Problém nájsť normálneho chlapa

25. nov 2019

Ahojte. Už dlhšiu dobu sa zamýšľam nad tým kde je problém. Mám 21 rokov, ale doteraz sa mi ešte nepodarilo nájsť chlalana na normálny vzťah. Ľudia okolo mňa sú otravní s rečami “no čo už máš frajera, už si dosť stará a bla bla.”, alebo “ja v tvojom veku som už bola vydatá” fakt je to otravné. Myslím si, že som celkom v pohode baba, trochu hanblivá, ale s dostatkom rozumu a nie prázdnou hlavou ako niektoré moje “zadané” rovesníčky. Fakt neviem už kde je problém.

tinkatinus
25. nov 2019

Asi si ešte takeho jednoducho nestretla. Lepsie zatial sama ako s nejakym pakom alebo len s nim byt, a pritom by si ho nelubila. Ved mas len 21, v dnesnej dobe mas este casu ako čečiny

h2
25. nov 2019

Ach, veď máš život pred sebou. Keby si vedela, koľko ja mám kamošiek, ktoré toho pravého ešte nestretli a zrejme už ani nestretnú. A to nemajú 21, ani 31 a dokonca už ani 41 rokov. 😁 Otravných ľudí okolo seba si vôbec nevšímaj, nič ich do toho nie je.

fineta
25. nov 2019

Príde to väčšinou vtedy, keď to najmenej čakáš. Reči okolia hlavne vôbec nerieš. Ľudia majú často tendenciu zaoberať sa viac inými ako sebou. Povedz im, že Ti to takto vyhovuje a hotovo.

alex49
25. nov 2019

mám 28 a celkom v pohode si žijem bez chlapa, nič si z toho nerob, do stovky budeš mať aj desiatich frajerov 😘

maminuska
25. nov 2019

no možno je to v tom , že nemáš práve prázdnu hlavu a máš na muža aj nejaké nároky, čo je len dobre. Niektoré zúfalky sa chytia na prvé čo príde a že sú to časti idioti , neschopáci , grobiani ...hlavne že sú zadané .
V 21 nerieš.

nikpa
25. nov 2019

21 😀 krásny vek, máš neobmedzené možnosti a život pred sebou. Ver mi, že chlapov a vzťahov si este užijes. Aj single život má svoje obrovské čaro, venuj sa sebe, tomu čo ťa baví, priateľom, škole, práci, rozvíjaj sa, cestuj a časom určite príde niekto kto ťa očarí.

lintu
25. nov 2019

Niektori ludia sa snazia byt velmi komunikativnymi. Ver tomu, ze aj keby hned mas toho chalana, najdu si zase milion inych otazok. Neries. Zvedave otazky si netreba pripustat. Treba sa ich naucit odpinkat. Co ma prist, to pride. Dobre a vynimocne veci nechavaju obcas na seba vyckat ;)

terezka1947
25. nov 2019

Je lepsie byt sama ako s niekym iba kvoli pocitu samoty.
Neboj....najdes este. Teraz studuj,uc sa,ci pracuj,posuvaj sa v zivote dalej a ten pravy pride.

asia83
26. nov 2019

Netrpezlivosť, tam je problém. Ja som si počkala do tridsiatky, pochybujem, že by to v súčasnosti niektorá dokázala. Vyhla som sa tak idiotom, stroskotaným vzťahom a nariekaniu. Práve preto, že som mala dostatok rozumu a nie prázdnu hlavu, ako píšete vy. Takže ak máte naozaj dostatok rozumu a nie prázdnu hlavu, poznáte odpoveď na svoju otázku.

deti95060810
26. nov 2019

podobný problém má syn...tiež si nevie nikoho nájsť....Má 24 r.
vyberavý nie je, len ....ak sa mu niektorá aj páči, tak po čase ju vidí ako sa lepí po svojich kamarátoch, alebo nadáva ako pohan....Ten istý problém má aj jeho spoluž. z gymn. a ten je vyštudovaný zubár...

pupavocka101
26. nov 2019

myslim, ze kazdy ma niekde niekoho s kym mu to bude v zivote klapat, len proste asi este nenadisiel ten spravny cas 😉

sandyka90
26. nov 2019

@pupavocka101 to je tak pekne napísané 👍😊

krutilas
26. nov 2019

kasli na reci. co ma prist raz pride a necakane😉 snad to bude niekto normalny a vesely..nevadi ze si hanbliva..ved to patri k tomu.drzim.palce

angela85
26. nov 2019

Ja som svoju lásku a životného partnera našla v 23. Ani som nemala núdzu o chalanov,ale žiadny normálny vzťah. Teraz mám 34 a ľúbime sa viac ako na začiatku. Na toho správneho sa oplatí cakat

autor
26. nov 2019

Ďakujem všetkým za povzbudivé slová. ❤️

vysost
26. nov 2019

Nic si z toho nerob, ten skutocny Ta este nestretol, ak on urcite niekde je🙂. Tiez mam 23 rocneho studenta, je to inteligentny fesak, sportovec, tiez ma pocit, ze dobre dievcata uz volne nie su. Vzdy mu hovorim, ze ona kdesi je😊.

adrestia
26. nov 2019

Aký chlap je podľa Teba "normálny"?

siska53
26. nov 2019

Aale, na to sa vykasli! Moja kamoska sa vydavala teraz, ked ma 40 a asi len cca 2 roky dozadu stretla toho pravého..
V 21r.som.tiez nemala.vaznu znamost, az v 23 prvu vaznu, ale deti mam az s 3.dlhsim vztahom..
Hlavne nic nesil.

hefo
26. nov 2019

Ono je to s tými vzťahmi zložité. Ale netreba sa nikam ponáhľať, ono sa určite nejaký normálny chlap nájde. Treba:
1. pohybovať sa v takej spoločnosti, kde sa môžu oní normálni chlapi vyskytovať v nezanedbateľnom počte (ako príklad, ak sa budem pohybovať okolo bojových umení, nenájdem intelektuála ale len nasypané opice, a naopak, v klube milovníkov literatúry skôr stretnem plachého intoša než svalnatého "krasavečka")
2. zamyslieť sa, či neprehliadam menej atraktívnych, ale čestných, rozumných a pracovitých chalanov
3. racionálne si zhodnotiť svoje kritériá na normálnych chlapov, či to nie je tak, že chcem niečo, ale ťahá ma to nevedome k inému

Trochu ale nie až tak offtopic vzhľadom k bodu 2 - podľa nejakých výskumov, až 80 percent mužov je nezaujímavých pre 80 percent žien, t.j. 80 % žien má záujem len o top 20 % mužov. Nakoniec sa to nejako utrasie (keďže mnohoženstvo nie je povolené), ale veľká časť žien má dojem, že sa vydali/usadili pod svoju úroveň a potom jednak doma držkujú a dvak poškuľujú po niekom "lepšom".

janickacrazy
26. nov 2019

@deti95060810 môžeš ich dať dokopy a problém vyriešený 😉

salonka22
26. nov 2019

Ja som draheho stretla v 25, dovtedy som odmietala byt s niekym, s kym by to bolo len provizorne... Blbe poznamky boli, ale mala som im v pazi. Sme spolu uz skoro 10 rokov - ani nevies, aka som stastna, ze som sa nikam neponahlala. Radsej byt sama, pracovat na sebarozvoji, vzdelavat sa atd. ako byt s niekym, s kym to nie je ono. Ak rozmyslas, kde ho stretnut, skus nejaké konicky... Ak rada cvičíš, tak tam, ak si hanblivá a a zaujíma ta napr umenie, kultúra a pod., skus si najst take skupiny na soc sietach alebo take kluby. Drzim palce!

vilma7
27. nov 2019

Život pred sebou a krásny vek. Ja sa vydávala v 39, a nič mi neušlo, takže na okolie sa môžeš z vysoka.... zariaď si život podľa svojích predstáv.

poisonblu
1. dec 2019

mas len 21, casu dost...mam 30 rocnu svagrinu, ktora je sama..ako mala uz tusim 2 vztahy, ale skoncili a uz dlhsie je sama

dragonheart
31. mar 2021

Áno, lebo normálnu ženu nájdeš všelikde😘😚

micusa2222
4. apr 2023

@ninka9máš pravdu, normálni chlapi sa postupne vytrácajú..ale ty si mladá, ty máš všetko pred sebou, nepočúvaj sprosté reči, či má niekoho ...všetko, čo má prísť, príde...

slovakboy
4. apr 2023

Máš akurát vek na to si hľadať priateľa. Nie ho mať ale ho hľadať. Je to krásne obdobie v živote z môjho pohľadu. Len my neveríme že práve nám to vyjde a zbytočne sa trápime. Dôležitý je tvoj postoj. Ak túžiš po normálnom mužovi a máš nejakú predstavu a budeš otvorená vzťahom a nepôjdeš hneď do vzťahu len zo strachu že lepsieho nestretneš tak máš dobrú šancu nájsť pravého. Ja som napríklad veľmi túžil mať dievča ale nie úplne. Sníval som o nej a mal som nejaké predstavy. Vždy sa mi každá jedna páčila. Ale nešiel som hneď do vzťahu nie len preto že mne niečo vadilo ale aj jej. Teraz spätne som šťastný že veľa pokusov mi nevyšlo. Úplne najlepši spôsob si myslím je nehladaj si frajera ale kamaráta s potenciálom byt frajer. Akonáhle máš frajera už stracaš Časť slobody. A zatvárajú sa ti možno lepšie partie. Mat zas samých kamarátov tiež nie je dobré. Mal som kamoša čo mal kopec kamaratiek a žiaden vzťah. Je dobré dať šancu zbližovaniu sa ale zbližovať sa pomaly. Oh kazde obdobie v živote je niečom krásne a súčasne prináša problémy. Sustred sa na to pekné.