Ahojte, založila som si novy profil pre zachovanie anonimity.
Mala som 7 ročny vztah z ktoreho mam jedno 4 ročne dieta, do mojho života prišiel nečakane novy muž ktorý sa zdal byť dokonalý..no problem je v sexuálnom živote.
Ma 36 rokov ( musim uviest ze za svoj sexualny zivot mal okolo 15 žien ) čo sa tyka sexu je velmi pozorny, šikovný ma vela skusenistí a dobru techniku takže u mna problem nieje, spravim sa aj niekolko krat, ale on ma extremne dlhu výdrž pri sexe..mozno si poviete ze je to fajn..ze lepšie ako by sa mal spravit za minutu..ale tento sex trva aj 40 minut..je uplne jedno ci sme spolu 2 tyzdne neni..a mame sex proste menej ako pol hodinu to nebude, uspokojit ho oralne je nemozne..po pol hodine som to vzdala..povedal ze ziadna zena ho tak este nespravila..dokonca ked som sa pytala ze ked si to robi sam tak tiez to tak dlho trva, a aj vaznejsie vztahy sa mu rozpadli koli tomuto problemu, a ono to problem je pretoze po tak dlhom sexe..ktory bol niekedy aj viac krat za den som zacala aj krvacat a mala som bolesti, netusim ci existuje nieco co by nam pomohlo..ale tu neexistuje rychlovka..tu neexistuje uspokojit si svojho muza leto to je nemozne..som z toho miestami az zufala..lebo toto je zaciatok vztahu..ktory neviem ci nebude lepsie ukoncit skor ako neskor..
Dakujem za vas nazor..
sam..tak tiez to trva tak dlho
Čo by sme za to niektoré dali. Minule tu bola taká diskusia ale s opačným problémom. Ani jeden extrém nieje dobrý. Ani keď je hotový za pár sekúnd ani keď mu trvá hodinu kým sa urobi. Je to ako s dlhým a krátkym penisom.
Nemyslim si ze vydrz je problem. Problem je ze teba to boli a krvacas. To by som riesila. Mozes mat nejaky problem. Suchost a podobne, mykozy nemavas casto? Mykoplazny a ureoplazmy su ok?
@amonet problem nemam, a vlhka som niekedy az priliz , ono je to vsetko pekne..je to zaciatok vztahu..a tym ze koli praci sme spolu napriklad aj 10 dni spolu neni tak potom ten sex mame aj viac krat..len ked kazdy sex trva aj 40 minut..tak zrejme z toho sa mi spravili male ranky..naozaj neviem..vcera sme mali sex a potom som krvacala dnes uz nie, predtym som nikdy nic take nemala, mna by skor zaujimalo co je pricina toho ze sa nemoze spravit...v ,,normalnom case'' pritom tvrdi ze je velmi vzruseny ale nevie to ovplyvnit
@problem123 no mne keby povedal chlap ze ziadna zena ho este tak nespravila, no konec... negentlemanska komunikacia je u mna horsi problem ako prilis dlhy sex. Spominat pri sexe ine zeny by bola u mna stopka.
@0silvia0 ale ja som sa sama opytala, az vtedy mi to povedal on nespominal ine zeny ani neriesi minulost, len ma zarazil tento ,,problem,, nakolko nikdy predtym som nezazila nic podobne..tak som sa narovinu opytala..a dostala som odpoved..tak isto som sa opytala ci niektore zo vztahou skoncili koli tomuto a odpoved bola ano..proste ze to tie zeny nezvladli...sice zo zaciatku fajn..kazdej sa pacilo ale po case to zacal byt problem..predsa len ked je zena unavena po narocnom dni..pripadne ma male dieta..netuzi zrovna po 40 minutovom sexe..😣
takže sním skáčeš skoro každý deň do posteli stým že niekolko krát za deň a potom sa čuduješ že si krvavá a ubolená..jemu to nejde a teba to dokaličuje..skvelé kombo
Chlap ma 36 rokov, kvoli sexu mu stroskotalo viacero vzťahov, lebo sa nevie urobiť a jeho este nenapadlo, ze by mal vyhľadať urologa ci sexuologa?
No asi mu to fakt mysli
A nadpis temy by msl byt zmenený: napr nevie sa urobiť, príliš mu to trva
@problem123 no a mlady pan je s tymto problemikom v pohode? Ci caka ze ta dvasiata zena v poradi mu to poriesi aby s tym on nemusel nic robit?
Podľa mna to nie je ok žiadny extrém ani predčasná ejakulacia keď je muž sotva dnu a urobí sa ale ani keď sa nie a nie spraviť napadlo ma nemá náhodou obriezku kamoska má partnera a že nie je taký citlivý masturbuje často? To tiež môže potom predlžovať vyvrcholenie proste je prestimulovaný
@problem123 Ja tomu nerozumiem. Vy idete spolu sexovať, ty sa pozrieš na hodiny a keď skončíte, že opäť koľko to celé trvalo??? A je to 40 minút s predohrou, alebo 4o minút je priamo v tebe ? Ty sa urobíš za 40 minút viackrát a ešte krvácaš? Alebo ako? Tu potom nie on má problém, ale ty! Lebo, keď si už suchá a on "búši" do teba, tak to pochopím.
On urolog, ty gynekolog nech vam spravia vysetrenia a hotovo
@janulka1802 nemasturbuje casto..aj na to som sa pytala ci ked masturbuje tak mu to tak dlho teva ako pri sexe povedal ze ano..ono je to zial cudne a ani ja som sa stym nestretla, ale mal to tak vraj vzdy...zial neviem posudit ci by toto bol tak velky problem vo vztahu..ked okrem toho je fakt super
@eva112014 nie nepozeram sa na hodiny..proste si to uzivam..a tych 40minut je bez predohry..cisto len ked je vo mne..samozrejme ze predohru mame fajn..no len po takej fajnej predohre mne uz dlho netrva kym sa spravim..je to dajme tomu par minut...a potom este 30 minut sa uz on robi..a to nieje zrovna prijemne, niekedy sa spravim aj viac krat ale predsa len je to dlho..tiez som mala viac partnerov..dokazem to porovnat..lenze tu nejde o to ze dnes vydrzi 40 minut sexovat..a zajtra to uz bude klasika za 10 minut budeme obaja spokojny..on mi to aj povedal narovinu..ze u neho to takto vzdy bolo..ze on este nezazil take ze by sa rychli spravil..
@eva112014 no zjavne nevieš čo sú problémy v sexe keď nepozeras na hodinky. Ona tiež určite nepozerala od prvého sexu, ale keď sa toto opakuje, aj ja by som bola zvedavá aký má výkon. Ja som si tiež pozrela,ale u môjho je to naopak, vydrží Max minútu. Určite to nieje v pohode že sa nevie urobiť, ktovie čo zažil v minulosti, možno nejaký výsmech a teraz sa nevie uvoľniť. A pre ženu je to dosť frustrujúce keď sa snaží a muž sa neurobí vôbec. Mne by to vadilo viac ako to, že sa urobil skôr.
@problem123 spýtam sa takto? Trvá vždy na tom že musí byť hotový aj on? Kebyže nie tak by to až také strašné nebolo
Ale ja by som asi mala pocit že ho neviem spraviť také no nie veľmi prijemné by mi to asi bolo
@janulka1802 nie netrva natom, ale tiez niesom sebecka a pokial ma on vie uspokojit aj oralne a potom aj pri sexe..asi by bolo blbe skoncit a on nic...ved pre mna je tiez dolezite aby sa spravil..len to je tak za pol hodinu..😑
@problem123 no poviem pravdu keď to mal takto vždy nemyslím že to bude citlivejšie ide skôr o to či to budeš akceptovať
Neda mi nepripojit sa k tejto debate, akurat lezime s priatelom na gauci a pytal sa ma co tu rozoberame, ci len temy o tehotenstve a o detoch, tak vravim ze nieee hocico, napriklad toto .. zacali sme o tom debatovat a teda aby sme tu mali aj nazor nejakeho chlapa, povedal ze to je blbost na entu, predsa ked muza neskutocne vzrusuje zena a uziva si to tak je hned. Ja som tiez toho nazoru. Tak to mame aj my, on by sa urobil najradsej po dvoch minutach ale je tak perfektny ze to zadrzi a pocka na mna, ked vidi ze mam po orgazme tak sa urobi aj on.. takto nam to uplne vyhovuje.. mozno ze ho az tak velmi nepritahujes (tym ta samozrejme nechcem urazit , len uvazujem) a este taky dodatok.. ked som nemala priatela a spavala som s jednym, tak mi to tiez mega dlho trvalo, lebo zas az tak som z neho hotova nebola, len som vtedy mala strasne malo casu a on dobehol vzdy ked bolo treba.. chapes co chcem povedat? Isla by som aj tymto smerom 🙂
a ked povie ze to tak mal pri kazdej tak je dost mozne ze klame , ja som to hovorila tiez .. lebo som nechcela aby sa citil blbo, ze pri inom som bola hned a pri nom po hodine
@kakali10 niesom urazena, podla mna to tiez nieje normalne..preto som sem napisala tento prispevok..tiez som to zazila u muza prvy krat ze to proste tolko trva..😣 a ze to mal tak zo vsetkymi zenami..pytala som sa ze ci aspon z jednou to nebolo inak..proste nie..nejde to proste do hlavy ako je to mozne..no prijemne to nieje 😑
@problem123 neviem skratka mi to nejde do hlavy, ako dlho spolu spavate alebo mate vztah? (Neviem co mate )
ahoj...poznám to ...viac IP...
@kakali10 ani mne nie, a vela som sa nad tym trapila, no videla som ze ine to nikdy nebolo..sme spolu 3 mesiace..takze je to v tych zaciatkoch kedy by to fungovat malo..
@problem123 Nemôže byť problém v tom, že ho dostatocne nevzrušuje klasický sex? Nemám hneď na mysli to, že by ťa chcel zavesiť za bradavky na luster, ale možno má nejakú neškodnú "úchylku". Napríklad typu, že ho vzrušuje nejaký druh prádla, alebo topánky, alebo "role play"... Možno ani on sám nevie. Neviem, čo všetko ste skúšali, ale možno by nebolo na škodu trošku zaexperimentovať, či nenájdete niečo, pri čom sa natoľko uvoľní a odviaže, že dosiahne orgazmus rýchlejšie.
@thoughtfulweirdo koľko to bolo tej sivej?? Či šedej? 30 odtieňov? Inak dobrá myšlienka...
@thoughtfulweirdo aj to som sa ho pytala vraj nic specialne nechce..chce klasicky sex..ja uz som vyssie pisala ze jemu to tak dlho trva aj ked si to robi sam....takze on nevie ovplyvnit ten cas za ktory sa spravi
@problem123 Ja ale mám na mysli, že on ani nemusí vedieť, že ho niečo vzrušuje, ak to nikdy neskúsil
@erickatt Veď píšem, že nemám na mysli sado-maso :D
Ahoj. Viem o podobnom prípade z môjho okolia (kamarátkin dnes už ex). Chlap mal problém sa spraviť. Sex mali niekedy pomaly nekonečný. On mal nejaký blok a preto si to nevedel tak užiť a uvolniť sa. Problémy v sexe sú najčastejšie v hlave alebo na príslušných intímnych miestach (môže mať malý zdravotný problém, ktorý sa mimo plného prekrvenia partii neprejavuje). Úplne ideálne by som odporučila zájsť za sexuológom. Ten už ako odborník poradí, prípadne odkáže na urológiu alebo psychológa.