S priatelku sme mali vymenu nazoru aj ked ona lubi mna aj ja ju..sme si povedali co nám vadi na oboch ..a od vtedy mam pocit ze by sa daco zmenilo medzi nami..dnes sme sa ani nevideli a rozpravali asi cca 10min. ..Napr.ked som jej nieco povedal tak si mysli ze jej na nej nieco vadi..a ked zas ona mne tak si ona mysli ze som sa zmetal..
Ludia poradte niekto kde je chyba,alebo co je vo veci ...:(
Vobec nic konkretne si nenapisal, nie je o com radit. Zakladne pravidlo je komunikacia. Dlhodobo vydrzis len s takym clovekom, ktoreho chyby akceptujes, beries ho takeho aky je. Necakaj, ze partnerka sa kvoli tebe zmeni, ani ty sa menit nebudes. Bud sa prijmete taki aki ste a budete si tolerovat chyby a lubit sa aj s chybami, alebo sa rozidte.
..ja len tolko, že v manzelstve sa všetky nedostatky zniekolkonásobia plus vyvstanu nové problémy.....a ak máte už čo jeden druhému vytýkať počas chodenia, nevidím to ružovo...............................
napíš tému, nie otázku, lebo z tejto fakt sa nedá poradiť... 😉
je to dusna atmosfera a to sa stava po vymene nazorov.aj ked ste si to naoko vysvetlili tak ako po hadke ostava v domacnosti este tae to dusno a hladanie niecoho za vsetkym.to prejde,chce to cas
no asi veľmi neporadíme, keďže nevieme, čo ste si povedali, vytkli... možno to boli nejaké zásadné veci, ktoré naozaj niečo medzi vami zmenili a ona si uvedomila, že toto nie je to pravé orechové... alebo sa možno len urazila a teraz potrebuje trošku predýchať.. alebo ... alebo... tých dôvodov môže byť veľa... nevieme, ani koľko máte rokov, ako dlho ste spolu... proste z toho čo si napísal ťažko vyvodiť nejaké závery...