Príťažlivosť s iným mužom

andrea140219
12. sep 2021

Baby, potrebujem poradiť.
Ďakujem každej jednej, ktorá sa pripojí.

Začnem tým, že mám muža a som šťastné vydatá 7rokov,mame zdravú dcérku (2r). Všetko v našom vzťahu klape, manzel je pozorný, milý a veľmi starostlivy. Aj keď momentálne máme minimálny sexuálny život, nikdy mi ani na um neprišlo, že by som ho podviedla (veľmi ho ľúbim).
. ALE
Pred pol rokom som stretla muža s ktorým keď sa nám stretli pohľady, tak sa mi zastavil dych,rozbusilo sa mi srdce, chytila ma červeň a cítila som medzi nami takú silnú "sexuálnu chémiu" že som tomu sama neverila. Nikdy pred tým sa mi nič podobné nestalo. Videli sme sa dokopy asi 4krat (zakaždým náhodne a nikdy sme sa spolu nerozprávali) a vždy to bolo veľmi silné.
Samozrejme mam rozum nato by som pochopila, že mám doma šťastnú milujucu rodinu, ktorú by som za nič nevymenila a tak som pri ďalších st
retnutiach (náhodných) neopatovala pohľady.

Teraz trosku odbočim od témy. Chodím aktívne behavat každý deň v týždni,posledne 2mesiace som začala stretávať milú,večne usmiatu ženu a tak sa nám stalo, že sme sa začali priateliť. Pred týždňom ma pozvala aj s mužom a malou k nim na návštevu. (tiež vydatá s
s malým dieťaťom) Samozrejme som pozvanie prijala. Včera mi chcela ukázať v mobile jej rozkvitnuté kvety a omylom tukla na inú foto. Ukázala mi manžela aj so synom.
Hádajte kto to bol 🤦‍♀️
Chlap s ktorým cítim to, čo som necítila ani s mojim mužom.
Co mam robiť? Prvý stretnutie som odvolala,no do nekonečné sa nedá.

karhu
12. sep 2021

aj si sa s ty muzom rozpravala, ci je to v rovine pohlad a predstava? po rozhovore by si mozno zistila, ze az taky uzasny nie je
...obaja mate rodiny, zivoty...zrazu pocujes "volat divocinu", no to neznamena, ze za tym hlasom musis ist, clovek si vzdy moze vybrat ci pocuvne hornu, alebo dolnu cast tela

ckocka
12. sep 2021

No, tu mi prichádza na um otrepané 70:30. Ak má tvoj muž vyhovujúcich 70% vlastností a chýbajúcich 30% objavíš u iného muža, daj pozor aby si nevymenila 70 za 30.
Nehovoriac o tom že tu by si asi ani tých 30% nemala iba pre seba a hrozí že prídeš aj o 70% svojho muža.

andrea140219
autor
12. sep 2021

@ckocka
@karhu
Nikdy som sa sním nerozprávala a nikdy by som svojho muža nepodviedla, pretože ho veľmi ľúbim.
Preto sa stránim aj pohľadom s tým mužom.
Len neviem ako vycuvat z toho stretnutia.
Podotýkam, že on nevie, že beham práve ja s jeho ženou 🤷‍♀️

koniarova
12. sep 2021

@andrea140219 aj tak pôjdeš. Ženská zvedavosť bude silnejšia. 😁😁

karhu
12. sep 2021

@andrea140219
ja by som jej normalne povedla, ze priatelit sa chcem, ale k nim domov chodit nechcem..ale to som ja🙂
ved sa zoznamte, mozno ked otvori usta zistis, ze je po pritazlivosti😅

saraxyz
12. sep 2021

@andrea140219 podľa mňa ste sa kvôli niečomu mali stretnúť 😉 chod tam a uvidíš

miadi
12. sep 2021

A Mozno by bolo fajn sa stretnut aj snim u nich doma. Otvori usta a Mozno vsetka chemia čaro zmizne . Mali sme takeho chick magnet chalana na strednej vyzeral ako Jesus krasny vsetky baby ( mna nezaujal ) boli prvy rok donho este k tomu starsi ale ked ho spoznali ked otvoril usta 😁vsetka chemia zmizla.

miadi
12. sep 2021

Ked sa mu budes vyhybat tak ho aj tak stretnes niekde bez reci rozbucha sa ti srdce atd.. a budes dalej v sebe zivit ze aky je sexy. Ked ho spoznas ako obyc chlapa manzela kanosky tak zistis ze vlastne ani taky sexy nie je.

ckocka
12. sep 2021

@andrea140219 Aha, ja som pochopila že už si si dohovorila stretnutie s tým mužom.
Ako odmietnuť návštevu slušne v tomto prípade neviem, je to hlúpa situácia. Zachovala by som sa asi trocha zbabelo a pri každom pozvaní použila nejakú výhovorku (deti, práca, príde opravár), po čase to pani pochopí a prestane vás pozývať. Asi teda kamošky už nebudete.

sapetka
12. sep 2021

Ved chod. Uvidis ako to dopadne. Len aby to nebolo tak ze ked otvori usta bude to este viac sexi.. 😁ked ta pani nie je ziadna blbka tak je predpoklad ze ani on by nemusel byt.

zun
12. sep 2021

Toho muža vôbec nepoznáš. Čo takto užiť si pocity prirazlivosti-je to len chemia podporená nejakými tvojimi podvedomymi predstavami. Možno ti aj prospeje vidieť že má ženu a vylieči ťa to.

taskataska
12. sep 2021

akoze to, ze tebe zakazdym zvlhli gatky neznamena, ze aj on o tebe po nociach sniva. dost mozne, ze na stretnuti nebude ani tusit, ze ta uz niekde niekedy videl

andrea140219
autor
12. sep 2021

@taskataska
Vraj keď k niekomu cítiš takúto silnú chémiu, tak to nemôže byť iba z jednej strany.
Inak to tak intenzívne necítiš, ale ktovie..

denka259
12. sep 2021

Fuuuuha tak toto je téma ako vystrihnutá z filmu..

miadi
12. sep 2021

Ved on nemusi byt blb je ale zenaty. Tak by som chcela vidiet ci tu chemiu obojstrannu ci jednostrannu uvidis aj u nich doma pred jeho zenou. Ci on len vonku hadze sexy pohlady na nezname zienky a doma je dokonaly manzel. A bola by Sranda ked ty budes citit tu chemiu a vedla teba tvoj muz. Ci budu vase polovicky slepe hluche voci vasej chemii.

fleur1111
12. sep 2021

@andrea140219 prikladas tomu väčšiu dôležitosť akú to v skutočnosti ma 🙂 obaja máte svoje rodiny a životy a kvôli nejakému chticu by bolo nezmyselne sa všetkého vzdať 🙂 okrem iného ako vieš, že on to cíti rovnako ako ty?

taskataska
12. sep 2021

@andrea140219 nie sme v tretotreidnom filme na namety rosamunde p. samozrejme, ze moze. a v drvivej vacsine pripadov aj je ;)

andrea140219
autor
12. sep 2021

@taskataska
Bodaj by. 🙂
@fleur1111
Neviem, ale takýto pocit som nikdy ešte nemala.
Možno sa mýlil.. Ako píšem vyššie, bodaj by som sa mýlila. 🙂
@miadi
Aj tohoto sa veľmi obávam, muž ma veľmi dobre pozná a všetko si na mne všimne..
Takze sa budem vyhovárať ešte nejaký čas a uvidíme.. Náhoda je blbec a život vždy prinesie prekvapenia, možno ich niekde stretnem spolu a uvidím.

siska53
12. sep 2021

@andrea140219 ja by som sla..mozno ani nebude doma. A aspon budes sama.vediet, na com si sama so sebou.. ako pisu vyssie . Mozno, ked ho spoznas osobne alebo poohovarate svojich muzov s kamoskou, zistis, ze az taky uzasny nie je.

miadi
12. sep 2021

@andrea140219 pozri ked vies ze to ostane len pri pocite pritazlivosti tak sa nemas coho bat. Obaja ste zadani a Hlavne je ze ty nechces podviest muza. Tak taka animalna pritazlivost by nemala byt pre teba problem .

fleur1111
12. sep 2021

@andrea140219 je pravda, že človek to nejak vytusi u druhej strany, že sú tam sympatie, ale nie sú sympatie ako sympatie. Je aj možnosť, že to tak neprežíva ako ty, hoci sa mu páčiš. Ja len chcem povedať toľko, aby si nespravila nejakú chybu, ktorú neskôr budeš ľutovať a možno aj on. V živote sa takéto veci deju veľa ľuďom, ale je len na ľuďoch aký postoj k tomu zaujmu. 🙂

janulka1802
12. sep 2021

Prečo máte minimálny sexuálny život? Niečo zdravotné? Bezpečnejšie by sa Ti fantazírovalo uspokojenej, ako nadržanej. Trošku žartujem, pokiaľ to dokážeš udržať tak, ako to je, kľudne sa možete stretávať. Ak nie, netreba riskovať. Získať možeš tak akurát pár orgazmov a stratiť možeš ďaleko viac...

miadi
12. sep 2021

On moze mat taky efekt na kazdu druhu na kazdom rohu a teba si ani nepamata z tych 4x za rok nahodnych pohladou. Mozno doma sa na teba bude uplne inak pozerat a tebe to docvakne ze zrazu tam Ta chemia nie je alebo nie je z jeho strany . A Mozno tam Ta chemia dalej bude a on sa bude na teba priatelsky usmievat a pytat na tvoj zivot. Bude prijemny a ty sa donho zalubis lebo nieco ti chyba doma., alebo si ten chtic a to iskrenie potom vyventilujes doma na muzovi.

pallacinka29
12. sep 2021

@denka259 skor z “Rodinnych pripadov” 🙈🙈🙈

danim
12. sep 2021

@andrea140219 fakt tomu pripisujes vacsiu váhu ako realne je. Prve pozvanie si odvolala. Možno ta viackrát ani nepozve.
Píšeš, že máš 2r dieta. Si ešte na materskej? To prehnane vnímanie bude pramenit z tej materskej izolácie od bežných dospelých ľudí.
Píšeš čo mas. Pestuj si svoj vzťah a nefantaziruj. Vzťah treba pestovat vždy, sama Vies v čom ho potrebujete s manželom vylepšiť. Na manzela sa sustred. A utried si hodnoty života. Aby si neurobila hlúpu chybu a stratíš omnoho viac. Pokazis doveru, stratíš všetko. Vies koľko takých stretnutí ešte v živote zažiješ? Ľudia v živote stretávajú veľa nových ľudí... závisí od teba ako sa k tomu postavíš. Držím palce. A upokoj sa.

vilma7
12. sep 2021

Zaujímavé by bolo vedieť názor druhej strany. Ako tu už bolo spomenuté, je možné že ak je to nejaký sexy chlap, že takto ozaj pôsobí na viacej žien. Kto vie... každopádne to bude mať zaujímavé pokračovanie 🤪

lavienocka
12. sep 2021

@andrea140219 to je hlúposť riadna, ja som taku riadnu chémiu cítila a bolo to len z mojej strany.

ivik4
12. sep 2021

Ja by som nesla ale inak ma napadlo ,vsak ona Ta muzovi tiez mohla ukazat na fotke nie? Tak preco si si taka ista ze on nevie ze to ty s nou chodis behavat ?

ankare
12. sep 2021

Ty koňo, toto nie je náhoda. Vy dvaja sa asi naozaj musíte stretnúť. No ja by som určite išla. 🤭 Daj nám vedieť pokračovanie. 😁
@andrea140219

karolinakr
12. sep 2021

Toto je riadne blbosť, vymysleny pribeh do bravíčka. A on je akože muž tej ženy? A prečo tam nechceš ist? Bojiš sa, že skončite v spalni, zakiaľ ona bude diškurovať s tvojim manželom v obývačke?