Problém so sestrou

19. aug 2023

Prisla som si po nazor, mozno radu. Mam sestru ktoru mam velmi rada. Mam v podstate len ju rodicia nam uz zomreli. Ona ma svoju rodinu, ja mam polrocne babo. Byvame dost daleko od seba takze sa vidime sporadicky a ide o to, ze vzdy ked k nej pridem alebo sa dohodneme na vylet zavola susedov, kamaratky s deťmi a ich kamarátky, proste xy cudzích ľudí tým pádom nemame cas ani na doverny rozhovor. Ak jej aj poviem dôverne veci väčšinou to rozoberá s kamoskami alebo caka odo mna ze pred nimi budem hovorit o sebe. Aktuálne sa rozvadzam, som s malou uplne sama a tak dôverný rozhovor so sestrou mi príde vhod, no nikdy sa neda. Pre upresnenie, k sestre chodím mozno raz za dva mesiace. Ja nie som taky silny extrovert ako ona a tak mi príde divne o svojich záležitostiach hovorit pred cudzími ludmi. Čo si o tom myslite? Mala by slm niečo zmeniť ja alebo to sestre priamo povedať?

pribinak
19. aug 2023

Veď otvorené povedz sestre, že by si sa s nou chcela rozprávať len medzi 4 očami. Že nechceš pri rozhovore jej kamosky a susedy

Ale ak je taka že tvoje sukromne veci potom preberá s ďalšími ľudmi, asi by som hľadala niekoho iného ako bútľavu vrbu

kacena4
19. aug 2023

to co si napisala tu povedz sestre, hadam pochopi... drzim palceky

marianarem
19. aug 2023

Urcite je priamo povedz, co by si potrebovala. Ona ta mozno v dobrej viere chce rozptylit a rozveselit, tak pozyva dalsich ludi. Alebo jej to proste nedochadza, lebo je ina ako ty.

dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mikadooo
19. aug 2023

No, tak ja by som sestru zavolala ku mne, hádam by neprišla s kamoškou ani susedou... 🤷. Prečo vlastne ty s malým bábom (predtým tehotná) chodíš ku nej?

autor
19. aug 2023

@mikadooo pretože ona ku mne nepríde. Boji sa soferovat a ma dve deti ..

domkakvet
19. aug 2023

Povec jej to na rovinu.

mikadooo
19. aug 2023

Aha okej... Tak potom jedine narovinu jej to citlivo povedať, možno ani netuší, že ti to vadí, keďže ona pravdepodobne všetky svoje problémy rieši so širokým okolím 🤷.

mell27
19. aug 2023

A prečo jej to nepovieš narovinu tak,ako si to tu napísala? Veď na tom nič nie je 😊

karolinakr
19. aug 2023

Najväčšia chyba zdôverovat sa "hlásnej trúbe". Čo je " dôverne" ma ostat medzi dvomi za dverami, nie dalšim 30 ludom to rozpravat..A teba este mrzi, ze k tomu rozhovoru nedošlo...

andreatytler
20. aug 2023

Myslim ze ju mozes ovorene poziadat o to aby ste sa stretli len vy dve, ale neviem ci bude schopna si tie veci drzat pre seba, tak neviem ci je vhodna osoba na doverne rozhvory.

januska12323
20. aug 2023

Prečo sa chceš zdôverovať osobe, ktorá to vyrapoce každému na počkanie?