S manželom sme sa vzali pred pol rokom,predtým sme spolu chodili dva roky..Ok toto asi neni až tak podstatne len na uvod.Hačik je vtom,že muz ma dobreho kamarata,ktoremu stale poziciava lepsie povedane dáva peniaze lebo ten jeho "užasny" kamoš sa s vracanim rozhodne nikdy neponáhľa.Manzel zarobi okolo 3000€ mesačne,pracuje v Nemecku..A ten jeho kamoš je skoro vkuse bez roboty a pyta od manžela..A on "dobrák" mu stále ochotne požičia,teda daruje vlastne.. Raz je to 100€ raz 50 raz 150€ minule to bolo dokonca až 800€.. Vraj mu ho je luto,lebo nema sčoho žiť..No je toto normálne?Je manžel len velky dobrák alebo je hlupy? Keď sa snim otom rozprávam tak stále to iste.. Že mu je ho luto a podobne..Minule som mu vravela, že by sa nam zišiel novy väčší televizor,mame taky menší a on mi odpovedal že teraz žiadny televizor lebo pozicial (jeho meno)...
@0silvia0 no keď od neho na niečo pýtam ja,tak povie ze uz dal jemu
Máte spoločné financie alebo každý svoje? Od toho veľa závisí. Lebo ak máte každý svoje, tak je čisto na ňom, čo s nimi urobí. Blbé, ale je to tak. Ak spoločné, tak treba pripomenúť, že máte spoločné financie a ak chce požičať kamošovi, treba to s tebou prediskutovať.
Otázka je, či je to pravda. Podaktorí muži v zahraničí platia kadečo, vyhovárajú sa na kadečo a užívajú si tam, kým ženušky na slovensku čakajú a počúvajú, ako raz požičal tomu, raz onomu. Už tu raz bol jeden, čo robil v zahraničí a všetky peniaze, ešte aj zásoby, požičal kamošom a nikdy nevrátili (a jasné, že nikdy nevrátia, ale hlavne to vyzeralo, že chalanisko ich tam proste prehajdákal a vyhovoril sa na požičiavanie kamošom).
No, tak by som mu toto dala nejako pocitit. Napr. by som mu vysvetlila nech mu veceru navari ten, komu pozical. Ale v manzelstve je dolezita komunikacia a ta u vas zrejme nefunguje. Otazku financii ste mali mat vydiskutovanu uz davno. Ja by som toto netolerovala.
Manzel ako casto chodi domov? Ked len obcas, narozpravat ti moze hocico a nedozvies sa kde je pravda. Toho jeho kamarata aj poznas?
Tak bud klame alebo je hlupak a živy kamosa. Nech je to ako chce musi stym prestat. Trebars tu malu tv predaj kym bude prec .. a povedz mu ze si dala kamoske co chudera nic nema, Ved on tak robi.. zaraba 3000e a povie ze nema na novu tv 📺 no pekny odrb. Tam bude horsi problem ako neschopny kamos 🤔
800e by dal “ kamosovy” ktory nic nevrati len idiot ak sa ti inak zda inteligentny Tak je Bud gambler alebo tie prachy idu na sex..
@0silvia0 áno práveže poznam.. samozrejme mozno ich míňa aj na nejaku milenku,ruku do ohna zanho nedám ako za nikoho..ale o tom kamošovi viem určite...
@miadi možno idu ktovie..ale toho kamoša poznám,je z nasej rodnej dediny..
Tak Jasne ze naj alibi je zvalit to na konkretneho povalača Ved ty sa ho nepojdes pytat ci mu tvoj muz ozaj dal €
Isla by som za nim a opytala sa ho kedy vrati aspon tych 800 ze chcem novu tv a z jeho reakcie by bolo Jasne ci tie € dostal ci nie .
Nemusi ti to byt trapne aspon zistis kusok pravdy. Bud ten povalac vyvalii oci ze o ziadnych 800 € netuši.. tak mozes potom muza primacknut kde tie $ naozaj idu.. ak sklopi usi ze nema vrati niekedy Ked bude mat aspon mas sancu ze sa bude hanbit pytat dalej € Lebo nechce nikto neprijemnosti s nasratou manzelkou.. chod za nim aj s bratom alebo otcom ak potrebujes mat pocit posili a da to aj tomu chlapikovi raznejsiu msg ze mà vratit € ak ich teda vobec videl .,
No ja by som toto určite netolerovala a robí to naozaj len riadny hlupák a ešte v takejto ťažkej dobe dávať peniaze niekomu len tak. Keď by mal prísť ja by som schválne schovala pár drahších vecí tak aby si to všimol a tvrdila, že som ich darovala lebo mi bolo tých ľudí ľúto
@spadnutaslivka sú manželia, takže majú spoločné financie bez ohľadu na to kto ich zarobil. On natlačí prachy nejakému nemakačenkovi a vlastnú rodinu oberá o lepší štandard, žiadne také, že míňa zo svojho.
Zobral si za ženu toho kamoša? Keď ho tak financuje.....ochudobnuje vás a keď prídu deti tak rodinu
Veď nech mu vybaví prácu, keď ma také dobré srdce.Neviem tiež by som sa spýtala kamaráta ako to je
@0silvia0 super, súhlasím s vami.
Má dobré ♥️ treba si pomáhať, ale on zneužíva vášho manžela a hlavne jeho dobrotu. Ako písala pani vyššie treba mu vybavyt zamestnanie alebo manžel nech ho zoberie k sebe do práce.
…nechcem ta strasit, ale su naozaj len velmi dobry kamarati??? Si si tym ista? Podobne scenaria poznam a dokonca som ich riesil, ked som pracoval pre nemenovanu agenturu co sa zaobera hladanim dokazov… musis to stopnut inac ta to zozerie a to nechces, to mi ver. Drzim palce a pevne nervy…
Daj vedieť, ako to dopadlo. To ma fakt zaujíma.
tak v tomto pripade je muz hlupy, pokial toto vsetko nevidi a hlavne sa cudujem ze ako ok pozicat ale nevrati raz dvakrat tak uz nedam a druha vec, keby ja poctivo zarabam peniaze asi mi nie je dvakrat pochuti niekomu len tak davat 🙂
To aj keď budete mať deti tak ti chlap povie, že na plienky a jedlo nie je, lebo už požičal kamarátovi? By som mu povedala, že to nie je normálne, a ak mieni kamaráta bez roboty podporovať aj naďalej lebo je mu ho tak strašne ľúto, tak sa k nemu môže rovno nasťahovať, aby mal kto chudáčikovi pomôcť aj s nájmom, nákupmi, upratovaním a voľnočasovými aktivitami. Toto nie je sranda, z toho bude raz obrovský problém, treba to čo najskôr vyriešiť.
To neni len tak a ty sa tu rozculujes. Je kamos jeho plateny gay, klame ti, ze dava jemu, a dava inde atd..... ak by pomohol 2 , 3 x, este nezenaty, ked uz ste manzelia, ze ho nezaujima nejaka spolocna buducnost...., v poriadku to nie je, ty s tym musis bojovat, ak vas vobec este ta buducnost caka.
zacni pistat aj ty a pytat ako dotycny kamos a odkladaj si. Toto by som rozhodne netolerovala. Nech kamosovi radsej pomoze zohnat pracu, ked je taky neschopak.