ahojte baby baby potrebujem radu a vyrospravat sa , s manzelom sme sa spoznali pred 3 rokmi cez fb ale bol to kamaratkin bratranec ,,tak ze sme chodily spolu von vsetko bolo ok ,, o vsetkom moznom sme sa maly rozpravat, nikdy nestala rec, bral ma vsade , jednoducho vsetko bolo skvele, mislela som si ze uz takeho chlapa nenajdem , spraval sa kumne ako princeznej, jeden bez druheho sme nevidrzaly ani chvilu, cely den celu noc spolu.. po pol roku chcel aby som isla knemu byvat ze to uz nevidrzi bezomna ,, aj ked som nechcela tak som isla... a vsetko sa tim zmenilo,, ako laska tam bola a vsetko ,, len kukal po druhej ked sme isly von a tak ,, tak sme sa hadaly,, potom ma oklamal s jeho kamaratkou , citala som rp na pokeci ze pred rokmi si vipisovaly o stretnuti o sexe ....... proste furt nieco,, tak som mu prestala verit... po pol roku som otehotnela ,, stale to bolo na tom istom bode... porodila som a od tedy to je horsie stale sa hadame kazdy den , kvoli malemu vobec mi snim nepomaha maly je taky hzperaktivny stale place na rukach v noci hore v jednom kuse uz ma 10 mes,, a ani raz prinom v noci nebol ja som unavena znicena.. nevladzem.. a je mu to jedno,, ta laska ako by vyprchala ,, ja neviem ci ho este milujem ,, uz ani sex nechcem nic
@rebeca0000 s takým blbcom sa ani nečudujem že nechceš sex. Aj si unavená, vyčerpaná. musíš ho troška viac zamestnať v domácnosti, ale niektorí chlapi skončia už pri počatí. Myslia si, že už spravili všetko pre part. a rodinu. Svoje si už odrobili, viac netreba nič. Ostatné je všetko na žene - práca, domácnosť, starostlivosť o deti.
On neze by bol lenivy ale vie ze sa od maleho nepohne ze len na rukach je idu mu zubky tak je uplakany, uz celych 10 mes, som nespala viac ako 4 hodiny, jemu to je jedno, a tym sa vi kazdim dnom hnusi, a to je nic ideme niekde a opkukava si druhe a mna to ponizujea roby to stale aj ked mu to poviem, neda sa snim normalne v pokoji pozhovarat riesit to, poviem co ma trapi a on mi ze nech nezacinam a zacneme sa hadat. Neviem ci snim mam ostat alebp cp nemam ani kam ist, a nechcem pripravit synceka o otca,prepacte za gramatiku ale synceka mam na rukach A chce klavesnicu 🙂
Ja by som si tiež nehladala muža cez internet. My sme sa našli spontánne a on ma prvý balil ja som zo začiatku ani nechcela ísť do vzťahu ale ma toľko prosíkal a zistila som že je to super muž dá sa mu veriť, je spoľahlivý, milujúci otec aj muž aj keď sme neni ešte zobratý. Ja si myslím že o tom je vzťah o vzájomnom aj porozumení, tolerancii a vtedy aj tá láska zostáva. Lásku treba aj pestovať ona sa časom vyvíja raz je silnejšia raz slabšia ale vždy tu stojí ten partner pri tej partnerke v dobrom i v zlom a aj naopak. Ono ťažko vyzistiť čo sa z muža po rokoch vykluje ale manželstvo je niekedy aj lotéria a preto si treba aj obozretne vyberať životného partnera a mať aj nejaké nároky.
Nehnevaj sa ale na zaciatku pises ze je to tvoj manzel, a cely prispevok mi pride jak keby pisala 14 rocna pubertacka..mozno sa mylim tak sorry, ale aj tak je to jak telenovela alebo nieco vymyslene..ja neviem lebo take ze pokec nepoznam a myslim ze ludia co maju vazny vztah ba dokonca manzelstvo tak by tiez nemali poznat a teda chodit na portaly ako je pokec.. sorry tot moj nazor... podla mna uz ked je pochybnost o tom ci niekoho milujem tak nema vyznam s nim byt, pretoze ked poviem ze milujem tak proste milujem a uz sa to nezmeni...