Problém ohľadom bývania

bebe87
17. jan 2014

Ahojte maminky. Som slobodna mamicka a mam 2,5r synceka. Pred pol rokom som stretla uzasneho chlapa. Drahy berie maleho ako vlastneho, maly ho zboznuje.. Obaja citime, ze by sme uz mali byt spolu ako rodina, je nam trom krasne... a tu zacina ten problem: On do podnajmu nechce, su to pre neho vyhodene peniaze, ja nemam robotu, kedze som este na rodicovskej, a v lete ma cakaju mgr. statnice. Byvame od seba 60km co je dost.. Neviem co mam robit,, Stahovat sa k nemu? Byva s rodicmi tak ako ja, na vychode kde si robotu len tazko najdem,, On k nam? To by neprezil, ja mam prisnych rodicov ktory piju, nadavaju atd a on take doma nikdy nezazil. Pravda je taka, ze chcem uz vypadnut, uz mam dost tej buzeracie doma, ale nechcem sa prizivovat na nom, na jeho dobrych rodicoch. Dakujem za kazdu radu.

tajomna21
17. jan 2014

@bebe87 s robotou je to tazke vsade ... ale ked chcete spolu zit, nebrala by som to, ze budete byvat u jeho rodicov ako prizivovanie.... ak vam to bude vsetkych vyhovovat a budete mat dobre vztahy, preco nie?

bebe87
autor
17. jan 2014

@tajomna21 prave ze s jeho rodicmi mam lepsi vztah ako s vlastnymi

tajomna21
17. jan 2014

@bebe87 tak potom? ak aj oni beru tvojho maleho ako vnuka, tak to vyskusaj .... vsak ak vam to nebude klapat, odist mozes ....vsak ked nebudes mat robotu, chod na podporu a uvidis, co bude .... a casom sa aj robota mozno pritrafi

billam
17. jan 2014

@bebe87 ja by som isla aj do podnajmu...najlepšia cesta...budete bez vplyvu rodicov

adeala
17. jan 2014

@bebe87 určite by som sa s ním ešte porozprávala o tom podnájme. Vždy bude najlepšie v prvom rade zistiť, ako vám to bude klapať v spoločnej domácnosti a až potom si zobrať hypotéku. Tiež je to výhoda, keby sa chcete presťahovať za prácou do lepšej lokality, keď už máš hypo, tak je to o dosť náročnejšie. Inak my bývame v podnájme a ja som nadmieru spokojná 🙂 postupne zisťujeme, na čo si dať nabudúce pri kupovaní bytu pozor, také drobnosti, čo zistíš, až keď žiješ sám.

h2
18. jan 2014

@bebe87 Ahoj, ak máš v lete štátnice, tak to už by som na Tvojom mieste dovtedy vydržala. To, čo si písala s tým hľadaním práce, som nepochopila, bývate s priateľom 60 km od seba, ale on býva na východe, kde sa ťažko hľadá práca??? A kde teda bývaš Ty?
Alebo, ako Ti tu už radili, choďte teda bývať k jeho rodičom, ak sú vzťahy dobré.

nasta55
18. jan 2014

podla mna ked mas pomoc od svokrovcov ake je to prizivovanie, bud rada ze su dobry a vam aj pomozu 😉

rora
18. jan 2014

prizivovanie by to bolo keby sa k nim doslova nasackujes a nechas nech sa o teba staraju... Myslim ze skor by som to nazvala vzajomna vypomoc, oni tebe poskytnu strechu nad hlavou a ty budes prinosom do ich domacnosti, ved urcite s cimsi pomozes,upraces, navaris.... 🙂

gab1kaaa
18. jan 2014

@bebe87 AK máš tu možnosť skus sa nasťahovať k jeho rodičom aspoň na istý čas, čoskoro sám pochopi ze potrebujete sukromie a vlastny zivnotny priestor a velmi rad pôjde do podnajmu.

martinafogdova
19. jan 2014

dobry den prajem citala som tu par pribehov a dnes je naozaj velmi tazka doba na zivot hlavne ak nemate nikoho a vnikom oporu.tiez to mam tazke a viem ze niesom jedina ktora ma problem no ak by ste mi vedeli nieako pomoct velmi by som vam bola vdacna.mam 8 mesacneho synceka a som slobodna mamina som na neho uplne sama tato sa na nas vykaslal jak som mu povedala ze cakame babetko takze nema a nejavy ziadny zaujem o syna.mam 24rokou moc fynancii nemame a mam co robit aby sme vyzili do dalsieho mesiaca.nemam teras vaznu znamost nechcem sa viazat lebo vsetku lasku chcem dat synovi a chcem aby mu bolo dobre.len mame mensi problem nemame kde byvat som u babicky ktora uz by chcela bit sama a mala klud nakolko moji obaja rodicia byvaju bezomna lebo su alkoholici a nemame sa v laske.proste potrebujem nutne byvanie pre mna a pre syna nech uz mame klud neviete o niecom ?alebo ak by bola moznost u niekoho byvat s tym ze by som sa starala o domacnost a platila si za izbu kde by som bola s malym.keby ste mi vedeli pomoct tak by som bola rada keby ste ma kontaktovali 0904583835 na meno martina.dakujem velmi pekne a prajem pekny dnik