Ahojte baby,chcela by som vedieť názor žien poprípade mužov. Mam kolegu, veľmi dobre si rozumieme, je tam aj istá príťažlivosť medzi nami. Pacime sa jeden druhému, píšeme si spolu ,sem tam behneme na kávu, všetko v rámci kamarátstva...nič viac medzi nami nebolo on je skôr taký tajomný typ,hovorí ze ma priateľku s ktorou je 10 rokov, nemajú spolu deti ani spolu nebývajú, ani u seba neprespavaju, je mi to divné, že biť s niekim tak dlho bez akých kolvek posunuti sa v pred.Je medzi nimi vekový rozdiel 12 rokov. On ma 47 a ona 35.mne to príde tak ze ona ma rodinu, že to proste spolu ťahajú tak ze sa stretnú ,vyspia sa spolu a idú každý svojou cestou, ale on nechce o tom hovoriť ze ako to medzi nimi je....ja nechcem biť vtierava a vypytovať sa ho,,len by som chcela vedieť názor iných co si o tom myslíte vy??on býva s rodičmi.
47 ročný bezdetný býva s rodičmi a 10 rokov chodí na kávu s priateľkou :D utekaj Foreste
A koľko rokov máš ty?
Ja som mala tiež kolegu čo bol roky s nejakou spolu ale nebývali spolu, len randili kedy im to vyhovovalo. A si predstav, že ťa jeho nemala iného chlapa. Bývalá s kamarátmi v byte.
Jediný rozdiel bol v tom, že nebýval doma. Ale keby mu mama býva poblíž, tak aj to by bolo asi.
A čo si o Tom myslím? Že mu to tak vyhovuje a nič, po ničom inom asi netúži. Je tajomný, skôr by som povedala introvert a tak nemusí všetko vešať všetkým na nos. Nie každý chce mať deti, rodinu atď.
@monika123654 Keď sa pýtaš, čo si o tom myslíme, tak prvé, čo mi napadlo, je to, že tá priateľka je vymyslená. On má 47, nemá deti, býva s rodičmi a okolo 35 ročnej priateľky robí ohromé tajnosti?
@monika123654 Kludne je mozne, ze je to gay a takto to akoze kamufluje-priatelku asi nikto nikdy nevidel, ale hovori o nej.
@h2 vieš ze to napadlo aj mňa,,no neviem nevyznám sa v tom nejako....ale asi to nechám tak ,ved každý robí tak uzná za vhodné......
Moznosti je vela, ale nemyslim, ze 47 rocny kolega, ktory (aj keby nema) ti jasne hovori, ze ma priatelku od teba chce viac, ako si pokecat ci ist na kavu v ramci obednej pauzy vo firme..
@dskjhfdlkdjhl nie,zaľúbená nie som a ani rady ako na neho nepotrebujem ,,,len som chcela vedieť názor na taky divný vzťah.nic viac....ale ako hovoríš, asi im to tak vyhovuje
Znama zazila nieco podobne a chlapik sa liecil roky na psychiatrii. A tiez navonok slusny muz, pracovity len tajomny. Pozor aj na to. Priatelku psychicky nicil a ona ho nedokazala opustit . Tiez spolu nebyvali
Mne to pride na cloveka, co sa vobec nechce viazat...asi mu staci sa obcas stretnut s dlhorocnou priatelkou, obcas s niekym poflirtovat a tym to konci. Skor mi pride divne, ze jedna zena dokaze mat takyto vztah s chlapom 10 rokov...najlepsie roky ...a bez buducnosti. Mozno je ta priatelka naozaj len vymyslena
@7miriam77 presne to mi nejde ze mladá žena a vzťah bez budúcnosti??
@monika123654 ma 47 rokov a byva s rodicmi a je tajomny ohladne priatelky? Zatial namotava kolegynu? Obycajny stary prietrtnik. Zrejme to musia robit v aute 😃
Ak tu priatelku vobec ma...unho stastie nehladaj. Jedine bez zavazkov si vrznut, ak ovlada nieco fasicnujuce co si este nezazila.
@bosorka2302 niekedy mi píše také veci ze ho nic nebaví, proste čisté depky,,,príde mi niekedy až odstrašujúci,,,,,ale potom zas ako keby nič úplne v pohode sa s ním dá kecať o všetkom
@monika123654 A si si istá, že býva s rodičmi? nemôže mať ženu a deti, len "sa nepriznáva" k rodine?
@ysseba hej ,to viem určite ze nemá deti a ze býva s rodičmi,,,kolegovia sme 5 rokov on je tam oveľa dlhšie,,a nikto nikdy nevidel, a ani nepočul o tom ze niekoho ma,,,,tak možno si len stráži súkromie....
Koľko máš Ty rokov?
keď to jemu vyhovuje, tak vybavené, ono nerieš ako on žije, nežije, keď budeš chcieť byť s tebou tak myslím, že ti to dá patrične vedieť 😉
@pribinak 34
znie to sice divne no vies co je hlavne, ze im to tak vyhovuje a sprtat sa v tom nejak moc, no nie je to ani tvoja vec a po druhe by sa ti to mohlo vypomstit
@monika123654 no pri 47-rocnom co byva s rodicmi by mi blikala kontrolka...pokial rodicia nie us uz odkazani na jeho pomoc, potom by to bolo OK samozrejme....
ak nemas onho zaujem, tak to neries....ci ma priatelku a ake to je medzi nimi....
Tak načo potrebuješ rozoberať kolegu, keď o neho nejaviš záujem? Je to divne, no ale je to jeho vec.
@monika123654 veľmi by som mu všetko neverila. Akože keď si tak veľmi veľmi stráži súkromie, aby nemal doma nakoniec manželku a 3 deti
@monika123654 ak je pravda, ze ako 47-rocny byva s rodicmi, uz to by mi stacilo na to, aby som o viac ako kave s nim ani len neuvazovala.
Ale to biť neskutočne bije do očí.
poznam, presne takyto pripad mame v rodine, muz 45 byva u rodicov, ma priatelku uz vela rokov, nebyvaju spolu, ani neprespavaju, lebo aj ona byva u rodicov, ona uz ma dieta, takze asi preto nema zaujem o normalny vztah, a asi uz aj dost pozna dotycneho, takze vie, preco jej to vyhovuje, a on tiez kade tade namotava ine (viem min. o 3 dalsich zenach), ale ostava s nou, chodia spolu akurat tak na dovolenky a nakupy
@monika123654 ono aj psychicky chory clovek mava dni ked je uplne v pohode
@bosorka2302 heh to si teraz tomu dala 🙂
Bud si len vymýšľa a z nejakého dôvodu (bohvie akého) predstiera, že ma nejakú priateľku, ktorá je ako pani Colombova, teda ju nikto nepozná ani nevidel.
Alebo proste mu taky štýl vyhovuje, možno ona ma rodinu, alebo sa nechcú ani jeden viazať, len si tak užívať.
V každom prípade by som maximálne ho brala ako kolegu,pokec, možno občas káva, ale nič viac, a neriešila, ako a prečo tak žije.
@monika123654 tebe je to divne, ale ak to jemu vyhovuje, tak neviem naco to chces rozoberat. Jedine ak si do neho zalubena a tu cakas rady ako na neho?