Problém s bývalou

sovicka5553
12. jún 2018

Ahojte. Neviem či sa potrebujem vyrozprávať alebo potrebujem poradiť. Ale musím to uz zo seba vydať von. Toto je môj prvý vážny vzťah do ktorého som sa strmhlavo nahrnula a prišli problémy.
S priateľom už nejaký ten čas spolu bývame a začíname plánovať aj rodinu, ale je tu jeden problém.
Keď sme sa zoznámili a prišla reč o bývalých vzťahoch, priateľ mi povedal, že je polroka sám a s bývalou ma všetko vysporiadané. A že momentálne býva s mamou v jej byte, pretože s ex zili v podnájme 7 rokov a po rozchode ho zrušili.
Samozrejme nebol dôvod neveriť mu, trávili sme spolu veľa času a nemali pred sebou žiadne tajnosti.
Až sme sa ocitli na prvej dovolenke a v prvý deň dovolenky mi prišla smsky od jeho bývalej. V moments sa mi všetko zrútilo. Za ten celý čas čo som s ním dovtedy bola si oni dvaja riešili svoj rozchod, vypisovali si, smútili, riešili. Ona ešte tri mesiace potom, ako ma spoznal bývala v ich podnájme a ako bonus som zistila, ze on si ten podnajom nechal, občas tam prespava a má tam veci.

Ja som mu to odpustila, s byvalou nie je v kontakte, bývame v spoločnom podnájme ale on má aj ten podnajom v ktorom býval s ex a problém je v tom, ze on ešte nie je úplne vystahovana z toho ich podnájmu a ma tam zopár vecí.
No a aby som sa dostala k pointe... od toho času ubehlo 8 mesiacov, za celý ten čas prosím priateľa len o jednu vec aby vyriesil to, ze ona tam ma svoje vecia zobral ma do toho bytu nech vidím čo tam je... a takisto celý ten podnajom zrušil.
Uz som čakala dosť dlho, urobila kompromis v tom, že čakám pokiaľ to vyrieši, odpustila som, že klamal. A jediná odpoveď ktorú dostanem, je, že mňa do toho nič nie je, nijak nas to neovplyvňuje a mám to nechať na ňom. Stále sa na tom hádame a ja už nevlaádzem.

ladyblcha
12. jún 2018

Zly nazov. Problem neni s byvalou, problem je s tvojim sucasnym.

lilyianka
12. jún 2018

@sovicka5553 z logického hľadiska nechápem načo mu je ďalší podnájom, čo nemá kam dávať peniaze? Mať v podnájme byt len tak je úplne odveci...jedine, že by klamal a chodil tam za bývalou na "prietrtky"... nič iné mi ž toho nevychádza, veď ked toľko klame, môže aj teraz...
Tiež by som trvala na tom, aby ma tam zobral, nech vidim ako sa veci majú plus zrušil podnájom.. .a keby mi povedal, nech sa do toho nestaram tak dovidenia

fokuska
12. jún 2018

@ladyblcha Tiez nerozumiem co zle robi byvala, problem je s priatelom, ktory klame.

vorkola
12. jún 2018

jasne,keby ze ta strasne lubi,vsetko do pintika zrusi,a prve podnájom,aby vy ste dvaja mohli fungóvat

sofia82
12. jún 2018

@sovicka5553 ja mam tiez dojem,ze si nechava akesi "zadne dvierka", chlapec to nema usporiadane nielen prakticky, ale s velkou pravdepodobnostou ani v sebe citovo...

beky1813
12. jún 2018

A kde je ten problem s byvalou?

pribinak
12. jún 2018

Moja zlata. Tu nie je priestor na kompromisy, tu si musi tvoj priatel vybrat, bud teba, alebo nejaku inu.

Očividne nie si jeho 100percentna voľba, ten podnájom to su zadné dvierka, alebo poistka, keby to s tebou nevyšlo.

zooeynka
12. jún 2018

...urob si s nim dieta(kedze planujete rodinu)a okrem jeho klamstiev, tajnostkareni, neuprimnosti a byvalej budes mat na starosti aj babo s kretenom (ktory ta klame od zaciatku vztahu....). Fakt zle. Byt na tvojom mieste tak moja zamilovanost by vyprchala v momente ked by som odhalila jeho prve klamstvo s byvalou....

selest
12. jún 2018

Uz len to ze ti povie ze ta do toho nic nieje poukazuje na to za co ta ma a ako berie vas vztah. Je na zvazenie ci sa mu da doverovat a v com este ti klame pripadne co ti aj buducnosti moze zatajit kedze bude mat pocit ze ved ta do toho nic neni. Nieste dlho spolu, nemate deti.. z kratsej cesty sa lahsie vracia. Ja byt na tvojom mieste si snim sadnem a ujasnim veci a pokial mieni takto pokracovat tak bezomna.

sovicka5553
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sovicka5553
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sovicka5553
autor
12. jún 2018

@lilyianka tak ma tam nejaké veci, ktoré sa nezmestili do nášho terajšieho.. aj keď je tomi len ďalšia výhovorka, lebo keby veľmi chcel tak nájde moŽnosť ako to vyriešiť... veď toto v kuse riešim dookola nech ma tam zoberie, keď uz nič neskrýva. Odpoveď dostanem, ze mu mám dôverovať a že je smutné ze mu neverím. No ako mu môžem dôverovať, keď ma sklamal?

sovicka5553
autor
12. jún 2018

ďakuje za vsetky reakcie... Celé ro stojí a padá na tom, že ked som mu odpustila to, že klamal očakávala som, ze potom napíše svojej bývalej nech si pride pre veci a ja budem vedieť, ze to celé skončilo. Ale nič sa nedeje a moja trpezlivosť už končí. Lenže on ma v hlave to isteje dookola. Ze nas to nijak neovplyvňuje a on potrebuje čas, aby si to dal dokopy. No podľa mňa, najväčšou motivaviou by malo byť pre neho to,ze aj napriek tomu som s ním. Čo sa týka bývalej, s určitosťou môžem povedať ze s bývalou s nestretávajú, lebo tá ho tak neznáša, ze si chce žiť svoj život.
Ale naozaj ďakujem za každý jeden názor, uz som sa milionkrat rozhodla, ze sa zbalim a vypadnem, ale vždy ma presvedčí. Nie som typ, ktorý sa zdoveruje niekomu, preto mi ani nemá kto prehovoriť do duše

jasminet
12. jún 2018

Zbal sa a odid, s tým, že keď si usporiada co vlastne chce a vyrieši záložný podnájom môže sa ti ozvať... Myslím, že ho už ale veľmi neuvidíš.

sovicka5553
autor
12. jún 2018

@jasminet Tak to bude asi najlepšie. No je to pre mňa ťažké. Stále som verila, že je to taký istý človek ako sa správal prvý polrok nášho vzťahu, ale ide to dolu vodou.

ewell13
12. jún 2018

A nebyva ta ex nahodou este v tom podnajme, ked ta tam nechce zobrat?

bluff
12. jún 2018

Ak si chlap plati jeden zbytocny byt na prenajom, tak je aj sprostemu jasne, na co panovi taky byt je. Prosim ta, zbal sa chod od neho prec, lebo este budes lutovat ze si tak neurobila skor.

sovicka5553
autor
12. jún 2018

@ewell13 Bývala má svoj byt v ktorom býva.

sovicka5553
autor
12. jún 2018

@bluff No len problém je v tom, ze si naozaj neviem predstaviť kedy by do toho bytu mohol ísť. Pracuje z domu, akurát chodí cvičiť do posilky pod našim blokoma sem tam s kamošom von čo si myslím, že neklame.

sovicka5553
autor
12. jún 2018

Občas necháva kľúče od toho bytu v aute.. už som mala nutkanie zobrať ich a ísť tam sama, ale jednoducho nikdy som nerobila niečo niekomu poza chrbát a pride mi to blbé.
No zrejme som sa do toho príliš zamotala. Rodinu poriadne nemám, nemám ani kam ísť. Pracujem, popritom dorabam výšku. Bol to jediný človek, ktorý pri mne stál, ale cim ďalej tým viac sa citim sama a trápim sa, že denno denne niekomu niečo vysvetľujem. Vediem ďalekosiahle debaty a nakoniec sa dostaneme stále na začiatok.

janulka2811
12. jún 2018

S môjho pohľadu ta tvoj priateľ ale riadne ťahá za nos.Ak po 8 mesiacoch si nevie zrušiť podnájom s bývalou a chodí tak určite sa tam stretávajú a hádaj,určite sa tam na seba pekne nepozerajú len.
No tak buď by drahý si dal dokopy bývalí vzťah alebo by som ho pustila k vode,bohužiaľ určite lepšie než sa nechať ťahať za nos ... 😕

sovicka5553
autor
12. jún 2018

@janulka2811 no on do toho podnájmu ide iba občas na skok ked mu treba niečo čo ma v tom byte.. a to uz som dosť ostrazitá kde a ako dlho trávi čas.

zuzanka.zuzu
12. jún 2018

@sovicka5553 NENENE "skôr on plánuje ako ja... a mozno to je z vypočítavosti aby si ma pripútal k sebe" - a prečo by si ťa mal akože chcieť pripútavať???
dievča zlaté to ty máš ružové okuliare a vidíš/počuješ čo chceš... takto chlap nepremýšľa, takto premýšľajú ženy 😉 ty si v tomto vzťahu/nevzťahu úplne mimo 😢 (toto nemyslím v zlom, naozaj si mimo, vy ste vlastne obaja mimo)

deti95060810
12. jún 2018

ja by som z takého vzťahu odišla...nemám rada keď ma niekto klame...

martina2ve
12. jún 2018

Zbavit sa ho! Postav sa pred zrkadlo pozri sa samej sebe do oci a zacni mat rada sama seba!!!
Vo vztahu sa klamat nema, co bude robit za par rokov? Podvadzat? Robit veci poza chrbat? Nee to neni dobre toto! Viem tazko sa to pocuva,aj mne sa to kedysi tazko pocuvalo,a ver ze viem co pisem.. drzim palce✌🏻

alex49
12. jún 2018

a prečo nemôžete spolu bývať v tom podnájme? teraz akože chlapec platí dva byty a v tom jednom má iba pár vecí uskladnených?

derdia
12. jún 2018

@sovicka5553 ved to je uuuplne smiesne....a myslim,ze rozum mas tak vies aj sama,ze to normalne nie je...predstav si inu zenu,ze by pisala to co ty...ze co by si si o tom pomyslela...jasne,ze to nema vysporiadane...a mozno si ju nechava ako zadne vratka...co keby...ak nahodou nie je jeho bokovka...boze tieto vase vztahy....ved ked ta muz chce a miluje tak sa aj pos ....koli tebe....a nemusis sa mu doprosovat....treba zapnut svoje ego a pekne mu dat najavo...ze bud alebo....nech si vyberie...aspon budes vediet na com si....podla mna netuzis po vztahu,kt.nie je NAOZAJ!!!

derdia
12. jún 2018

@sovicka5553 no dobre a este jedna otazka?na ciu pamiatku to tam plati,kedze je to podnajom a chodi tam LEN si po nejake veci?a teraz ruku na srdce😉myslis,ze niekto by vychadzoval 100-200-300 eur za byt kt.mu je na nic???

jasminet
12. jún 2018

@alex49 však toto, ze platí 2 byty a v jednom ma pár vecí? Neverim... Bud sa teda topí v prachoch, ale to by mal vlastný byt a nie podnájom, alebo tam chodí na zalety.

katkati
12. jún 2018

@sovicka5553 Ty naozaj veríš tomu, že si ťa chce pripútať? To akože klamstvom? Veľmi sa mu prispôsobuješ, to nie je pre teba dobre. Aby si nakoniec nezistila, že si z teba strieľa, aj so svojou bývalou, alebo aj s niekym iným.