Ahojte am taky problem manzel mi hovori ze kumne uz nic neciti ale sa mi tomu nechce verit nedotikasa ma nemaly sme sex 2.5mesiasa je uplne iny ako pred tym ja so z Ukrajiny tu mam trvaly pobyt mam3 deti jedno jeho dcerka ma 2r8mesiacou neviem co mam robit v poslednej dobe hlada vovsetkom problem nechce sa ani normalne pozopravat musim z neho vitahovat po slovu pitam sa ci ma nekoho hovori ze ne som zufala domou sa vratit nemozem deti neveda po ukrajinsky a su skolo povinny poradte mi nekto kto mal neco take podobne dakujem.
Joj moja, drzim palce, nech sa to utrasie. Mozno ma manzel len take tazsie obdobie, napr. v praci.
@vavrikova a prečo sa máš vracať domov,ak ťa neľúbi,tak sa ho opýtaj ako túto situáciu chce riešiť...ty s deťmi musíš niekde bývať a z niečoho žiť,takže si treba dať pravidlá fungovania a ak nie si samostatná finančne manžel má vočí tebe vyživovaciu povinnosť...a samozrejme alimenty,takže na tvojom mieste by som šla aj za právnikom...nech si chlapec nemyslí,že si zbalíš len caky paky a on odíde len tak naľahko
Najlepsie napis nejakemu advokatovi online poradna zdarma ,aby si bola pripravena na najhorsie ,ale verim ze sa to utrasie .Zelam vsetko dobre.
Baby ste super napisem tomu online pravnikovi co mi poradi pracu nemam som na materskej v oktobri mala bude amat 3 roky hladam si ale nic take co by mi pri 3 detoch vihovuvalo 12robit nemozem na neho sa spolahnut nemozem domou z prace chodi kedy sa mu zachce pitam sa preco takk dlho bol on robil a je vibavene nechcem sa hadat rozbijat to viac jak to je starse 2 deti nije su jeho pred tym ak sme sa mali brat vsetko sme prebrali o detoch o byvani nebol proti tomu hovori mi ze dom mi necha a sam odide tak to rozmisla dospeli muz ja neviem ci nekoho ma pitam sa jednoznacne hovori ze nie tak strasne bi som chcela aby vsetko bolo ako pred tym no neviem velmi ste ma podporili 🙂 🙂 🙂
Tvoj manžel má milenku...
Je to smutne, no ja si tiez myslim ze v tom je ina zena ☹
Drzit ti palce, skus vyckavaciu taktiku 😒
tiez zo skusenosti hovorim ze je mozne ze je v tom ina zena. Moj znamy bol nestastny z toho ze jeho zena s nim nechce mat sex, vadi jej ked sa jej dotkne a vadil jej tak celkovo. On si vsak bol isty ze jeho zena nema nikoho, az po roku zistil ze uz rok ma ineho.
samozrejme ze budem ziadat vsetko nech je na papieri neviem ako sa mam dopatrat ze ma milenku v telefone nic neje na facebuk nechodi ako sa mozu stretavat 😕 😕 😕
@vavrikova nemoze v tom byt ina zena? lebo vtedy chlapi zvyknu mat take reci typu ze nic k tebe necitim. kym nenavrhne rozvod alebo rozchod, ja by som cakala, lebo pri 3 detoch je tazko samej. mas pracu? ak nie, tak by som si pre istotu nejaku nasla. a ako dlho ste spolu?