Problém s rodinou

14. apr 2023

Som v nemocnici, lebo som to psychicky nedávala, niekoľko hodinové telefonáty s mamou, ktorá sa ma vzdala v 16 mesiacoch, tak s ňou počas hospitalizácie nemám volať, každý deň sa dobiedza či už môžem volať, tak moja odpoveď je nie, ale s tetou ma špehujú na sociálnych sieťach, zablokovať ich nemôžem, lebo peklo na streche. Že ako si dovoľujem pridať foto, na ktorej sa neusmievam. Oni nechápu a nechcú pochopiť, že sa nemusím mať dobré. Ako s nimi rozumne vychádzať? Ja zase nechcem klamať, ale nechcem si ich ani pohnevať, lebo inú rodinu nemám. Ja som už v koncoch. Aj mužova rodina ma viac chápe a podporuje ako moja.

roja01
14. apr 2023

To je mi luto, no snaz sa nepripustat si reci (jednym uchom tam, druhym von) a povedz si, ze si nic nebudes robit z toho, ze by sa na teba mala mama zlobit. Hovory nezacinaj a najnutnejsie obmedzuj.
Ak sa mozem opytat, kto ta vychoval a nemoze byt tvojou oporou a rodinou?

janinah
14. apr 2023

Nevymyslaj.....

ukulela
14. apr 2023

Nemas s nimi komunikovat. Hotovo. Ked ich nechces bloknut, tak obmedz viditelnost prispevkov a zadaj ich tam. Nebudu vidiet nic, co nechces. Ale zas ja by som ich blokla. Robi ti komunikacia s nimi zle? Robi. Tak musia pochopit, ze teraz je stopka. Nech to odkomunikuje aj muz.

januska12323
14. apr 2023

Hovory nedvíhaj, sms zablokuj, sociálne siete tam by som ich ani nemala ale tvoja vec. Si dospelá, máš muža, ktorý za tebou stojí nemusíš sa stýkať s ľuďmi, ktorý ti ubližujú. Budú aj ďalej manipulovať? Nech, teba to nezaujíma.

cyberk
14. apr 2023

Ty si to trapenie uzivas ze? Si dospela zena, to ze je niekto rodina neznamena, ze s nou musis komunikovat. Tak sa prestan lutovat a postav sa svojmu problemu a vymaz osoby, ktore ti ublizuju zo svojho zivota.

mimka1402
14. apr 2023

@janinah ?? Co si tým chcela povedať?

domkakvet
14. apr 2023

Tak sa s nimi pozhovaraj v klude a vysvetli im co ti vadi.

bylinka25
14. apr 2023

Tvoja matka sa ťa vzdala ako malého, 16-mesačného dievčatka? Dobre tomu rozumiem?
Prečo si teda v kontakte s so ženou, ktorá ťa len porodila? Tomu nerozumiem.
Daj si otázku, kto má tú zásluhu na tom, prečo si skončila v nemocnici. Nuž, dievča moje, preruš kontakt s takými toxickými ľuďmi, dáš sa psychicky dokopy.
Píšeš, že ťa špehujú na sociálnych sieťach, zablokuj ich, to isté urob aj s telefónnym číslom, prípadne si u operátora daj zmeniť nové číslo.

beata_k
14. apr 2023

Na psychiatrii mas mobil cely den k dispozicii?

janinah
14. apr 2023

@mimka1402 mobil je prvá vec.ktoru zoberú psych.pacientom a jeho používanie má prísne pravidlá

janinah
14. apr 2023

@beata_k nemá..je to vymyslené

mimka1402
14. apr 2023

@janinah Nie na každom oddelení, niekoľko xy ľudí mi tam skončilo a nič takéto nebolo, boli v rôznych nemocniciach. Ale je to kontrolované. Ale samozrejme nevylučujem, že je to vymyslené, ale keďže moja blízka kamarátka ma hranicnu a bipolarnu, v nemocnici je viac ako doma kvôli pokusom apod... Tak vždy mala prístup, teda iba ak bola v najhorších stavoch tak mobil mala odobraný kým sa jej nezlepšil stav.

beata_k
14. apr 2023

@janinah Tiez viem, ze mobil im beru

mamamoni
14. apr 2023

Vymyslené....

natalka13
14. apr 2023

Kolko mas rokov? To fakt nedokazes bloknut koho nechces mat na sieti?

autor
15. apr 2023

Na otvorených otvoreniach môžu byť mobili aspoň tu a v BA to tak bolo. A s mamou som kontakte, lebo som vyradtala u jej rodičov a potom pri jej sestre. Takže ich chodí pozeraž, teda už len tetu. O a nechápe, že mi ako decku ubližovala a zrazu sa urobila hrubá čiara a všetko je v poriadku a ona je zrazu milujúca matka. A vadí mi prečo musím pridávať len fotky, na ktorých som šťastná a usmiatá. Posledné tri príspevky som zablokovala, aby to nevideli, ale blokovať ich nechcem, lebo raz som blokla mamu, tak sa išla predávkovať liekmi, volala aj tete a teta mne, že to mám vyriešiť s ňou. Oni majú problém, ja som tu len na nastavení liekov kvôli úzkostiam. Ale s mamou si nevolám, to mám nariadenie od lekárky, že proste to tak ďalej nejde. A toto ich stalkovanie je už cez čiaru, mužovu rodinu som už dávnejšie blokla, z tohto istého dôvodu, jedine zámienka, že ruším fb a poblokujem ich

januska12323
15. apr 2023

Tak ešte raz. Nemusíš sa kontaktovať s kým nechceš! Ani s mamou ani s tetou. A nie si nijak zodpovedná za matkino rozhodnutie pojesť tabletky aj keď určite to neurobí.