som vydata 8r,máme 8r syna.Momentálne bývame v podnájme sami, po svadbe sme byvali pár rokov pri mojich rodičoch, neskôr som si uvedomila že je lepšie byť sami. Lenže ja nemám pokoj v sebe. .manzel chodí často pracovat aj mimo práce a je v kontakte so svojimi rodičmi a súrodencami.Ja som tam prestala chodit, ako sme sa za slovicka tahali sp svokrou aj svokor bol namna hnusny ,nezapadla som medzi nich od začiatku. .urcite je chyba i vo mne ale až zle mi je keď si pomyslím že tam musím ísť, len koli ja neviem slušnosti? vždy to dopadne rovnako trpky humor svokra a také zadrby, ziadna láska tam neni, intrigy. .už sa to asi nezmení) potadte mi či tam mám začať chodiť, ale čo tam mám robiť, tam bývajú pokope v dome, nemám čo, mám svoju domácnosť
@mamca30 konaj tak,aby si mala ciste svedomie ....
tazko nieco radit.Je to jeho rodina,takisto ako ty mas svoju .Tiez to nemame ruzove pri par ludoch z jeho rodiny(surodenci),ale akceptujem to.
mas na vyber asi len dve moznosti:
1.nechodit tam vobec,len mm ,zo synom
2.tu chvilku predychat a ist tam
Hlavne netlac na mm.
@mamca30 ja ta uplne chapem a aj obdivujem ze uz 8 rokov toto trpis.
my sme manzelia len 2roky ale problemy zacali hned ako sme sa zasnubili a trvaju do teraz.dokonca sme pocas mojho tehotenstva s nimi ani neboli v kontakte tak ma nezniesli( lebo som im ukradla syna podla slov svokry ) a mm sestry ani nehovorim co mi stvarali.( raz napisem o tom roman -telenovelu ) 🙂
teraz sa uz tvaria ze hihihaha lebo maju vnuka - ich jediny menovec tak ma akoze akceptuju 🙂
ja uz sa z toho len smeje...ale kvoly manzelovi tam na tu 1/2 hodinovu navstevu pojdem som ticho alebo sa len usmievam a snazim sa jednym uchom dnu druhym von...
na take nieco sa neda radit , len popriat vela trpezlivosti a pevne nervy.drzim ti palce ...len pamataj na to nech to nikdy nepokazi vztah medzi tebou a tvojim manzelom.lebo teraz ste jeden pre druheho rodina 😉
Je to len na tebe,ale je divné,že ti nie je sympatický nik z ich rodiny,svokra,svokor-dá sa pochopiť,ale nemáš tam jedinú osobu,čo by ti sadla?švagor,švagriná? nikto?.....to si ani nechodíte gratulovať na narodeniny?ty svokrovcom,oni tebe?ani svojmu vnukovi?nič? ľady sa pohnú,len ak sa ty zmeníš,oni sa ti prispôsobovať nebudú......kto má najbližšie nejaký sviatok? ak u vás,tak ich pozvi na kávu,ak u nich,tak choď zagratulovať spolu s manželom a synom ,ste rodina.....vzťahy sa budujú,ale na to treba dve strany,na mňa svokra spočiatku len zazerala,že som jej syna ukradla,potom na mňa naváľala kopec roboty kedykolvek sme tam prišli,potom ochorela tak som bola dobrá na opatrovanie,neboli tam sympatie,ale bola slušnosť a rešpekt,je to mama muža,ktorého ľúbim....aj tvoj manžel sa poteší,ak si k nim začneš hľadať cestu,možno to nevyjde,ale za pokus to stojí
Porozpravaj sa s nimi. Povec im ako s citis co si myslis a ak to nevyjde nechod tam
@mamca30 pokial nemusis, tak tam nechod 🙂 ja som svokru videla pred dvomi rokmi a tak skoro sa tam nechystam 😀