Ahojte dievčatá, prosím vás skúste mi sem dať názor /radu na túto situáciu. Nemyslela som si , že to bude až takéto, ale dnes som sa vyplakala asi na 10 rokov dopredu. Situacia, môj partner musel ísť pracovne do obce Láb. Nepáčilo sa mi to, ale tak keď museli tak museli. Robili v poli, mimo obce. Len jeden chodil do obchodu pre všetkých nakupovat, každý deň ich boli 3 krát kontrolovať hygienici, merali im teplotu, všetci komplet ochranné pomôcky. Včera neskoro prišiel domov. Len takto my si prestavujeme dom čo majú nasi, a v druhom domčeku býva sestra ( spoločný dvor) nič neplatí, len sem tam vodu zaplatí a smeti. Ostatné ja partner a moji rodičia aj prerabku tu financujem s partnerom od rodičov nechcem nič. No vrátim sa k téme. Keďže ešte nemáme dostavane tak partner si platí izbu u jeho sestry a cez víkend tam chodí len na prespatie. A ja tam sem tam chodím za ním. A dnes sme ráno prišli k nám a moja úžasná sestra začala hystercit že môj partner nás všetkých nakazí, a vyhodila ho . Povedala som to ocinov a už bolo zle lebo začala ešte viacej hystercit že ona chráni svojho syna a našich, ešte si neodpustili poznámku že naša mamina jej koľkokrát ublížila. No takú som jej chcela streliť. Ako môže toto povedať? Naši koli nej toľko si vytrpeli to čo im ona pôsobila a ona si bude otierat hubu o našu mamu. Mamina pracuje ako ždr. Sestra na oddelení a tiež je teraz dosť rizikova keďže sa tam stretávajú s chorými ľuďmi. Čo teraz s ňou ma zostať môj partner ku nej v karanténe? Neviem čo máme urobiť. Ona si každý deň behala do obchodu a do mesta. Ja som poctivo bola celý týždeň doma akurát včera som vybehla po týždni do obchodu. Aj ja môžem byť kľudne nakazená keď som bola vcera v obchode ale ina asi nie keď behala aj po meste a v obchode každý deň. Neviem čo robit. V utorok ide partner do Kosece, tak zase bude hystercit ze ide tam a tam a tam je to rozsirene. Je pohadana s priatelom lebo on sem nechodí a tak si teraz na mne vyvrsuje zlost. Asi tak.😶
ľuďmi a chorými.
@hrajka ani mi nehovor, to čo sme si už s nou prežili. A ľutujem jej syna ( môjho synovca) viete k čomu ho vedie? Prerabame domček a jej syn nám chodí pomáhať ma 7 rokov, a stále sa nás vypytuje kedy mu urobíme izbu? A môj partner mu povedal nech sa opýta mami. A viete čo mu nabulikala? Veď teta s ujom majú veľa peňazí oni mi izbu urobia aj mamine prerobia. Čo.myslite odkiaľ by toto asi mal? A dnes čo robila. Ako to aj ja už som koľkokrát mohla povedať jej partnerovi že vieš čo máš škaredý kašeľ chod domov lebo mi nakazís deti. A ona dnes vyhodila môjho partnera lebo bol pracovať v Lábe a tam je ohnisko nákazy virusu. Asi tak.
@chrobacik41 vieš čo, ľuďom z tej korony uz úplne (s prepáčením) j*be.
Denne tu pribudne niekoľko tém, aj dnes som zrovna čítala ako sa jedna mamička hnevá na svojho muža pretože navštevuje svoju rodinu. Minulý týždeň zas frcali témy "bonzacke" ked ľudia nahlasovali príslušníkov rodiny či susedov za nedodrziavanie karantény.
Chápem ze ľudia sa boja, že vírus je veľmi nákazlivy, že treba dodržiavať opatrenia ale..... Vírus raz pominie no nastrbene medziludske vzťahy sa budú naprávať veľmi dlho
@lujza123 konečne normálny názor!!!
@chrobacik41 akym pravom ho mohla vyhodit? Koho je to dom?
@chrobacik41 Sestra s celou rodinou riadne zametá. Podľa mňa jej všetci priveľa dovoľujete. Byť to moje dieťa a vyhadzuje niekoho z môjho pozemku na ktorom býva zadarmo dostane jednoduché upozornenie že keď to robiť nebude a keď sa jej nepáči kto tu býva bránka je tam. Podľa mňa od nej veľa znášate....a vieš čo? Zbytočne. Proste si od nej nenechajte po hlave skákať, ignorujte citové vydieranie a obmedzte kontakt. Ľudia ti zasahujú do života len toľko koľko dovolíš.
Však nech si sestra sedí na riti vo svojom domčeku a vec vybavená.nenavštevujte sa,prospeje to obom stranám...alebo dolieza k pracujúcej mamke na stravu? jasne jej treba dať najavo,že nebude celá rodina skákať ako ona bude pískať....
Tak nech sa zabarikaduje v tom domčeku keď sa bojí nákazy.... Veľa si na vás dovoľuje a vy jej to tolerujete... Netolerujte jej to... Keď sa jej nepáči nech sa odsťahuje.. Vy stanovujete hranice a ona skúša co všetko jej vy povolite... Takže zaviest pravidlá a povinné nech prispieva čiastkou za ubytovanie atd... A nech pomáha s domácimi prácami potom sa naučí si vážiť veci
@chrobacik41 hroza mat taku sestru