Problémový sex

henkax
31. jan 2018

Som s priateľom 3 roky, sex bol na začiatku super, hlavne moja chuť bola vysoká aj spontánne bez navnadenia. Po cca roku to začalo klesať, pred pol rokom drasticky. Nedokážem mať pomaly sex. Bez lubrikantu je to takmer nemožné. Neberiem HAK a mám skontrolované hormóny, mali by byť ok, iba trocha zvýšený testosterón a znížený hormón, ktorý súvisí s ovuláciou, ale ževraj malé rozdiely...práveže zvýšený testosterón by mal chuť podporovať či nie?

Nás vzťah to úplne ničí. Sme zúfalí. Neviem či je to nejaký psychický blok. Ani pri iných mužoch nepociťujem takú chuť, aj keď fyzickú krásu viem oceniť. Nechápem čo stále za tou zmenou.

Máte nejaké rady, skúsenosti?
Som mladá baba, nechcem takto žiť.

henkax
autor
31. jan 2018

?

bosoriak
31. jan 2018

@henkax Ak mas hormony v poriadku, treba najst sexuologa. A najma sa o tom vela s partnerom rozpravat. Lebo ano, pokojne to moze rozbit aj stabilny vztah.

henkax
autor
31. jan 2018

@bosoriak ako to sexuológ dokáže riešiť? Myslím, že to jediná možnosť, ešte chcem skontrolovať štítnu žľazu, ale som zúfalá a nešťastná z toho...pomaly sa už rozbíja

bluka2
31. jan 2018

Nepocitujes žiadnu túžbu tak všeobecne? Či to súvisí s partnerom alebo by to tak bolo pri kazdom

henkax
autor
31. jan 2018

ja masturbujem, ale len pre uvoľnenie stresu, viem oceniť fyzickú krásu mužov, ale nepociťujem nejakú nadržanosť ako v minulosti.

peterzit
31. jan 2018

Ahoj mala som to rovnako, kúp si inofolic, upraví sa ti to do 2mesicov a zrejme máš ako ja nadváhu, to treba dať dole a testosterón sa stratí, budeš mat ako ja nábeh na Polycysticke ovaria... veľa šťastia

henkax
autor
31. jan 2018

práveže mám normálnu váhu a cvičím

peterzit
31. jan 2018

Treba skúsi prostriedok ktorý harmonizuje ženské “vnútro” je toho veľa na trhu...mne to pomohlo, ja sa citim tiež normálne a cvičím ale bolo mi povedané že musí ist 10kg dole aby sa mi harmonizovali hormony

peterzit
31. jan 2018

Ta nechuť bola rovnaká a je fuč už

henkax
autor
31. jan 2018

ale aké? Ja som toho už veľa vyskúšala a výsledok nulový...neviem čo je overený prostriedok, váhu mám ok.

henkax
autor
31. jan 2018

ten inofolic sú len vitamíny skupiny B a kyselina listová nie? Ja beriem toľko vitamínov, že už to preháňam :D

ikonica
31. jan 2018

@henkax este je am inositol... to je hlavna zlozka... a inac aj kys.listova je druh vitaminu b

henkax
autor
31. jan 2018

a myslíš, že to pomôže? no skúsiť môžem, ale pochybujem

henkax
autor
31. jan 2018

ale inositol je vitamín skupiny B...a

ikonica
1. feb 2018

@henkax muslim ze uskodit neuskodi... skus aspon jeden cyklus...

bosoriak
1. feb 2018

@henkax tak sexuolog je v prvom rade lekar, takze ti nebude tipovat nejake rastlinne stavicky a ine placebo. 🙂 ale pojde na to vedecky. To znamena vysetrenie, krv, a podobne. Nemusi to byt len v hormonoch.

Ja by som necakala na zazrak alebo ze sa to upravi same.
Inak mne paradoxne v istom obdobi pomahalo uzivanie HAK. Ludske telo je fakt zlozity stroj 🙂

Drzim palce.

nelinka2009
4. feb 2018

@henkax v inych oblastiach to klape?ziadne ine skryte a potlacane problemy?? Jeho rodina, tvoja rodina... Tuzba po dietatku, byvanir... Vsetko ine je ok??

kittykat22
4. feb 2018

@henkax partner ťa nepriťahuje. Zamilovanosť pominula, a s tebou nie je nič zlé. Ak nemáte spolu deti, tak možno čas nájsť niekoho nového.

henkax
autor
4. feb 2018

@kittykat22 ale ja rozmyslam racionalne, co ak takeho dobreho partnera uz nenajdem? Kazdy ma chyby, ale tento moj mi vyhovuje :((

nelinka2009
4. feb 2018

@henkax sprrostost ak je vsetko ostatne ok, tak mas problem ty...

kittykat22
4. feb 2018

@henkax v tomto ti neporadím. Nájsť fajn muža je náročné, tak chápem, prečo sa ti nechce odísť. Musíš prísť na to, prečo nemáte sex. Buď partner má zlozvyk, výzor, pach, neviem aký iný problém pre ktorý nechceš sex. Alebo, ty si nespokojná sama so sebou, a hanbíš sa mať sex. Ale zjavne, fyzický problém nemáš, keď sa veselo obšťasnuješ sama 😀

mariamay
4. feb 2018

@henkax problem je v tom, ze masturbujes ...vsetko vychadza z toho...

henkax
autor
4. feb 2018

@mariamay co je na masturbacii zle prosim ta? Robim to uz roky ako kazdy

nelinka2009
4. feb 2018

ja to nerobim, staci mi muz... A tiez som normalna

henkax
autor
4. feb 2018

@nelinka2009 tak vacsina ludi si to robi a s tym nizke libido nesuvisi...

nelinka2009
4. feb 2018

@henkax akoze nie?? Vsak ked sa spravi sama tak uz nema chut...

henkax
autor
4. feb 2018

@nelinka2009 ale sex ti to nenahradi, ved vsetci chlapi sa robia a este aj sexovat chcu...

mariamay
4. feb 2018

Si mozno nastavena skrz masturbacia pocitovo.. emocionalne na nieco ine a mozno podvedome to potrebujes aj pri sexe s muzom ale k tomu nedochadza, tak je to potom o inom a uz nemas chut ..Skus o tom porozmyslat a urcite zistis, kde je pes zakopany...a mozno je to prave masturbovanie ..

bosoriak
4. feb 2018

@henkax masturbacia je uplne normalna vec aj pre zeny a rozhodne to nesuvisi s tym, ze ked sa spravis sama, tak potom nemas chut. To je uplne nespravne pochopene. Mnoho zien masturbuje (a tie, co nemasturbuju, by to mali aspon skusit 🙂 ), spozna svoje telo, vie, co im robi dobre a potom to mozu sprostredkovat partnerovi. Sex s clovekom ktoreho milujem, je kvalitativne niekde uplne inde ako rychly such rukou pod perinou, kym idem spat, to da rozum.

U teba je proste problem niekde inde. Ak nevies dovod, preco sa nevzrusis, potom je nacase vyhladat odbornu pomoc. Pomoze ti definovat samej v sebe, co vlastne chces a potrebujes od partnera. Lebo nieco sa muselo zmenit a ak to naozaj nie je nic hormonalneho, tak to bude v hlave.

mlil77
4. feb 2018

Ja si myslím ze keby si prestala masturbovat tak by si dostala chuť na sex, spravíš sa tak jasne ze nemáš chuť na sex.... Ja si tiež myslím ze problém je v tom ze to robíš. Jasne ze partner po 3 r. Nie je už tak príťažlivý, vášeň trvá rok a potom padá.... Za pokus to stoji prestať onanovwt a uvidíš ako po pár dňoch sa na neho vrhnes....