Problém v polygamickom vzťahu a alkoholom

jakubmiesczak
3. mar 2022

Ahojte, volám sa Jakub a mám 4 priateľky, spolu žijeme, prosím vás mame ešte k tomu mesačného syna, ja som normálne slušne zarábajúci našej slovenskej republiky, pracujem 12ky každý boži deň občas aj 24ku, len aby tie moje “lásky” mohli každý deň pit , alkohol a uspokojil ich alkoholické túžby, ja nič iné nerobím len nosím domov peniaze a vynášam prázdne fľašky von z domu… čo mám snimi spraviť, ja keď sa začnem vyhrážať tak oni sa začnú mne spätne vyhrážať že mi zoberú aj to jedine a posledné čo mám, môjho syna … čo mám snimi spraviť :(

radanna11
3. mar 2022

@jakubmiesczak že je polygamia v poslednej dobe trendy ani by má neprekvapovalo , že by to bolo naozaj , ale že by sa o mesačne bábätko starali štyri alkoholicky a ty by si sa na to prizeral sa mi veriť nechce ak sa nudíš chod sa inde vyventilovať

mimi3008
3. mar 2022

No jasne🤣🤣🤣

sisa_s
3. mar 2022

Lepsia tema ako vojna, len to chce popracovat este na uveritelnejsom pribehu, ked tu chces poriadnu debatu 😀

denden77
3. mar 2022

niekto si tu dal na veceru do prazenice hribiky 🤔🤣

mimi3008
3. mar 2022

@denden77 alebo lysohlavky😁

haley7897
3. mar 2022

@jakubmiesczak nič, nabudúce keď sa ti začnú znova vyhrážať, tak sa z toho sna normálne zobuď...

katkati
3. mar 2022

Vráť sa na psychiatriu, ešte nie si doliečený.

ma77
3. mar 2022

A ty čo si mysliš že mi sme tu už uplne blbe že ti toto uverime blud za bludom a mimochodom s ktorou z tych tvojich 4 alkoholičiek maš mesačne dieta a kto sa o to dieta stara ked ty si 24h v práci a oni su večne pod parou🙂radšej to vymaž lebo vam zoberu dieta 😀

alexandra2010
3. mar 2022

konecne ina tema. este sa rozpis do detajlov prosim.

silviaa
3. mar 2022

@alexandra2010 😁🤣🤣

rsimoneees
7. mar 2022

@jakubmiesczak asi pozeráte moc TLC 😂🤦🏼‍♀️Sestry manželkami