Problémový vzťah

helena2248
6. dec 2014

Ahojte, chcem vas poprosit o vase nazory... som mamina rocneho syna, s jeho otcom nezijem a momentalne mam dvojmesacny vztah ktory je dost komplikovany... moj priatel mi na yaciatku vztahu tvrdil ze mu predosla priatelka zomrela, no po case sa priznal ze mi klamal a ze ma v skutocnosti 10rocny vztah ktory nefunguje a klamal mi preto, ze ma nechcel stratit. Ja som mu odpustila, lebo mi tvrdi ze ma miluje a ze chce byt so mnou. S dotycnou nikdy nezil ani nezije, ma s nou dom do ktoreho sa mali stahovat na buduci rok. Momentalne je stale so mnou, za nou nechodi, nevolava jej, proste nic... Co je ale problem je to ze ja som uz davno chcela aby to s nou ukoncil, stale si najde nejaku vyhovoku na to preco nie, teraz mi povedal ze to ukonci po vianociach aby jej ich nepokazil a ze na vianoce bude so mnou a s mojim synom...vraj to nie je jednoduche zahodit 10 rocny vztah pre 2 mesiace... co si o tom myslite ako by ste postupovali? Dakujem za vsetky vase nazory 🙂

diusik
6. dec 2014

Ako uz to,ze tvrdi ze "zomrela " je divne.Toto len chora mysel taketo povie.Uplne s nim stracas cas.

ada1313
6. dec 2014

ma 10-rocny vztah, s dotycnou nikdy nezil a ma s nou dom???? 😝 😝 😝

helena2248
autor
6. dec 2014

@ada1313 ano ale nedokonceny este neobyvatelny

buba1993
6. dec 2014

Utekaj ako ti len nohy stačia. Znova som si overila, že keď sa človek zaľúbi, asi stratí rozum.

ada1313
6. dec 2014

preboha, ruky prec - klame, este tam budu aj majetkove problemy ....... ste spolu len dva mesiace, to sa da cuvnut ....

malena
6. dec 2014

Aj keď viem, aké by to bolo ťažké, rozišla by som sa s ním, ťahá vás za nos očividne obidve, ....po čase stretneš niekoho lepšieho a normálneho, lebo tento určite úplne normálny nebude.

babaker
6. dec 2014

@helena2248 Dva mesiace su naozaj velmi malo na tvrdenie, ze ta miluje a chce s tebou byt. Moze to byt take pociatocne poblaznenie, ktore vie rychlo vyprchat. Viem si predstavit, ze ty sa teraz na vsetko divas cez zalubene ruzove okuliare, ale ziskaj si od dotycneho trosku odstup a rozmyslaj chladnou hlavou. To aj teba zacne podvadzat, ked prvotny osial prejde? 😖

ivivaiveta
6. dec 2014

clovek, ktory nema problem zajst v klamstve az tak daleko, ze ti povie, ze jeho expriatelka zomrela je u mna psychopat..nezabudaj, ze medzi nami ziju aj taky ludia..chronicky klamari, schizofrenici atd...ak sa ti chce nabudúce riesit a odpadat z toho, ze ti povie, ze ma rakovinu a davaju mu 3 mesiace,nech sa paci...okrem toho, neviem, co sa mu nechce "zahadzovat", ked vôbec nefunguju..kkt...

bosoriak
6. dec 2014

@helena2248 Tvoj priatel je zbabelec a taha ta za nos. Klamal ti hned na zaciatku, klame ti pocas vztahu, co este viac potrebujes? Nechce jej pokazit Vianoce, nechce zahodit 10rocny vztah? By som ho kopla do zadku tak, ze by mu tam ostala topanka.
Nech si najprv vyriesi predchadzajuci vztah a potom nech ide za tebou. Maj trochu sebaucty, urcite mas na viac.
Drzim palce.

lucy125
6. dec 2014

Od takeho by som na hony utekala preč,dva mesiace ste spolu a už ti klame o smrti priatelky,čo je chore podla mna.S nim nikdy nebudeš štastna a určite ani jeho priatelka nie,ktovie čo hovori jej o tebe,možno prave to iste,že nechce vztah s tebou ukončit kvoi Vianociam,chorobe a neviem čoho.Rýchlo si ho daj preč od tela,lebo toto asi dobre nedopadne.To je nie muž,t je pri najlepšom zbabelec ak nie aj podvodnik.

pupavka123
6. dec 2014

@helena2248 Aby jej nepokazil Vianoce?uz tym,ze nebude s nou,ale s tebou na Vianoce,tak ich jej pokazi...ako jej to vysvetli,kde bude?cisty psychopat

mihula
6. dec 2014

@helena2248 s dotyčnou nikdy nezil a ani nezije,ale nechce to s nou ukončit.Čo za bludy tu pises?Ako k čomu sa mame vyjadrit?

fra
6. dec 2014

Hm, ked jeho nasledujucej priateľke bude tvrdiť, že ty si zomrela, pritom budete spolu stavať dom a budeš si myslieť, že ste spolu, čo by si jej poradila?

helena2248
autor
6. dec 2014

@mihula zaujimalo ma len tolko keby si mala napriklad 10 rocny vztah a nasla by si si niekoho o kom by si si myslela ze je lepsi ukoncila by si hned 10rocny vztah?

jahodka8
6. dec 2014

@helena2248 Aj ja to tak vidím, že 10-ročný vzťah je problém rýchlo ukončiť, aj ked majú spoločný dom, tak to určite rýchlo nepôjde. Každý človek je poznačený svojim predchádzajúcim vzťahom, minulosť nevymažeš. Tu baby radia na všetky problémy rozchod, ale asi je tu veľa rozvedených a žijúcich samých s dieťaťom. Ja myslím, že s tým sa nedá nič robiť, to si musí vyriešiť on. Ja by som sa s ním asi nedokázala rozísť, ved sa ti aj potom priznal ako to je, no asi bol na začiatku vášho vzťahu pobláznený, to sú muži, oni ľahko zabudnú.

ivivaiveta
6. dec 2014

@helena2248 najprv pises, ze s nou nikdy nezil a potom sa pytas mihule, ci by ukoncila hned 10 rocny vztah...ale aky vztah potom?..my si tu viacere asi klopkame na celo, prepac...

ada1313
6. dec 2014

prepac, on ma kolko rokov? maju spolu deti? aj to by bolo dobre si prezistit. vies nieco aj o nej?

helena2248
autor
6. dec 2014

@jahodka8 vidim ze mas na to rovnaky nazor ako ja, ja to tiez nedokazem nakolko ma pre mna ine silne stranky a keby som ja mala 10rocny vztah asi by som postupovala rovnako a tiez som mala byt s predoslym partnerom a tiez sme sa nerozisli iba tak yo dna na den nakolko to bolo komplikovanejsie ale vsetko sa da, pokial sa chce...

helena2248
autor
6. dec 2014

@ada1313 ma 32 a deti spolu nemaju, viem vela veci aj o nej nakolko viem presne o koho ide poznam ju

jahodka8
6. dec 2014

@helena2248 a vieš ako je to z jej strany? Čo ona robí, ked ste vy dvaja spolu? Nemôže byť náhodou aj tehotná? Na začiatku tehu býva žene zle a to potom muž vyhľadáva inú. No ona si s ním asi plánuje manželstvo, rodinu a podobné veci. A čo jej povie, ked nebudú spolu na Vianoce? že je u rodičov?

helena2248
autor
6. dec 2014

@jahodka8 oni sa nikdy tak nestretavali ako my teraz, predtym chodil za nou max 2x do tyzdna ju odviest domov z roboty, aspon tak mi to tvrdil... byva u rodicov, takze ona si mysli ze je doma, nikdy si nevolavaju komunikuju len mailom... on jej vraj nikdy nic nesluboval, na vianoce siel k nej vraj vzdy len zaniest darceky a siel domov, silvestra netravili spolu, kazdy sam.... a tiez si myslim ze si to musi vyriesit sam ja sa toho ani starat nechcem ale urcite mi to jedno nie je..

helena2248
autor
6. dec 2014

@jahodka8 a tehotna byt nemoze lebo on s nou uz dlho nespava minimalne uz 5 mesiacov

jahodka8
6. dec 2014

@helena2248 a ako to že majú spoločný dom? na stavanie domu treba už celkom vzťah, či ten dom je iba jeho? a tebe tiež nič nesľuboval? No ked je ti s ním príjemne, ja to chápem. No ona asi chodí do roboty, aby mohli dalej stavať dom a on si našiel frajerku dalšiu, u ktorej môže zatiaľ oddychovať? Možno sa práve s tebou tak dobre cíti, že nič vážne neplánuješ a už máš aj dieťa, tak si vyrovnanejšia.

jahodka8
6. dec 2014

@helena2248 no ešte môže byť v 5. mesiaci, to ešte nemusí byť moc vidno. To je ťažko poradiť, to asi musíš čakať, čo urobí on, lebo sa budeš zbytočne stresovať, pátrať a pravda je myslím niekde uprostred. Ona sa mu asi ozvala čo dalej s domom a teraz on nevie ako dalej. A ona vie o tebe? Asi nie.

pebu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luci66
6. dec 2014

@helena2248 naber silu a ukonci to. Pride lepsi co tu bude len pre teba a tvoje male, budes mat v nom istotu a oporu. Drzim palce

ivivaiveta
6. dec 2014

@pebu ani mne nedalo nereagovat, ale ona vôbec neriesi, ze on je psycho...

blahowoman
6. dec 2014

@helena2248 prosim ta!!!! A ty si normalna co tu pises???? Ved si precitaj opat co si napisala!!!! 10r vztak a komunikuju mailom a maju rozostavany dom? A tebe hrabe ci co?!!!! Ty v akom svete zijes! To uz ked ta takto na zaciatku klame a ty mu to zeries tak dalej bude co,hm? Ak ma 10r vztah,tak tym padom musi ONA poznat celu jeho rodinu a na vianoce bude s tebou ( co je aj dost skoro) ale vas problem,a jej povie co,kde bude? Ty posli ho razom do riti,lebo bud je debil on,alebo logicky nerozmyslas ty! Daj pozor,aby si sa nakoniec o jeho ,mailovom,vztahu nedozvedela take veci-ze este budes ZÍRAŤ dievca!

ada1313
6. dec 2014

jej sa pacil 10-rocny vztah s mailovou komunikaciou a obcasnym odvozom z prace domov? ta asi tiez nie je celkom OK, ale to skor on, si myslim. prepac ....

blahowoman
6. dec 2014

@helena2248 boze,TEHOTNA BYT NEMOZE 😀 😀 😀 kriste pane. A ty co vlastnis jeho penis? Ci ho mas doma v policke len pre svoje ucely polozeny? S tebou je 2m tak ako ty mozes vediet ze s nou nespaval! Chrape s nou stale! Chlap si vzdy najde sposob! Zobud sa a zloz ruzove okuliare!