Ahojte,píše sa mi to ťažko. Viem že v živote sú vážnejšie veci aj choroby atď. No ja za mlada..som mala problém s ľuďmi. Bola som asi hanblivá ? Nepriebojna? Citlivá..
A teraz tento problém má aj môj syn. 😏A aby toho nebolo málo ..aj moja sestra aj jej dcéra a aj jej syn.
Čo si mám o Tom myslieť?je to dedične?alebo je chyba vo výchove. Hm ,fakt neviem
Deti vidia ako sa správajú rodičia...aj povahova črta...aký problém myslíš sociofobiu?nerada sa s niekým rozprávaš, máš stres...uzkostliva matka väčšinou výchova úzkostlivo dieťa...preberie po nej vzorce bojím sa, nezvládnem...si naše zrkadlo
@luccija ach bože 😏😔
Čo sa zmení tým, že tu nad tým budete dumať s xy cudzími ľuďmi? Riešte dôsledok, nie príčinu.
n ie ako povedala by som, ze to nemoze byt dedicne, skor to tie deti odkukali od rodicov a spravaju sa presne tak isto, ako oni
Skus ho podporit, motivovat, ist mu prikladom aby sa nebal, aby nabral odvahu 🙂
Ty si mu vzor aspoň máš dôvod ten najväčší na sebe pracovať🙂to, že je taká aj sestra jej deti, tvoje nie je náhoda.Ale nerob z toho vedu veď nie všetci sú extroverti, niečo má aj z tvojho muža...posmeluj, ľudia nie sú zlí a komunikácia je základ.
nevidím na tom nič zlé, každý sme iný....deti to odpozerajú od rodičov, ale to neznamená, že také musia ostať, formuje nás aj okolie, životné okolnosti, nikto nie je celý život rovnaký...ja som bola tiež citlivejšia, potom keď som sa zamestnala, tak som bola už viac "hubatá", ani to nebolo najlepšie a teraz už to mám tiež viac-menej na saláme 🙂 no a bála som sa, že dcéra bude na tom podobne ako ja za mlada, ale ona je extrovert, čo som sa snažila docieliť hlavne tak, že som ju vždy nosila medzi deti, ľudí, volala som k nám návštevy, veľa výletov...osobne si myslím, že najlepšie je byť sám sebou, teda prijať sa so všetkým dobrým/zlým
Ďakujem za podporu 🙂viem že takýto ľudia to nemajú ľahké v živote a sú odcudzovany za to 😏ja len verím že si bude veriť
@zoro9836 🤔🤣veď aj ja mám na háku ale to trvalo veru ..
Mozno vychova, ze deto to odkukali od vas a vy od roficov, toe vzorce spravania