Problém s kamarátkou. Ako by ste poradili?

larinka17
26. dec 2020

Ahojte mám taký problém mám kamarátku. Poznáme sa už 10rokov a naše deti spolu vyrastajú. Všetko bolo v poriadku keď bývali s rodičmi a však 3 roky bývajú sami s deťmi a odvtedy to nej s manželom ide dole vodou on si našiel milenku keď bola tehotná .... Všetko sa utriaslo že začnú odznova keď sa im dcéra narodila a odvtedy ako by jej preplo dcéru mi nosila od mesiaca aby som ju bavila tiež si našla chlapa a však ja som bola tiež tehotná nedalo sa to dlho dávala ju k nám stále aby mohla za ním behať ...ale už to je rok a došiel ďalší problém tak jej muž zo všetkým sekol a ona chodí stále a tu je problém stále mu to vykrikuje nonstop sa hádajú a bijú pred deťmi . Ich staršia dcéra to už nezvláda a plače mojej dcére ako neznáša svoju mamu ... Ona jej stále hovorí že sa zabije a je pri ich všetkých hádkach! Ja som jej už hovorila že ne prestanú veci riešiť pred deťmi ale prosím moju dcéru aby som jej pomohla ako ? Keď jej dohováral a ona nič !

amelia000
26. dec 2020

@larinka17 nech sa paci nahlas ju na socialku.

larinka17
autor
26. dec 2020

@amelia000 keď to je ľahké deti zobrať ale potom ťažšie ich dostať spet

amelia000
26. dec 2020

@larinka17 ale oni jej deti hned nezoberu v prvom rade je naprava a pohovor s rodicmi

larinka17
autor
26. dec 2020

@amelia000 Áno? To neviem ako to funguje ja som jej sľúbila že sa pokúsim jej máme dohovoriť ak to nepomôže tak jej mužovi ak ani to tak asi dám ten podnet na úrad mne je tak ľúto tých detí keďže trpia len oni za to že sa oni nevedia dať doporiadku

ivkazba
27. dec 2020

@larinka17 súhlasím s @amelia000 kontaktovať sociálku. Oni ani feťakom nezoberú len tak deti. Budú s nimi hovoriť a snažiť sa aby došlo k náprave. Hlavne to nerieš ty, pretože nakoniec budeš ty tá zlá, hoci si chcela pomôcť.

larinka17
autor
27. dec 2020

@ivkazba Ďakujem no veď to že aj keď sa poznáme dlho viem že ja by som bola najhoršia ak by som chcela pomôcť ťažko takto..