlespie je na tom ze asi on sa somnou rozisiel uz ani nepise nic😑
@vanessa12345 kolko ste spolu a kolko mate rokov?
bud rada, že sa s tebou rozišiel, poplač si, vyžaluj sa mame a kamarátkam, ponadávaj si a pôjdeš dalej
@vanessa12345 rozísť kým je čas
@martinkatinka ja budem mat 19 on teraz bude mat 20... 1 a 5 mesiacov sme spilu
@alex49 asi to bude nalepsie
@macikovaiveta
Taký vzťah ti nedá nič do života,len zbytočne nervy. Ak sa neuvedomí,nechaj ho plávať. Ak ti nemá robiť radosť, načo ti je taký vzťah. Nehadaj sa,ale ani nebude ticho. Kým nie ste manželia,radšej z kradšej cesty...
*nebuď ticho
@zuzanazu85 ja som.bola preto ticho aby sa upokojil a aby som nezqcala revat, ja ked mu nieco poviem zacnem plakat🙁
Mne to príde,akoby sa už teraz začal z neho ,,kluvat" manipulátor a psych.tyran. Ak by ťa mal rád a plakala by si,sám by tá objal a povedal ,, neplač,nič sa nedeje" (v tomto zmysle myslené). Ak sa dokáže vyžívať v tom,ze plačeš a neuteší ta,tak je to proste sebecký chrapun,ktorý sa nedokáže vcítiť do pocitov druhého a to ťa má mať rád. V budúcnosti môže byť ešte horší.
@zuzanazu85 ale to zas nie, ak zacinam plakat pride ku mne dam mi pusu a obime ma to zas nie, ze by mal tak nechal plakat
Tak sa s ním v kľude porozprávaj. ,,Odchyt" si ho a povedz,že teraz sa ideme porozprávať o tvojich ,, náladách" 😌. V kľude a aj s troškou humoru 😉. A ak sa nebude chciet baviť,tak ho s kľudom oboznám,že ťa to takto prestáva baviť. Môže mať aj problémy v robote atď a takto si to ventiluje,ale ak sa neporozpravate,nič sa nevyrieši a ty sa budeš trápiť naďalej a in si svojími náladami ťa úplne ,,zdeptá" a trápiť sa budeš naďalej . Porozprávajte sa.
@zuzanazu85 prqcujeme spolu, mozno je to aj tym ze sme kazdy den spolu
No aj to môže byť,taká ponorka je ,,zahul" pre každý aj dobrý,aj zlý vzťah. Nájdite si koníčky,napr. ty choď von s kamoškami a on nech ide na futbal 😄. To príklady napr. A vás spolocny večer sa vyvrbí sám 😏.
Ale ak nie sú kamošky,ako čítam,tak si dopraj nejaký ten šport,knihu, kaderníčku,kozmeticku,alebo len prechádzky po meste aj sama. Proste mať aj voľný čas sama so sebou. Taktiež aj on.
No ak spolu pracujete tak to môže byť na nervy, ale ste spolu príliš krátko na taketo hádky. Možno sa k sebe do vzťahu nehodíte. Je iné byt kamarátmi, kolegami a iné mat spolu vzťah. Ja by som ho nechala tak, obidvaja si potrebujete oddýchnuť a porozmyslat. A Isto nájdeš niekoho s kým si budeš lepšie rozumieť, tak na čo sa trápiť
@1gramofon presne tak
Boli sme spolu, porozprávali sme sa poplakala som si a všetko sme si do bodky vysvetlili 🙂 uz chapem preco bol taky problem nebol iba na jeho strane.
🙂
V úvode si písala, že sa pohádajte, ty plačeš, potom si priznas chybu a je to fajn. Teraz sa to zopakovalo, možno je to inak, nebola som tam. Ale keď sa teraz takto hádate tak čo by bolo ak by ste mali riešiť reálne problémy s deťmi, spoločnou domácnosti, s financiami...?
@1gramofon ano mate pravdu, ale teraz to bolo ine 🙂
Ja som mu ublizila a ani som o tom nevedela, davala som ho na posledne miesto v poslednom case, ale to preto lebo sa so mnou hadal.. takze bola to aj moja aj jeho chyba.
Vsetko sme si vyriesili snad to bude uz dobre a ak nie tak to ukoncim som si tym ista 🤍