Problém so svadbou syna

boubo26
11. aug 2021

Ahojte, mam problem so svadbou svojho syna M.
Jeho nadstavujuca ma problem s nevestou mojho syna A, lebo svojmu dietatu vymyslela meno Ema. A to meno, chcela pouzit ona. Tak je nahnevana, ze meno jej bolo ukradnute a nechce ich na svadbe.
Dalej ma problem s dietatom mojho dalsieho syna P. Maly ma jeden a pol roka. Ale ona ho na svadbe nechce, a ked sa M postavil, ze maly na svadbe bude, tak svadbu zrusila.
M jej ustupil v mieste konania svadby, on to chcel v inom meste. Kedze nasa rodina ma vacsie zastupenie na svadbe, tak mi to bolo jednoduchsie, ale tak ustupil. Dalej ustupil v hostine, presadila si cernohor. A hlabne ustupil v mene deti, ktore budu po nej a ona si necha svoje meno.
Dokonca aj kamarati mu nepridu na svadbu kvoli nej aj ked asi ani nemaju na aku, kedze ju len tak zrusila...

vellllo_70
11. aug 2021

To je pekná brzda. Správanie niektorých žien nepochopím. Syn by ju mal poslať do teplých krajín.

dskjhfdlkdjhl
11. aug 2021

@boubo26 No, svadba je v porovnani s tym, co nastava po nej, len taka prkotina-ale ak je nastavajuca takato, tak nemas problem so svadbou, ale Tvoj syn M. ma o problemy asi dozivotne postarane.

sasa1310
11. aug 2021

treba vážny pohovor so synom M. Ak to syn nepochopí, tak sa riadne popáli.

hederamonstera
11. aug 2021

Tvoj syn M. je hlupy, ak chce zit s takouto zenou. Ale je to jeho volba, nic s tym nenarobis. Teda neviem, co by som ja robila ako matka-skusila doverny rozhovor a potom ho uz len lutovala.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinah
11. aug 2021

Premenuj príspevok na ..Syn si ide zničiť život...

heleninamama
11. aug 2021

@boubo26 Však, keď svadbu slečna zrušila, urobte si vy všetci spoločnú rodinnú oslavu z dôvodu, že ste unikli hroziacej katastrofe.

prasiatko30
11. aug 2021

necudovala by som sa kebyze za chvilku sa zjavi prispevok o tom ako neveste nici zivot buduca svokra lebo hucka proti nej jej syna - vo vacsine pripadoch ked si to tak citam tak verím, ze existuje aj druha strana pribehu a toto to len potvrdzuje. Ono niektore si fakt myslia, ze tym padom ze si idu zobrat chlapa tak ho musia odstrihnut od vsetkeho a od vsetkych, spravny chlap ma odovzdat vyplatu a drzat hubu a krok - tak to ma nadstavene draha buduca nevesta, chlapcovi dala zenska poslednu moznost aby sa vzpamatal, ak sa nevzpamata tak ma co chcel a ty neurobis nic, lebo ak s nim hodis rec tak budes nenavidena svokra, ktora nechce pustit svojho syna z drapov a len ho vyuzivas stves proti jeho zivotnej laske. Co robit? asi len sediet a cakat ako sa to vytrasie

elizabet173
11. aug 2021

@boubo26 navrhni synovu M, nech svadbu prehodnotí, ak by predsa len z dôvodu zahmlenia mysle trval, nech sa zoberú niekde pri mori na pláži a vy si urobte čurbes doma bez nich

simca06022011
11. aug 2021

@boubo26 no podla mna by sa ani nemali brat.. s takouto konfliktnou zenou ako bude fungovat?
A ked ju zrusila, len tak, tak o problem menej..

prasiatko30
11. aug 2021

@simca06022011 no normalne - postupne prejde len na jedine myslenie - jej a bude vsetko ok - to len jeho rodina na neho negativne vplyva. To si si este nevsimla 😅

simca06022011
11. aug 2021

@prasiatko30 no, dufajme ze nie 🙂 Ale bohuzail bola som na podobnej svadbe, tiez to tak vyzera,ze to tak dopadne. nazvali to vzajomnou uctou :D cize vsetci robili co nevesta prikazala :D
Ja by som na jeho mieste skusila, ze nezelam si tam jej rodinu, jej surodencov, ci tak dobrovolne pristane na to :D Ta dievka bude kvoli vsetkemu robit dramy, ved este sa ani nezobrali a uz vymysla okolo vsetkeho :D

jaskolka
11. aug 2021

No a keď svadba sa zrušila, tak v čom je problém? Oni sa aj rozišli, či len svadba nebude? Lebo ak sa rozišli, tak o co teda ide?

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poopsie
11. aug 2021

Tak to je rozhodne tá ''pravá'', syn môže byť rád, že svadbu zrušila

andrea78
11. aug 2021

@boubo26 buduca nevesta je pekne povedane zvlastna povaha. Tie jej podmienky budu asi len vrchol ladovca. Tvoj syn s nou vo vztahu problemy nema, vsetko je super, funguje, rozumeju si? Oci sa mu po tomto este neotvaraju?

karolinakr
11. aug 2021

Zrušil černohor? Tak toto je správa dňa

deti95060810
11. aug 2021

@karolinakr žeby černohorský rezeň? 🙄

brita7777
11. aug 2021

Len nie cernohor ☹

deti95060810
11. aug 2021

Páni, keby mi toto čudo syn doniesol domov tak ju osobne pošlem do zadku... 😉
Vyprevadím za dvere a poprajem veľa šťastia v živote...

pbra40
11. aug 2021

Ona zrusila svadbu a on by mal zrusit zasnuby a vztah 😃

lesana25
11. aug 2021

Syn M. je zrejme zvyknutý na komandovanie a našiel si ženu, ktorá preberie štafetu, inak by mu to chýbalo.

siasis
11. aug 2021

Vas syn nech bere nohy na plecia kym je este cas 😅taketo hašterive strigy neveštia nič dobre 😅😅

1katus1
11. aug 2021

@boubo26 nech syn berie nohy na plecia by nebol po papučou ale riadnu bagandzu by mal nad sebou , na čo mu je taká panovacna a sťahovania krava ?

mariska1989
11. aug 2021

Dostal šancu .myslím že by mi mal brať nohy na plecia a zdrhnúť od nej alebo on jej pobaliť veci a zakyvať

sense
11. aug 2021

Véd keď ju zrušila, problém vyriešený...

lija22
11. aug 2021

aj bistu.tato svatka bude este zdrojom mnohych tem tu na konovi 😄

karolinakr
12. aug 2021

@brita7777 keby morčacie prsíčka, to si ešte rozmyslím, ale za černohor má stopku 🙂

malva123
12. aug 2021

@boubo26 ona si necha svoje meno a deti sa budu bolat po nej? Taketo ponizenie tvoj syn zniesol? Tak len nech sa ozeni a to si este uzije...dar mu radsej nedavaj,lebo ho o chvilu budu rezat na polovicu.Strasne spravavie ...

moonlight1210
12. aug 2021

@malva123 zase konkretne s tym menom - kedze nejdu podla storocnych tradicii, ked zena prijima muzove priezvisko - to je ponizenie?

ale ten zvysok - ak ona bude trvat na tom, ze si ho nevezme, nech sa M. ide vyplakat niekam na dovolenku a po roku pochopi, ze to bol pozehnany zasah zhora, ked sa jej tvrdohlava sebestrednost nakoniec obratila proti nej a jeho to zachranilo.