Ahojte, mam problem so svadbou svojho syna M.
Jeho nadstavujuca ma problem s nevestou mojho syna A, lebo svojmu dietatu vymyslela meno Ema. A to meno, chcela pouzit ona. Tak je nahnevana, ze meno jej bolo ukradnute a nechce ich na svadbe.
Dalej ma problem s dietatom mojho dalsieho syna P. Maly ma jeden a pol roka. Ale ona ho na svadbe nechce, a ked sa M postavil, ze maly na svadbe bude, tak svadbu zrusila.
M jej ustupil v mieste konania svadby, on to chcel v inom meste. Kedze nasa rodina ma vacsie zastupenie na svadbe, tak mi to bolo jednoduchsie, ale tak ustupil. Dalej ustupil v hostine, presadila si cernohor. A hlabne ustupil v mene deti, ktore budu po nej a ona si necha svoje meno.
Dokonca aj kamarati mu nepridu na svadbu kvoli nej aj ked asi ani nemaju na aku, kedze ju len tak zrusila...
@boubo26 No, svadba je v porovnani s tym, co nastava po nej, len taka prkotina-ale ak je nastavajuca takato, tak nemas problem so svadbou, ale Tvoj syn M. ma o problemy asi dozivotne postarane.
treba vážny pohovor so synom M. Ak to syn nepochopí, tak sa riadne popáli.
Tvoj syn M. je hlupy, ak chce zit s takouto zenou. Ale je to jeho volba, nic s tym nenarobis. Teda neviem, co by som ja robila ako matka-skusila doverny rozhovor a potom ho uz len lutovala.
Premenuj príspevok na ..Syn si ide zničiť život...
@boubo26 Však, keď svadbu slečna zrušila, urobte si vy všetci spoločnú rodinnú oslavu z dôvodu, že ste unikli hroziacej katastrofe.
necudovala by som sa kebyze za chvilku sa zjavi prispevok o tom ako neveste nici zivot buduca svokra lebo hucka proti nej jej syna - vo vacsine pripadoch ked si to tak citam tak verím, ze existuje aj druha strana pribehu a toto to len potvrdzuje. Ono niektore si fakt myslia, ze tym padom ze si idu zobrat chlapa tak ho musia odstrihnut od vsetkeho a od vsetkych, spravny chlap ma odovzdat vyplatu a drzat hubu a krok - tak to ma nadstavene draha buduca nevesta, chlapcovi dala zenska poslednu moznost aby sa vzpamatal, ak sa nevzpamata tak ma co chcel a ty neurobis nic, lebo ak s nim hodis rec tak budes nenavidena svokra, ktora nechce pustit svojho syna z drapov a len ho vyuzivas stves proti jeho zivotnej laske. Co robit? asi len sediet a cakat ako sa to vytrasie
@boubo26 navrhni synovu M, nech svadbu prehodnotí, ak by predsa len z dôvodu zahmlenia mysle trval, nech sa zoberú niekde pri mori na pláži a vy si urobte čurbes doma bez nich
@boubo26 no podla mna by sa ani nemali brat.. s takouto konfliktnou zenou ako bude fungovat?
A ked ju zrusila, len tak, tak o problem menej..
@simca06022011 no normalne - postupne prejde len na jedine myslenie - jej a bude vsetko ok - to len jeho rodina na neho negativne vplyva. To si si este nevsimla 😅
@prasiatko30 no, dufajme ze nie 🙂 Ale bohuzail bola som na podobnej svadbe, tiez to tak vyzera,ze to tak dopadne. nazvali to vzajomnou uctou :D cize vsetci robili co nevesta prikazala :D
Ja by som na jeho mieste skusila, ze nezelam si tam jej rodinu, jej surodencov, ci tak dobrovolne pristane na to :D Ta dievka bude kvoli vsetkemu robit dramy, ved este sa ani nezobrali a uz vymysla okolo vsetkeho :D
No a keď svadba sa zrušila, tak v čom je problém? Oni sa aj rozišli, či len svadba nebude? Lebo ak sa rozišli, tak o co teda ide?
Tak to je rozhodne tá ''pravá'', syn môže byť rád, že svadbu zrušila
Zrušil černohor? Tak toto je správa dňa
@karolinakr žeby černohorský rezeň? 🙄
Len nie cernohor ☹
Páni, keby mi toto čudo syn doniesol domov tak ju osobne pošlem do zadku... 😉
Vyprevadím za dvere a poprajem veľa šťastia v živote...
Ona zrusila svadbu a on by mal zrusit zasnuby a vztah 😃
Syn M. je zrejme zvyknutý na komandovanie a našiel si ženu, ktorá preberie štafetu, inak by mu to chýbalo.
Vas syn nech bere nohy na plecia kym je este cas 😅taketo hašterive strigy neveštia nič dobre 😅😅
Dostal šancu .myslím že by mi mal brať nohy na plecia a zdrhnúť od nej alebo on jej pobaliť veci a zakyvať
Véd keď ju zrušila, problém vyriešený...
aj bistu.tato svatka bude este zdrojom mnohych tem tu na konovi 😄
@brita7777 keby morčacie prsíčka, to si ešte rozmyslím, ale za černohor má stopku 🙂
@malva123 zase konkretne s tym menom - kedze nejdu podla storocnych tradicii, ked zena prijima muzove priezvisko - to je ponizenie?
ale ten zvysok - ak ona bude trvat na tom, ze si ho nevezme, nech sa M. ide vyplakat niekam na dovolenku a po roku pochopi, ze to bol pozehnany zasah zhora, ked sa jej tvrdohlava sebestrednost nakoniec obratila proti nej a jeho to zachranilo.
To je pekná brzda. Správanie niektorých žien nepochopím. Syn by ju mal poslať do teplých krajín.