Som s priateľom 3 roky, sex bol na začiatku super, hlavne moja chuť bola vysoká aj spontánne bez navnadenia. Po cca roku to začalo klesať, pred pol rokom drasticky. Nedokážem mať pomaly sex. Bez lubrikantu je to takmer nemožné. Neberiem HAK a mám skontrolované hormóny, mali by byť ok, iba trocha zvýšený testosterón a znížený hormón, ktorý súvisí s ovuláciou, ale ževraj malé rozdiely...práveže zvýšený testosterón by mal chuť podporovať či nie?
Nás vzťah to úplne ničí. Sme zúfalí. Neviem či je to nejaký psychický blok. Ani pri iných mužoch nepociťujem takú chuť, aj keď fyzickú krásu viem oceniť. Nechápem čo stále za tou zmenou.
Máte nejaké rady, skúsenosti?
Som mladá baba, nechcem takto žiť.
Nepocitujes žiadnu túžbu tak všeobecne? Či to súvisí s partnerom alebo by to tak bolo pri kazdom
ja masturbujem, ale len pre uvoľnenie stresu, viem oceniť fyzickú krásu mužov, ale nepociťujem nejakú nadržanosť ako v minulosti.
Ahoj mala som to rovnako, kúp si inofolic, upraví sa ti to do 2mesicov a zrejme máš ako ja nadváhu, to treba dať dole a testosterón sa stratí, budeš mat ako ja nábeh na Polycysticke ovaria... veľa šťastia
práveže mám normálnu váhu a cvičím
Treba skúsi prostriedok ktorý harmonizuje ženské “vnútro” je toho veľa na trhu...mne to pomohlo, ja sa citim tiež normálne a cvičím ale bolo mi povedané že musí ist 10kg dole aby sa mi harmonizovali hormony
Ta nechuť bola rovnaká a je fuč už
ale aké? Ja som toho už veľa vyskúšala a výsledok nulový...neviem čo je overený prostriedok, váhu mám ok.
ten inofolic sú len vitamíny skupiny B a kyselina listová nie? Ja beriem toľko vitamínov, že už to preháňam :D
a myslíš, že to pomôže? no skúsiť môžem, ale pochybujem
ale inositol je vitamín skupiny B...a
@henkax tak sexuolog je v prvom rade lekar, takze ti nebude tipovat nejake rastlinne stavicky a ine placebo. 🙂 ale pojde na to vedecky. To znamena vysetrenie, krv, a podobne. Nemusi to byt len v hormonoch.
Ja by som necakala na zazrak alebo ze sa to upravi same.
Inak mne paradoxne v istom obdobi pomahalo uzivanie HAK. Ludske telo je fakt zlozity stroj 🙂
Drzim palce.
@henkax v inych oblastiach to klape?ziadne ine skryte a potlacane problemy?? Jeho rodina, tvoja rodina... Tuzba po dietatku, byvanir... Vsetko ine je ok??
@henkax partner ťa nepriťahuje. Zamilovanosť pominula, a s tebou nie je nič zlé. Ak nemáte spolu deti, tak možno čas nájsť niekoho nového.
@kittykat22 ale ja rozmyslam racionalne, co ak takeho dobreho partnera uz nenajdem? Kazdy ma chyby, ale tento moj mi vyhovuje :((
@henkax sprrostost ak je vsetko ostatne ok, tak mas problem ty...
@henkax v tomto ti neporadím. Nájsť fajn muža je náročné, tak chápem, prečo sa ti nechce odísť. Musíš prísť na to, prečo nemáte sex. Buď partner má zlozvyk, výzor, pach, neviem aký iný problém pre ktorý nechceš sex. Alebo, ty si nespokojná sama so sebou, a hanbíš sa mať sex. Ale zjavne, fyzický problém nemáš, keď sa veselo obšťasnuješ sama 😀
ja to nerobim, staci mi muz... A tiez som normalna
@nelinka2009 tak vacsina ludi si to robi a s tym nizke libido nesuvisi...
@henkax akoze nie?? Vsak ked sa spravi sama tak uz nema chut...
@nelinka2009 ale sex ti to nenahradi, ved vsetci chlapi sa robia a este aj sexovat chcu...
Si mozno nastavena skrz masturbacia pocitovo.. emocionalne na nieco ine a mozno podvedome to potrebujes aj pri sexe s muzom ale k tomu nedochadza, tak je to potom o inom a uz nemas chut ..Skus o tom porozmyslat a urcite zistis, kde je pes zakopany...a mozno je to prave masturbovanie ..
@henkax masturbacia je uplne normalna vec aj pre zeny a rozhodne to nesuvisi s tym, ze ked sa spravis sama, tak potom nemas chut. To je uplne nespravne pochopene. Mnoho zien masturbuje (a tie, co nemasturbuju, by to mali aspon skusit 🙂 ), spozna svoje telo, vie, co im robi dobre a potom to mozu sprostredkovat partnerovi. Sex s clovekom ktoreho milujem, je kvalitativne niekde uplne inde ako rychly such rukou pod perinou, kym idem spat, to da rozum.
U teba je proste problem niekde inde. Ak nevies dovod, preco sa nevzrusis, potom je nacase vyhladat odbornu pomoc. Pomoze ti definovat samej v sebe, co vlastne chces a potrebujes od partnera. Lebo nieco sa muselo zmenit a ak to naozaj nie je nic hormonalneho, tak to bude v hlave.
Ja si myslím ze keby si prestala masturbovat tak by si dostala chuť na sex, spravíš sa tak jasne ze nemáš chuť na sex.... Ja si tiež myslím ze problém je v tom ze to robíš. Jasne ze partner po 3 r. Nie je už tak príťažlivý, vášeň trvá rok a potom padá.... Za pokus to stoji prestať onanovwt a uvidíš ako po pár dňoch sa na neho vrhnes....
?